אוף, אוף, אוף

אוף, אוף, אוף ../images/Emo7.gif

אז שנת הלימודים התחילה. לאחר אין ספור ויכוחים, שיכנועים ושיחות נפש עם האגו, ירדנו ל-4 יח"ל מתמטיקה. דווקא אחרי שהשלמתי עם זה, די שמחתי, חשבתי שיהיה לי קל. ובכל זאת, אחרי שלושה שיעורים, אני עדיין לא מבינה כלום. אני לא חושבת שהבעיה שלי היא שאני לא טובה במתמטיקה (נו,גם זה), ברגע שאני מבינה את הטכניקה זה די זורם לי. אני פשוט ממממש לא מצליחה להתרכז (לא רק במתמטיקה, אבל במיוחד), קשה לי לקשר את הדבר הנוכחי שנאמר לדבר הקודם - ומאז שאני זוכרת את עצמי, קשה לי לשמור על ריכוז בכתה - מן הראוי לציין שבמקצועות שממש מעניינים אותי אין לי בעיה להתרכז. אף פעם לא נהגתי לעשות עבודות כתה ממש בכתה.לרוב אני לומדת בבית, לפני המבחן- וזה עבד עד כה (חוץ ממתמטיקה, כפי שצויין ...) אבל אני לא בטוחה שזה ימשיך לעבוד כשמדובר במסות של חומר לפני בגרויות. ואגב, לגביי מתמטיקה - בשנה שעברה לקחתי איזה שני שיעורים עם מורה פרטי - גם ניסיון זה עלה בתוהו, פשוט לא הצלחתי לקלוט מה שהוא ניסה להסביר לי, ניסיתי איכשהו להתרכז, שמעתי את מה שהוא אמר, אבל זה כאילו שמשהו בי התנתק ... בכל מקרה, מה אתם חושבים, זו סתם עצלות מנטלית, או שבאמת יש לי הפרעת קשב ? אנונימוסית.

הכריש...

New member
היי מתוקה.....

אותה הבעיה גם אצלי אבל עם קצת כוח ורצון תקבלי ציון טוב בסוף. ביי

הדרך הנכונה....

זה לעשות אבחון, אני ממליצה על ניצ"ן, אחרי שתעברי אבחון מסודר תוכלי לדעת בדיוק מה הבעיה (אם קיימת), מעבר לזה גם אם יש בעיה הרי הכל עניין של מוטיבציה נכון?
אז קדימה לכי לאבחון ואחר כך תספרי לי. מבטיחה לעזור.

למעלה