אוף! אוף! אוף!

• פותח הנושא lee_1
  • פורסם בתאריך

lee_1

New member
אוף! אוף! אוף!

יש לי מלא מלא מלא שיעורי בית אין לכם מושג איזה כמות ועוד ללמוד מילים באנגלית להכתבה ואני פשוט לא מסוגלת לקום!!!

שירז***

New member
לי חומד ../images/Emo63.gif

אמממ , מה להגיד לך?.. פשוט איזי איזי תרימי את עצמך לשבת ללמוד, תסיימי הכל ואז , קחי איור. ותחזרי לעיסוקייך א"כ. פשוט תעשי הפרדה בין הדברים. תבני לך חוקי לימוד משלך , תלכי שלב שלב, ותראי איך זה מתקדם. אל תזניחי את לימודייך רק התחלת, יש לך שנה שלמה לגלוש, וגם ללמוד , אז תלמדי מדי פעם לעשות פסק זמן, ואם ממש ממש לא הולך. תבקשי חברה או אחד מבני הבית לשבת איתך ללמוד, הייתי ממליצה יותר על חברה שתלמד יחד איתך, כך זה יהיה יותר מעניין, יותר קליט, ופחות משיכה לנט, ואז מי יודע אולי שתסיימי את שעורי הבית , תצאי קצת לטייל במקום להתחבר שוב. אז מחזיקה לך
ואל תשכחי זה חשוב.

lee_1

New member
../images/Emo55.gif חחח , זה לא קשור להודעה

רק רציתי לספר לכם שבסופו של דבר בפעם אחת בלי להיפרד מאף אחד באייסיקיו פשוט ניתקתי את האינטרט ואת האייסיקיו והכנתי שיעורים והכל!

e-magine

New member
יש ../images/Emo70.gif

קולה כבוד
לי אני מקווה שאוכל להעלות כאן את המאמר על חוסר השינה, זה יהיה רלוונטי גם לגבייך כמובן. יאללה לכי

lee_1

New member
עוד מעט....

מחר אני מתחילה בשעת 0 וזהו אומר 7 בבוקר ומסיימת בשעה 1 וחצי

קרה לי משהו מוזר בשבועיים האחרונים

או שמא בשבוע האחרון - מאז הודעתי קבל עם ועדה על גבי המסך שאני מכורה לאינטרנט וגם בפני שלושה אנשים שקרובים אלי במציאות הנון וירטואלית גיליתי שנהייתי הרבה יותר מכורה ממקודם... למה? ניסיתי לחשוב על זה אחת האפשרויות שעלו במוחי - אולי כשאתה מודה בזה ואתה כאילו בתת מודע חושב שעשית איזה צעד קדימה למעשה אתה אולי נותן לעצמך לגיטימציה נוספת להמשיך עם זה... מה דעתכם?

silkpink

New member
בטוח שכן אבל מצאתי לגבי עצמי

שזה כמו מטוטלת שהולכת מקיצוניות אחת לשנייה ומתאזנת באיזו שהוא מקום - נורא כשלעצמו - אבל לא בהכי קיצוני שיש. מוצאת את עצמי הרבה פחות שעות בצ´אט מאשר קודם, למרות שעכשיו יותר שעות טלפון, אמוצאת שיכולה להתעורר באמצע הלילה ולחזור לישון , בזמן שלפני חודשיים הייתי מתעוררת וישר עוברת למחשב, יכולה לוותר לפעמים וללכת לישון בשעה סבירה אם כי מוצאת את עצמי גולשת גם בשעות שקודם לכן היו טאבו כמו אחרי הצהריים למשל. הדברים אינם חדים וברוורים וכמו כל דבר בחיים משתנים כל הזמן.

e-magine

New member
סילק, אם יש לך את היכולת

ואת הנחונות להשתנות לשנות דברים ואני חושב שיש לך, יש תקווה ענקית שתצליחי. רק תתחילי בדברים קטנים מאד.

לאימג´ין, נכנסתי עכשיו לפורטל הקודם

שלך וקראתי את העמוד הראשון וגם הדפסתי לי את המאמר שהובא שם מהארץ של שירי לב ארי מוח להשחית מקפטיין אינטרנט ממש מדהים איזה פורום אינטימי היה לך שם, עם שתי משתתפות בלבד ונורא נורא מסקרן אותי איפה הן עכשיו, למה הן לא נכנסות לפה (או שאולי הן כן ובשמות אחרים? רותי ב. וסרפד)?? לא בדקתי כמה עמודים יש שם כי קראתי רק חלק מהעמוד הראשון.

e-magine

New member
אני שמייח שמצאת שם עניין

סרפד כתבה כאן לא מעט ויש לה גם טאג ליינס, אך לא ראינו אותה איזה חודש כבר. גם לרותי יש כאן טאג ליין, והיא מנהלת פורום מדהים שנקרא סיפורים מהחיים ומהאינטרנט, ב

למעלה