אוף אוף אוף

blessed

New member
אוף אוף אוף

תיכננתי לא להיכנס ללחצים, לעשות הכל בשיא הטבעיות, בלי דמעות והיסטריות. אבל כבר יומיים אני הולכת לישון בוכה. שלשום- כי המחזור הגיע ועוד לפני הזמן. ואתמול- כי חישוב קצר הראה לי שסיכוי טוב שנפספס את הביוץ בחודש הבא כי הוא כנראה יפול בראש נשנה ונהיה אצל ההורים שלי כל החג. בלי ששמנו לב כבר יעברו שלושה חודשים, ואני כבר בת 29 וחצי, לא נהית יותר צעירה. בעלי הוא מותק ומנסה לתמוך אבל הוא לא כ"כ שותף לדאגות שלי, ברור לו שלא יהיו אצלינו שום בעיות ולא מבין למה צריך לבכות מזה. כולם מסביבי בהריון (אבל כ-ו-ל-ם) ומתחילים גם לנדנד לי בנושא ואני שונאת לשקר או להתחמק. זהו, סתם, אין לי שום דבר ממשי להגיד אבל היה טוב להוציא את זה.

פּוֹנְג

New member
באמת לא ברור לי למה בראש השנה

תפספסו את הביוץ? אז מה אם תהיו אצל ההורים שלך? לא יהיה לכם חדר לבד? (תעשו את זה בשקט לשם שינוי
) ואפילו אם לא יהיה לכם חדר לבד - לכו לטייל בטבע קצת... סעו במכונית (אם אתם לא שומרים) ברצינות. בראש השנה זה אפילו חובה לעשות נוקי נוקי

blessed

New member
נוקי נוקי בבית של ההורים???????

אין סיכוי... יהיה לנו חדר לבד אבל בכל זאת אני לא רואה אותנו עושים את זה בבית של ההורים. אנחנו דווקא כן שומרים אז במכונית אי אפשר.

blessed

New member
אני יודעת שזה ילדותי ../images/Emo9.gif

אבל לא נראה לי שאהיה מסוגלת...

Galit29

New member
גברת אין מה לעשות

וצריך לעשות - תאמיני לי שההורים שלך בטוחים שאתם לא משחקים דוקים בחדר.

pomelit

New member
מבינה אותך לגמרי

העזר כנגדי מסרב בכל תוקף לעשות את זה אצל אנשים אחרים...

זה דווקא יכול יותר לעורר-הסיכון../images/Emo8.gif

אם אנחנו הצלחנו בחדר של המלון, עם שני ילדים מותשים מיום טיול , אז כל אחד יכול. חבל כבר עכשיו להכנס לבאסה, אלא לחשוב חיובי והרפתקאני וקצת לצאת מהשגרה, זה טוב.

זוג חדש

New member
למה לא צל ההורים ??.

אני גרה אצל הורי בדירה קטנה ואת כל הפעמים שניסינו וגם כשסתם אהבנו אחד את השני לפני הנסיונות עשינו בביתם, בשקט. ו... לא קרה כלום, חוץ מהריון... בעלי לא חשב פעמיים על לא לעשות אצל אחרים כי אחרת - זה לא היה נגמר טוב. דרך אגב גם אצל גיסי וגיסתי, אנחנו לא תמיד נרדמים מיד... ואני יודעת שהם יודעים וזה בכלל לא מפריע. הרי ידוע לנו שלא החסידה מביאה את התינוקות אלא אנחנו בלבד. תנסו - מה כבר יש להפסיד????

tich

New member
אצל ההורים

זה יכול להיות דווקא מרגש מאוד. דרך אגב את חושבת שאותך הביאה החסידה...

u z a

New member
את צריכה להחליט:

או נוקי נוקי אצל ההורים (עם כל האי נוחות הכרוכה בכך בשביל שניכם) - או לפספס את החודש. אמנם התחלתם לא מזמן, אבל נשמע לי שאת ממש ממש רוצה את זה, ולא מוכנה לוותר על חודש סתם, בלי סיבה אמיתית. אז תנסו להרגע, להחליט שזה באמת לא ביג דיל לעשות את זה בחדר סגור ובשקט, ותתפלאי - אולי אפילו תהנו מהעניין! בהצלחה!

תמרלה

New member
החיים נראים אחרת שמשתפים את...

ההורים /אחים/ת /הגיסים /הגיסות /החברים ... וזאת למה? כי אם למשל ההורים יודעים שאת מנסה להכנס להריון וכל חודש חשוב הביוץ, ואם ב..מ..ק..ר..ה זה יוצא בחג שבאים אל ההורים אז -לא חבל לפספס את החודש בגלל שמתבישים לספר? לי היה מקרה דומה שבדיוק בימים של הביוץ היינו אצל הורי, ואמא שלי ידעה שאלו ימי הביוץ, אז בבוקר היא אמרה לנו אני הולכת ( אבא שלי הלך לעבודה) אני חוזרת בצהריים...!! אני בטוחה שהיא הלכה כדי להשאיר אותנו לבד! כי נכון, בלילה אולי לא נעים, מלחיץ שישמעו ( בגיל שלהם הם גם ככה כבר לא שומעים! ) אבל אם למשל אמא שלך היתה שותפה לתכנונים או אחות / גיסה - שותפה ל"פשע"
למשל שהיתה עוזרת לכם למצוא את הזמן לעצמכם, לא חייבים לספר לכל המשפחה או להודיע בקול :"כולם לצאת מהבית להשאיר את הילדים לעשות ילדים"!! אפשר גם בדיפלומטיה.... ועוד משהו ראש השנה זה 3 ימים אז תתכננו כך : ביום שישי בבוקר לפני שנוסעים למשפחה -נוקי נוקי בשבת אפשר יום מנוחה וביום ראשון שחוזרים הביתה בערב עוד פעם נוקי נוקי, אז מקסימום יום אחד לא! ( גם ממליצים לעשות יום כן יום לא) אז הינה נפטרה לך הבעיה, ולא תפספסי את הביוץ. עכשיו את רק צריכה להרגע ולהגיד לעצמך שאת עוד צעירה והכל יהייה בסדר! שיהייה בהצלחה

סנונית 1

New member
גם אצל ההורים אפשר../images/Emo6.gif

אל תתני לשום דבר או לשום גורם להפריע לך בביוץ, תעשי את זה אצל ההורים! אין כמו להתחיל הריון בראש השנה, אז שתהייה שנה טטובה ו
בהצלחה.

tich

New member
תמרלה

כל הכבוד על העצות המעשיות. ודרך אגב לאן נעלמת הרגשתי בחסרונך...

s t a r 1

New member
נשימה עמוקה - מבורכת

הירגעי מתוקה שלי. למה את עושה את ה לעצמך, מכניסה את עצמך ללחץ ודיכאון? בשביל מה? אז מה אם את בת 29 וחצי? זה לא סוף העולם, את עדיין צעירה ובשיא הפוריות. ואם אתם נוסעים סופשבוע להורים אז לא קרה שום דבר, תרביצו מספר לפני שאת מגיעים להורים (כידוע לך הזרע חי 70 ומשהו שעות) ואז תסעו. תהנו מהחג, תחלמי איך שנה הבאה את מגיעה עם התינוק\ת. וזהו!!! ואם לא קורה החודש אז לא נורא, יש את חודש הבא. אל תעשי את זה לעצמך, קחי את הכל בקלות, בסבבה, אין ספק, אבל אין ספק שזה יבוא בזמן שלו. שנה טובה

נעמולה

New member
מצטרפת לכל מה שנאמר...

וחוץ מזה שאומרים שמה שעושים בערב ראש השנה עושים כל השנה...והרי ילד בא מאהבה, וזה בהחלט מעשה ראוי לפתוח איתו את השנה החדשה, אז קדימה, לא להתפנק, אין שום סיבה לוותר על זה בחג בגלל המיקום,

מעיןבר

New member
לא להתבאס...

קיבלת המון עצות טובות והמון עידוד. נוקי נוקי <אהבתי את הביטוי!> אצל ההורים זה לא כזה נורא, לא נעים לי לספר לך אבל גם אותך לא הביאה החסידה
חוצמזה - מה עם זוגות צעירים שגרים אצל ההורים? את חושבת שגם הם מוותרים על כל חיי המין שלהם? <מעין מתבאסת יותר מהמעבר בחזרה להורים בעוד שבועיים
>

למעלה