אוף, אוף אוף.

עמיתוש

New member
אוף, אוף אוף.

קיבלתי במתמטיקה 72. אני פשוט לא מאמין.. בין המקצועות היחידים שאני ממש חזק בהם וגם בהם אני מדרדר. וזה לא שאני לא לומד.. מילא זאת הייתה הבעיה והיא הייתה ניתנת לטיפול. אני בין היחידים שעוד עושה רוב הפעמים ת'ש"ב במתמטיקה, למדתי למבחן המון. וזאת התוצאה. באסה
.

דיתוּש

New member
לא נורא...

יש לכולם רגעים קשים, ובאמת זה נראה כאילו בעע ואיזה באסה, כמה למדתי ותראו מה אני מקבל. אל תגזים עם עצמך, "גם בהם אני מדרדר", אז מה? אני למשל מאוד אוהבת ספרות ובמבחן שעבר קיבלתי 70. אז כן זה ביאס כי למדתי, אבל אז מה, הדבר שלמדנו עליו בספרות לא בדיוק התאים לי. קורה. אל תתייאש מעצמך כ"כ מהר, יהיו עוד מבחנים! (למה זה לא נשמע כ"כ מעודד
?)

chat girl

New member
כל כך מבינה...

אין לך מושג כמה אני מזדהה איתך. אני ב-5 יחידות, ומצליחה בש"ב, ובכיתה מבינה הכול, ואפילו אם יש מורה פרטי.. אבל היום המורה החזיר מבחנים וקיבלתי 51... וחשבתי שהלך טוב במבחן, וזה גם המקצוע היחיד שאני משקיעה בו באמת.. זה מבאס, אולי בזמנו הייתי צריכה לרדת ל-4.. בכל אופן, אל תתבאס מתמטיקה זה מקצוע קשה, ומעצבן... שפשוט דורש חשיבה וישיבה.. אני מקווה שבמבחן הבא ילך לך יותר טוב, וחשוב שלא תזניח.. בהצלחה!!! (מצטערת אם זה נשמע כמו הטפה..
)..

למעלה