אוף אוף אוף

אוף אוף אוף

אתמול - לפני השינה היה לי 199
נתתי בולוס קטן של חצי יחידה לישר קו. באחת בלילה התעוררתי
עם 44 - וכמובן זללתי יותר מידי
בבוקר 304 נתתי בולוס תיקון גדול ויצאתי לעבודה - אבל לא שמתי לב שנגמרו לי הסטיקים אוף עכשיו אני לא יודעת מה מצבי וסתם מנחשת לפי תחושת בטן
. איך אני שונאת שזה קורה ואחרי תקופה שכבר הייתי מה זה מאוזנת

mickey15

New member
גם לי היה ככה.......

תמיד תמיד תמיד!!!!!!!! בגלל זה עברתי לזריקות...אבל כל אחד ומה שנוח לו...

shula30

New member
הרגל מגונה

בגלל זה אני קמה בערך כל שעתיים, ובודקת אפילו בלי לפתוח את העיניים.... הכל רק לא 300 על הבוקר. זה הורס את כל ((!!!) היום

זה כבר לא קרה לי הרבה זמן

אבל מה שהכי מעצבן אותי
זה שכרגע אין לי איך לבדוק ואני פשוט מהמרת
- מצד אחד אני רעבה
וכואב לי הראש
אבל זה יכולה להיות תופעה של שני הכיוונים
. אוף אוף אוף איזה חוסר אחריות מצידי
. מזל שיש לי תרוץ
- זה מה שקורה אחרי שלא ישנים בלילה
- שולה תתכונני

עמית 29

New member
כדי שלא יגמרו הסטיקים...

גם לי קרה פעם אחת שהייתי רחוק מהבית ונגמרו לי הסטיקים מבלי לשים לב. נאלצתי להסתובב יום שלם ולחיות על פי תחושת בטן ...(זה לא כיף בכלל). מאז עשיתי חושבים ומצאתי פיתרון שהוכיח את עצמו יותר מפעם אחת: בתיק "הציוד" שאותו אני נושא לכל מקום (בגודל פאוצ') יש לי תמיד שתי קופסאות של סטיקים אחת בשימוש ואחת בכוננות. ברגע שזאת בשימוש נגמרת מיד אני מתחיל להשתמש ברזרבה ושאני מגיע הביתה אני דואג להשלים את הרזרבה. סתם לידע כללי , בתיק יש לי את עטי האינסולינים, טבליות גולקוז ,מחטים וגלוקומטר.

shula30

New member
פריסטייל

במארז של פריסטייל נכנסות בקלות 2 קופסאות.

עמית 29

New member
אז הגודל כן קובע...? ../images/Emo13.gif

מכוון שראיתי פעם מה נשים סוחבות בתיקים שלהן (לא קשורים לסוכרת). יש לי הרגשה שעוד קופסת סטיקים לא תעשה את ההבדל. תראי את זה כעוד ליפסטיק...או חבילת מסטיק או צרור מפתחות... והנה לנו עוד סיבה קטנה לעבור לפריסטייל.

בגלל מה שנשים סוחבות בתיק שלהן

לא נשאר מקום לעוד קופסא של עלית
ושולה- הסטיקים של פריסטייל לא ממומנים ע"י קופ"ח כללית - ואי לכך ובהתאם לזאת זנחתי אחרי ההריון את חברי הטוב האקוטרנד ועברתי לעלית (שהוא יותר קטן בנפח -עמית
)

shula30

New member
מלחמה בכוחות הרשע

למיטב ידיעתי מי שקובע מה מופיע בסל הבריאות ומה לא זה שר הבריאות ולא קופ"ח. שווה להלחם בהם. אני ניהלתי מלחמת חורמה עם קופ"ח מאוחדת על כמות הסטיקים שאני צורכת (הם חושבים שזה להנאתי) במשך החודש. הם נותנים מקסימום 4 קופסאות ואני מקבלת, אחרי איומים, 10 קופסאות!!! בכל מקרה גם את הסטיקים של עלית אפשר להוציא מהקופסא הגדולה, שהרי הם עטופים בנפרד.

kvodhasar

New member
וואי...

גם לי פעם נגמרו הסטיקים, והייתי מה זה מאוזנת, ואז באותו היום איכשהו כל מה שיכול היה להתשבש- אכן השתבש... (שונאת חוקי מרפי)

למעלה