אוף אוף אוף

אוף אוף אוף../images/Emo7.gif

נכשלתי טסט ראשון, עוד שבוע וחצי יש לי טסט שני... הייתה לי סדרה של שיעורים ממש מעולים שהמורה אמר שתענוג להסתכל איך אני נוהג, פתאום לקראת הטסט היו לי 2 שיעורים רצופים מסריחים רצח
היום היה בסדר ואז בחצי השני של השיעור עשינו כאילו דמוי טסט, פתאום התחלתי להכנס ללחץ ונהגתי כזה גרוע
זה מרגיז, דווקא ליפני הטסט פתאום ניהיים לי שיעורים חרא??? רציתי לקבוע לשבוע שלושה שיערוים והמורה אמר שממש לא צריך סתם שיעורים ושיש עוד זמן ושהמצב לא גרוע, אז הוא אמר שמעכשיו בכל השיעורים שנשארו נעשה דמוי טסט כדי להתכונן נפשית לטסט, והוןא אמר לי לקחת רגיעון לראות איך זה משפיע עלי!!! אוףףף אני ממש לחוץ, בטסט הראשון לא הייתי כזה לחוץ ודווקא כמה שיעורים לפניו הלך לי מעולה... סורי על החפירה הייתי חייב להוציא את זה

ran 15

New member
ל תיקח כדור ואל תתרגל לכדורים -

תלמד לשלוט על עצמך אחי...

mestel

New member
לא נורא!

לא נורא! יש עוד טסט...זה לא סוף העולם..! המורה שלך צודק שתעשה כמה שיעורים דמוי טסט..אני מאמין שזה עם מורה אחר..כאילו טסט פנימי.. אני לפני הטסט שלי עשיתי 4 טסטים פנימים...אבל בטסט החיצוני הראשון עברתי.. אזזז..בקטנהה

אוףףף נקווה לטוב../images/Emo10.gif

הקטע הוא שבחחצי הראשון של השיעור זה היה שיעור רגיל, ואז שהתחלנו את ההדמייה פתאום התחלתי לנהוג שונה והמורה בעצמו אמר לי שפתאום כאילו קפאתי, בטסט הראשון לא הייתי כזה לחוץ כמו עכשיו, אני פשוט לחות יותר מידי ואני לא יודע מה לעשות עם עצמי

gilgula

New member
תקשיב,

זה לא סוף העולם להכשל בטסט. סה"כ מהכשלון רק לומדים
אני מניחה שהבעיה העיקרית שלך היא לחץ ..אתה צריך להכניס לעצמך לראש שזה סך הכל טסטס, ואם לא תעבור תמיד יש עוד אחד. רוב הלחץ נובע מהרצון לעבור..פשוט תחשבו שזה עוד שיעור למרות שזה קצת קשה חח אבל אני בטוחה שיהיה בסדר!! תנסה לעבוד על הקטע הפסיכולוגי שיהיה בהצלחה!

תודה../images/Emo24.gif

נקווה לטוב.... אני באמת יינסה לחשוב שזה כולה טסט, עוד שבועיים יש עוד אחד, חיכיתי 17 שנה, שבועיים הפרש זה כלום...

ran 15

New member
אחייי...תקשיב לי ותקשיב לי טוב!...

תנהג כמו שאתה יודע לנהוג - אל תנהג גרוע מזה ואל תנהג טוב מזה.. מה שאתה יודע ואיך Aאתה יודע - ככה תעשה ... בראשון ניסיתי להרשים יותר מידי את הטסטרים (הזונה הזאת
הייתי חייב..) נהגתי חלק כזה וכל מיני שלא הייתי מוכן לזה שיחתכו אותי מצד ימין של הרכב.... תשמע - לא רגיעון ולא שום דבר - אם יש לך חבר טוב \ אח \אחות \ הורים שמרגיעים אותך שאתה מדבר איתם תקבע עם אחד מהם שאתה מתקשר לפני הטסט.. אני עשיתי את זה התקשרתי לאחי הגדול ולאבא..(לחברים לא אמרתי שאני עושה טסט להוריד מהלחץ..) ותראה אתה תעבור כי אם המוה אמר שאתה נוהג מעולה אז אתה נהג מצוין ותזכור את זה ככה...אם יקפוץ טיפה האוטו או שטויות כמו מעבר לא "נקי" מהילוך שני לראשון לדוגמא - זה בסדר גמור בטסט וכל מיני...קיצר רק זהירות ואחריות - זה מה שמחפשים ויאללה תעבור כבר...

אני מקירה את הבעיה מקרוב../images/Emo24.gif

למזלי עברתי טסט רבעי לפני חמש וחצי חודשים בארך... תנשעה לא לעשות שיעור לפני הטסט באה שלך אצלי זה עבד

Metal † Heart

New member
מה, אתה בן 17?! ../images/Emo12.gif

כל הזמן חשבתי שאתה בן 15 משום מה.. גם אני תקועה באותה הסירה.. בטסט הפנימי הייתי כלכך בלחץ, שעשיתי טעויות פשוט מטומטמות. אור ירוק, כל הכביש ריק - ואני עומדת ברמזור. לא ידעתי אם לצחוק על עצמי או לבכות.. הטסט פנימי השני היה יותר נורמלי, ועברתי. מאז הוא עשה לי מלאמלא החלפות כדי שאני אתרגל לזה שיושב מישו אחר לידי. אחרכך היתה לי גם איזו סדרה של שיעורים מעולים. לפני חודש בדיוק היה הטסט הראשון, ובשיעור "חימום" שלפני נהגתי כלכך טובבב. הוא לא העיר לי אפילו לא פעם אחת. חוץ מ"ימינה", "שמאלה", לא דיבר מילה. כבר הייתי בטוחה שאני הולכת לעבור.. אבל לצערי הרב נכנסה לאוטו הטסטרית הכי נאצית שקיימת במשרד הרישוי. אי לכך ובהתאם לזאת היא הכשילה אותי ב 40 שניות הראשונות של הנסיעה.. שבוע הבא כנראה טסט שני. הייתי יכולה לעשות אותו קודם אבל כל הזמן דחיתי את זה כי אין לי כוח ללחץ הזה שלפני ולאכזבה שאחרי.. בקיצור, הלחץ לא מוסיף לכלום. אתה יודע שאתה נוהג טוב. זה רבע שעה של קצת אי נוחיות מסויימת ויש לך רישיון. וגם אם לא - תמיד תהיה את הפעם הבאה, אז זה רחוק מלהיות סוף העולם..

Metal † Heart

New member
אממ..

מהירות מופרזת. גם בטסט פנימי העירו לי על זה! יש לי מן כזאת נטייה לנסוע מהר.. היא היתה כלכך רעה! גם בסוף שעשיתי חנייה (שיצאה מעולה, אבל זה כבר לא שינה הרבה..) באתי לצאת מהאוטו וקצת התבלבלתי היא אמרה "גם זה את לא מסוגלת לעשות כמו שצריך?!" אבל תכלס, זו היתה אשמתי בלבד. היה כביש ריק, ובדיוק לפני היציאה לכביש מהיר העלתי את המהירות לקצת יותר מ 50, היא שמה לי ברקס ואמרה לי להאט.. וכבר משם זה היה אבוד. חוצמזה, נתתי סתם לאנשים להלחיץ אותי לפני.. תעשה לעצמך טובה ולפני הטסט אל תדבר עם אפאחד.. שב בתוך האוטו וזהו. אני הסתובבתי שם בין האחראים ואחד מהם "צחק" איתי שיש איזושהיא טסטרית ש 30 שנה לא העבירה תלמיד.. וזה הלחיץ אותי עוד יותר כשראיתי את אותה טסטרית נכנסת לאוטו.. יום ראשון טסט שני :)

gold ayelet

New member
אימאלה איזה רעה!!!

הסיוט שלי זה שתבוא לי טסטרית אחרי כל מה שאומרים עליהם..עליהן יותר נכון...

למעלה