אוף... אוף... אוף

SaberTooth

New member
אוף... אוף... אוף../images/Emo70.gif

(
שימו לב, דיון רציני בפורום רומח הדרקון
) "בלה בלה בלה אני כל כך רשע ומגניב יאדה יאדה יאדה
" אמר רייסטלין בקור רוח ובאדישות. למה לחוה כפרי, המרגמת של האגדות, יש הרגל מגונה של תקיעת סימן קריאה אחרי כל משפט שני, בלי כל קשר או היגיון
זה כל כך מעצבן, ביחוד כשזה לא נמצא בטקסט המקורי (באנגלית). זה הורס לגמרי את הרוח של הנאמר, ומעוות את דברי הדמויות. אתם לא חושבים

HELLrider

New member
אני לא בטוח

אני מייחס את אותה חשיבות לסימן קריאה ולסימן שאלה!(הו! האירוניה!) ולא יודע אם אין קשר לפעמים זה ממש ממש משנה את כל המשמעות של המשפט. כמו: אתה צריך ללמוד להתייחס בכבוד להורים אתה צריך ללמוד להתייחס בכבוד להורים! הראשון זה יכול להיות בנימה צינית ואילו השני זה בנוסף לציניות זה גם שמץ של הטפה. (מקווה שלא יצא בילבול שכל)

HELLrider

New member
ולפי דעתי גם אין בעיה לעשות את זה

כל משפט שני אם באמת המסר עובר כמו שצריך.

נכון!!!

זה שיגע לי ת'שכל!!! "תגיד קרמון, אתה חושב שבלה בלה בה בלה!" מאיפה לעזאזל הגיע הפאקינג סימן קריאה הדבילי זה??? זו שאלה פור גוד פאקינג סאייק!!!! ואגב, הלרידר, ראיתי ת'כרטיס הישי שלך... ויש לי דבר אחד להגיד לך... אחלה להקות!!! גם אני חול עליהם!!!

python 4

New member
אל תאשימו את חוה כפרי המסכנה...

הבעיה היא של מרגרט וייס. ריבוי סימני הקריאה הוא בהחלט בולט בגרסה האנגלית של אגדות.

SaberTooth

New member
המפ...

דווקא הצצתי בגירסה האנגלית ולא ראיתי כל כך הרבה סימני קריאה...

midnight dragon

New member
האמת שאני לא הרגשתי שיש עודף

סימני קריאה.. איזה ספרים היא תרגמה?

SaberTooth

New member
עת התאומים, מלחמת התאומים...

ומבחן התאומים (כותרות ארורות).

python 4

New member
היה לי פעם את התאומים

חיחיחי. בגרסה האנגלית יש המון סימני קריאה, וזה בולט מאוד ודי הפריע לי. מוזר, שמגי היא בד"כ סופרת טובה אבל סובלת מבעיות של סופרים מתחילים, לפחות בספרים האלה (המוקדמים שלה).

NJS

New member
זה לא יפה

אתם תמיד שוכחים את טרייסי זה שיש לה שם משפחה "יהודי"לא אומר שאתם צריכים להתייחס רק אליה

strahd

New member
טרייסי הוא לא הסופר

הוא רק "בעל הרעיונות". זה לא אומר שהוא לא אדם חכם מאוד ומבריק. אבל את הספרים כותבת מרגרט וייס בפיקוחו של היקמן.

NJS

New member
לא ידעתי

אז למה כתוב שהוא אחד מהסופרים ודרך אגב מה זאת אומרת "מפקח"

python 4

New member
מגי היא הסופרת שבחבורה...

טריי הוא בעל הרעיונות. במקור הוא זה שהמציא את קרין ואת הדמויות, והוא יצר את המודולים שעליהם רשומות מבוססת. כבודו במקומו מונח.

למעלה