אוף אוף אוף

תודה../images/Emo13.gif אמןן!!!

בע"ה!! אני ייעבור!!! שאני יושב נגיד ליד אבא שלי באוטו אז אני מלמד אותו איך לנהוג חח ואני שם להכל ובכלל לא לחוץ, הבעיות מתחילות שהלחץ נכנס
אוףף יאללה עוד שבוע וחצי חח!!

כן גם אני ידעתי ללמד את אבא שלי ואת

כל העולם חוץ מאת עצמי חחח זה תופעה מוכרת :) שטויות באמת שטויות בלי לחץ בנתיים תעבוד על עצמך כדי שלא תגיע לטסט לחוץ!!!

16תומר

New member
לא נורא...גם לי זה קרה

אני כבר נכשלתי 3 טסטים עכשיו בטח אתה אומר לעצמך איזה נהג גרוע אני... ז תדע לך שזה לא אומר. אתה יכול לעבור טסט 10 בגלל חוסר מזל. טסט ראשון כמעט אף אחד לא עובר. אבל תקח את זה קשה טסט הבא אתה רק צריך לנהוג כמו שאתה תמיד נוהג, בלי לחץ ואתה עובר! אצלי בטסט הראשון והשלישי לא עברתי כי הייתי לחוץ (ובטסט השני בגלל טסטר מניאק) ואם אתה לחוץ לפני טסט לפי מה שאני יודע יש כדורים שעוזרים להרגע. עצה שלי תקח רק! כדור מחומרים טסעיים. יש כדורים שגורמים לך להיות כמו זומבי! אז תנסה את הכדור לפני

חחח תאמין לי שאני יודע שזה

לא קשור איזה טסט אתה, זה באמת עניין של מזל.. אני למשל מרגיש שאני יכול כבר מעכשיו לנהוג לבד ואני לא אסכן אף אחד... בשיעורים האחרונים, עוד ליפני שהיה תאריך לטסט והייתי רגוע פשוט נהגתי מעולה, 1 שיעורים רצוף בלי ברקסים והתערבות בהגה, המורה אמר שתענוג להסתכל עלי, והוא אפילו אמר כל שיעור "היה שיעור טוב" וזה חח וקשה להוציא ממנו מחמאות, הבעיות התחילו מאז שיש לי תאריך לטסט
לפני שיעור הבא אני ייקח כדור, יש איזה משהו שאתה ממליץ עליU?

100vardit

New member
תראה-אני לא חושבת שכדור הרגעה

כל כך יעזור..אני לא מאמינה שאני כותבת את זה(לפני 3 שבועות התחבטתי גם בשאלה הזו). גם לי המורה הציע לקחת כדור בשיעור לפני(לא ביום הטסט),אני הייתי בטוחה שזה מה שיעזור,אבל בסוף השתכנעתי בעזרת הרבה אנשים -שהכול מתחיל בראש!!! אתה צריך פשוט להרגע,ולחפש דרכים שמרגיעות אותך,זה לא כל כך חוכמה לקחת רגיעון,אתה צריך ללמוד להתמודד עם הלחץ!! הטסט מחרפן לכולם את הראש,אני לא מאמינה שלפני כל מקרה לחץ(כמו מבחן למשל) אתה לוקח כדור,אז אין סיבה שגם עכשיו.אז שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחה!! תהיה רגוע!!! ותהיה אופטימי:)

למעלה