אוף אוף אוף

אוף אוף אוף ../images/Emo10.gif

אז השלילי הראשון הגיע.........אחרי טיפול מלא אופטימיות בא לי לבכות כל כך... אפילו כשהלכתי לעשות את הבדיקה פגשתי במפתיע את אמי... ועכשיו מה לומר לה? היא אפילו לא יודעת מהטיפולים........ ובטח חושבת לעצמה שאם הלכתי לעשות בדיקות אז בטח יש משהו.... כל כל ריק לי עכשיו להתחיל שוב? נראה לי כל כך נורא שוב זריקות, שוב בדיקות שוב לחכות כמה אפשר? ואני עוד רק בהתחלת הדרך. חשבתי לקבל מתנה ליום הולדת אבל כנראה שהיא שוב תדחה
עכשיו הרופא הציע לרדת קצת במשקל על מנת שיהיה קל יותר אז עוד בעיה בפתח עכשיו בא לי להעלם
אז בנתיים אני אנסה להתעודד בעזרתכם

תיבכי תיבכי ../images/Emo7.gif

תוציאי את כל מה שיש לך על הלב אין אכזבה יותר גדולה מהשלילי הראשון אבל איין ברירה ממשיכים קדימה לקראת המטרה
ונסיים בנימה קצת יותר מחוייכת להיעלם זאת גם דרך לרדת במישקל
שלך המחייך

מחייך יקר, אולי תלווה לי קצת

מהחיוך שלך ? הלוואי ואני הייתי יכולה לחייך ככה למרות השלילי... אבל קצת קשה. הצטערתי לקרוא את שעבר עליכם ומאחלת לכם חיוך גדול בפעם הבאה

אורלינק´ה...../images/Emo4.gif

הספיקה לי הכותרת כדי להבין שהפעם לא צלחה אצלך. אני זוכרת עד כמה "נעלבתי" מהשלילי הראשון , כמה הייתי מיואשת והרגשתי שזהו כישלון אישי שלי - עד שהרופא שלי "ניער" אותי בדרכו העדינה והסביר לי שעלי לשנות ומייד את גישת ה"פתיל הקצר" והסיפוקים המיידיים בה אני נוקטת - כי בטיפולים חוקי המשחק שונים לחלוטין , ואם אני רוצה לשרוד באותו "משחק" אני חייבת לחשוב ולהתנהג אחרת. מה אומר לך? קיבלתי את עצתו (עובדתית - בכישלון שאחרי התנהגתי אחרת) ובסיבוב שאחרי...זה כבר סיפור משמח. מקווה שתתאוששי , שתביני שסבלנות היא באמת הנשק הסודי היעיל ביותר ב"רצועת התקליט" הזו בחיינו הקרויה טיפולי פריון. כל עידודי לך. ענת.

ענתות,

את כל כך צודקת, אבל זה כל כך קשה ליישום. כל כך "עבדתי על עצמי" שאם זה יהיה שלילי אז לא נורא, ממשיכים הלאה........כל היום הלכתי בהרגשה כזו שאם לא אז לא סוף העולם.. הייתי חזקה עד שראיתי את ה- 0 בבדיקה ולידו היה כתוב שלילי - שחלילה לא אחשוב אחרת...אז באמת נראה שזה סוף העולם כל כך קשה כי גם הבעל אננו.......מצא לו מתי להיות במלואים. לכן אני בוכה לכם כי מי כמובן מבינות. אני שמחה שאצלך זה הלך די מהר ומקווה שגם אצלי זה יעבוד באותה במתכונת
שוב תודה ענת

אוי אוי אוי ../images/Emo10.gif

איך יודעת ומבינה איך את מרגישה. מצטערת כל כך איתך, רק בטוחה שזה עוד יקרה ותהיי אמא מושלמת השאלה היחידה הפתוחה היא מתי... שולחת חיבוק מנחם

ינסון

New member
אל ייאוש

אורלי יקרה, קחי נשימה ארוכה. כמו שנאמר ע"י חברתנו ענת סבלנות היא שם המשחק!!!! לא תמיד הסיפוק הוא מיידי .. אבל הבטיחו לי שהוא בסוף מגיע..הנה ענת היא ההוכחה ועוד הרבה בטאות חיוביות שנעות בין פה לפורום הריון אחרי טיפולים.... אני לא יודעת למה הרופא אמר לך לרדת במשקל..אז אם את בעודף..(ואני הייתי בעודף משקל רציני)אני ממליצה בחום ומניסיון...תעשי את המאמץ לרדת. אני רואה את ההשפעה של ההורמונים עליי עכשיו שהמשקל שלי פחות או יותר תקין ..ההבדל הוא שמים וארץ. גם התהליך קל יותר. אם את צריכה עיצות הרזיה... אני הכתובת 60 ק"ג פחות הפכו אותי למומחית! אז שיהיה לך יום נהדר.....ושהדרך שלך לבטא חיובית תהיה קצרה ככל האפשר.... סוף שבוע נעים, יונת

יוווווו ינסון אני המומה! 60 ק"ג

איך עושים את זה? גלי לי גלי לי אני צריכה "רק" 20. את צודקת הרופא אכן המליץ בטענה שההורמונים משפיעים טוב יותר כשהגוף נמצא במשקל תקין ועודף משקל לא מסייע למצב. אני אשמח לשמוע ממך איך עשית את זה אם תסכימי לספר
בכל מקרה מתוקה תודה על העידוד מחכה לתשובה שלך

ינסון

New member
איך זה התחיל....

זה התחיל שהגעתי לצילום רחם אצל פרופ´ (די ידוע) שאמר לי במהלך הצילום.. " את יודעת אני מעדיף לא לטפל בנשים שמנות..הן הורסות לי את הסטיסטיקה"!!!! וזה היה מספיק לי כדי להבין 1. שאני אצלו לא נשארת 2. שאני ממחר מתחילה דיאטה. אז התחלתי ללמוד את נושא הדיאטה בצורה הכי יסודית שיכולתי..בדיוק כמו שאנחנו לומדות פה כל מה שקשור לפוריות ולטיפולים. נכנסתי לנושא מההיבט של אוכל בריא ואוכל מלא (קרי אורזז מלא, קמח מלא..) ויש מאכלים שאני ממש לא אוכלת. ב- 3 החודשים הראשונים, לא נשקלתי, אבל גם לא ממש הרגשתי ירידה ואז בבת אחת לא היו לי יותר בגדים מתאימים בארון 0אפרופו סבלנות ואורך רוח). אז בעלי היקר נרתם למשימ ולמרות שהוא לא זקוק לדיאטה הוא החליט להיצמד לתפריד המיוחד שבניתי לנו בבית, וזה הולך ככה: אנחנו רק אוכלים לחמים מקמח מלא (לארז יש כמה מומלצים) אורז מלא, פסטה מקמח מלא אני לא נוגעת בתפוח אדמה, גזר, סלק, סוכר לבן, מוצרי חלב מהפרה השמנים היחדים שאיתם אני מבשלת הם שמן זית ושמן קנולה את הקניות שלי אני בדרך כלל עושה בחנות טבע, שם אני מוצאת את כל המוצרים שאני אוהבת. אני מבטיחה לך, שבכלל לא משנה באיזו דרך תחליטי לרדת במשקל, ברגע שתפנימי את העובדה שזה הצעד שיקל עלייך להיקלט להריון ולהחזיק הריון תקין, את תתחילי את השינוי בלי לחשוב פעמיים. החשוב הוא הוא את ההחלטה ולהתחיל. אני איבדתי הריון אחד בגלל עודף אינסולין בגוף, שזה תוצר לוואי של משקל עודף...ואם הייתי יודעת אז מה שאני יודעת היום...לא הייתי מחכה 8 שנים. אז, קחי החלטה, וכל פעם תוותרי על דבר אחר. החשוב מכל, להפסיק את האכילה עד השעה 1900-2000 בערב, להשתדל מהפחמימות, השומנים והסוכרים המיותרים.... וזה יצליח. אם תרצי אני ממש יכולה להעביר לך את התפריט שאני נצמדתי אליו שנה שלמה..והוא עבד מצויין, אפילו על חמתי שירדה 18 קילו והיא לא ממש אישה צעירה. זהו, אני פה אם צריכה עוד מידע..... יונת

ינסון, ../images/Emo92.gif ../images/Emo92.gif תשלחי לי את

התפריט. אמנם לא בשבילי אבל בשביל המחייך. הייתי כל כך רוצה שגם הוא ירד איזה 60 קילו לפחות. מי יודע אולי גם אצלינו יש בעית עודף משקל, ואחרי שהוא ירזה אנחנו נצליח. תודה שרה.

תוליק

New member
גמנ´י גמנ´י צריכה להוריד במשקל.

ואני מה זה נעלבתי מהרופא שהוא אמר את זה (הוא היה מאוד נחרץ - "את צריכה להוריד משקל בשבילי - וזה שלבעל שלך לא אכפת זה לא מעניין אותי!!") אז לאורלי - אני ממש מצטערת על השלילי שלך אבל אולי נפצח בדיאטה של ינסון שתינו ביחד, אה? נעשה קבוצת תמיכה ונעודד אחת את השניה? ינסון - רוצה לקחת על עצמך תפקיד של מאמנת כושר? מה אתן אומרות? כמובן שאם עוד משהי תרצה להצטרף...בשמחה!

nam

New member
אורלי יקרה

הצטערתי לשמוע... גם אני בטיפול הראשון, מחכה לתשובה, כשלכאורה אין סיבה שתהיה לא טובה. אך החיים כ"כ שבירים ולא צפויים. אני כל הזמן מדמיינת בראשי איך נאמרת לי התוצאה השלילית. לא מעזה לחשוב חיובי. אני כ"כ מזדהה איתך!!! וחבל לי שאין לי נסיון שיוכל לעודד. אך קראתי מספיק סיפורים, ונראה שיש להיעזר באורך רוח ובאומץ ובחוזק ואני בטוחה שתצליחי, ושלכל דבר יש סיבה וכנראה שהזמן הזה לא היה טוב מאיזו שהיא סיבה, ושזמן אחר יהיה יותר טוב. תבכי, ותוציאי את כל העצב והכעס ואחרי כן- תמשיכי הלאה בראש מורם, ובאופטימיות מחודשת!

אורלי חמודה

נורא נורא מצטערת לשמוע. באמת אוף! לגבי אמא שלך - כשאמא שלי פעם שמה לב לסימנים על הידיים שלי מהבדיקות, אמרתי לה שנראיתי חיוורת לאחד הרופאים אצלנו והוא שלח אותי לעשות בדיקות דם לראות מה עם הברזל. תתפלאי למה אנשים מוכנים להאמין... אם את לא רוצה לספר לה, ל תספרי, ואל תתני לאירועים חיצוניים להכתיב לך מה ולמי את מספרת. אם את כן רוצה לספר לה - אז אולי זו ההזדמנות בשבילך? היום שלך עוד יגיע, וזה יהיה יום נהדר ומיוחד, אבל, כן, כנראה שצריך עוד זריקות ועוד בדיקות כדי לוודא את בואו הקרוב. חיבוקים ממני...

נוג

New member
../images/Emo14.gif ../images/Emo10.gif שולחת ../images/Emo24.gif

אורלי, אני מבינה ומכירה את ההרגשה, תבכי, תצעקי, תכנסי מתחת לשמיכה פוך עמוק עמוק כי זה קשה וכאב לקבל שלילי. קחי לך את הזמן להחלים תתנקי מהעצב והאכזבה, ותצאי לדרך היא אומנם לפעמים ארוכה אבל שווה כל רגע כאשר מחזיקים מחבקים ומנשקים את התוצאה. שיהיה בהצלחה, ושולחת לך מזל טוב ליום ההולדת נוג

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif באמת אוף גדול אורלי ../images/Emo14.gif

לא כדאי להעלם, עדיף לבכות קצת, ולהשאר איתנו עד ההריון. ואם אין ברירה אז לרדת במשקל. בכל מקרה שלא תעזי לעשות דיאטת כסאח, כי לא רק שהיא לא בריאה אלא ברגע שאת מפסיקה את עולה הכל ויותר מזה. פני לדיאטנית של קופת חולים, או אפילו תשקיעי סכום ותגשי למומחית לתזונה נכונה. עם תזונה נכונה אפשר לרדת במשקל ולהראות טוב, ולהרגיש טוב. ועש אז יקירה, מותר לבכות קצת, להתבאס ולהרגיש בקרשים. להכנס מתחת לפוך ולא לצאת עד שבת בבוקר. אחרי שתבכי בכיה הגונה, תרגישי הקלה. ובעוד יומיים שלשוה כבר תהיי כמו חדשה
נועם

אורלי חמודה

כל כך מבינה אותך...... אין לי הרבה מילים כי אחרי שלילי השמיים נופלות ולאט לאט ההגיון חוזר. אין אפשרות להכין את עצמנו לשללי לא משנה כמה ננסה ונשנן זה נורא קשה הלא הזה. זה מנחם שגם לך יהיה בסוף?????? בינתיים מחבקת המון שולחת לך אנרגיות ונורא מבינה אותך שחר

אורלי יקרה

כל שלילי הוא כואב, הראשון, זה שאחריו, וזה האחרון שלפני ההצלחה... אני מקווה שזה השלילי האחרון שתחווי והמחזור שיגיע יהיה זה שיבשר על ההצלחה הקרבה ובאה חיבוק זוהרה

למעלה