אוף, אוף ו-../images/Emo32.gif
טוב, צריך אוף-טופיק חדש
אתמול ושלשום הייתי בת"א בזימונים לצבא, וסוף סוף הגיע סוף השבוע שמאפשר לי להפסיק עם הנסיעות האלו ברכבת, ארר. אז קר לי והחתול שוכב לי על הברכיים ומחמם אותי, אבל זה גם אומר שאני לא יכולה לקום וללבוש משהו חם כי אני לא רוצה להעיר אותו, כנראה שתצטרכו לסבול אותי עוד קצת פה.
כן, איפה היינו? זהו שרשור האוף טופיק של הפורום, שמיועד לכל דבר שתרצו לכתוב שלא קשור לנושא הפורום (מייפל סטורי על כל צדדיו, בוקר טוב
). לימודים, חברים, שביתה, צבא [
], קיטורים [
], בכי, שאלונים, בדיחות, תמונות, שיחות עם חברי הפורום (הי, פה מותר לכתוב כמה שרוצים
), מוסיקה [אוף], ספרים מומלצים, סדרות טלוויזיה [הלו, שידורים חוזרים של האנטומיה של גריי], אוכל, שתייה, בילויים-של-שישי-בערב-כשהחברים-שלכם-לא-בצבא (מרמור, מישהו?) וכל שאר העניינים שעולים לכם בראש, חשובים או לא חשובים - אתם מוזמנים לשרשר לפה. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו.
טוב, צריך אוף-טופיק חדש