אוף אוף ואוף!!!

אוף אוף ואוף!!!../images/Emo10.gif

אוף אוףףףףףף עד שמצאתי תחפושת חסר לי שמה משהו.. טוב אז במקום שוטרת זה חיילת סקסית.. אחי חייל, הוא הביא לי חולצה מכופתרת צמודה ישנה שלו שאותה אני קושרת והיא נהיית בטן כזאת חשופה שמה כובע של הצבא שמקבלים שרק מתחילים ששמים בחולצה בקיצר.. המממ תכננתי על חצאית מיני כזאת חאקי וחגורה של הצבא שאני לוקחת מאחי ומגף.. אבל הבעיה היחידה והגדולה שלי שאין חצאית.. כי אחי אמר לי שהחצאיות האלה לא קיימות כבר 5 שנה.. וכבר שאלתי את כל העולם והתייאשתי.. :((((( אה ויהיה לי גם רובה כזה כן כן כןןןןןן.. אבל איפה אני ישיג חצאית?!?! התקשרתי לחיילות דודים דודות :((( נקווה שאני ישיג עד אז.. ואם לא.. אוווווווווף

*-*SUNSHINE*-*

New member
מה הבעיה???

תקני! אם את גרה באזור המרכז ויכולה להגיע לת"א,סעי לאלנבי ותמצאי ה-כ-ל מבטיחה לך!! במקרה הכי גרוע,ועדיין בהנחה שאת מהמרכז,קונים בד בנחלת בנימין בצבע חאקי,בגוון שאת רוצה כי יש מיליון ותופרים אצל תופרת או מישהו שיודע לתפור. תבדקי גם ב"ריקושט" שזו חנות לחיילים ומוכרים שם גם מדים אם יש חצאית... שלוש ארבע ולעבודה! בהצלחה! -שני-

הממממ...

אז ככה אני גרה באשדוד ולמה שאני יסע לת"א לקנות חצאית?! כאילו לא! לתפור למי יש כוח.. אבל נראה לי שהשגתי כבר חצאית מחברה שלי יש לה אחות שהתחפשה לפני שנתיים לחיילת סקסית ויש לה חצאית מיני נראה כבר :))) :)) תודה בכל אופן מאמי.

למעלה