אוף אוף אוף אני משתגעת!!!

j u l i a 1 3

New member
אוף אוף אוף אני משתגעת!!!

החייל שלי בשבוע שדאות ולא דיברנו כבר 3 ימים ואני כבר לא יכולה יותר אני חייבת לשמוע אותו :( לפחות בסופ"ש הוא חוזר אחריי 21 ארוך ומייגע... שהאמת דווקא עבר לי בסדר גמור, רק שעכשיו דווקא ביומיים האחרונים פתאום ממש קשה לי :/ אוף 21 זה כזה מעצבן! אני מרגישה שקרו פה כל כך הרבה דברים מאז הפעם האחרונה שהוא היה בבית חח הוא אמר ששבוע שדאות זה או 4 ימים או 5... אני ממש מקווה שזה 4 ושמחר הוא כבר יתקשר :( אוף בטח ממש קשה לו ואני אפילו לא יכולה לדבר איתו זאת הרגשה כל כך רעה! מישהי שחבר שלה כבר עבר שבוע שדאות זוכרת כמה ימים זה היה? שי- חבר שלך גם בכפיר אז אם את זוכרת זה יעזור לי מאוד חח למרות שבטח בכל היחידות זה אותו דבר.. או לפחות בחי"ר.. בעצם לא יודעת מה אני מבינה בזה ><

j u l i a 1 3

New member
אה וגם

תכננתי לנו סופ"ש ממש נחמד ובסוף הכל מתפקשש לי! רציתי להפתיע אותו בפיקניק בשישי בצהריים אבל מסתבר שהולך להיות גשם כל הסופ"ש אז אי אפשר :/ אני אצטרך להסתפק בלהכין לו עוגיות... וגם רצינו ללכת לאווטר והחלטנו שאנחנו מתפנקים והולכים לVIP חח אבל כמובןןן שבסופ"ש הזה אין בכלל אווטר באולמות VIP... אז נאלצתי להזמין כרטיסים רגילים... אה ובסופ"ש האחרון שהוא סגר היה מפקד נחמד שהחליט להראות להם סרט שחבר שלי ממש רצה לראות כבר מזמן.. וכמובן שזה יצא בדיוק על השעתיים שהוא היה צריך לשמור והוא פספס... אז צרבתי לנו את הסרט הזה ונראה אותו בשישי ביחד מתחת לפוך זה הרבה יותר שווה!

dandi99

New member
לגבי אווטאר...

ראיתית אתמול אווטאר עם החיילוס בסינמה סיטי בתלת מימד היה מדהים! תאמיני לי איון צורך בVIP פשוט תקנו לכם פופקורן ענקי ושתייה כמובן שיהיה לכם בסרט וזה מה שצריך=]

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifמכירה את זה.. :\

גם לחבר שלי היה בטירונות. אני זוכרת שבכיתי הרבה כי זה היה דיי בהתחלה :\ אבל זה עבר.. מפתיע לחשוב שעברה שנה מאז השבוע שדאות האחרון שלו בטירונות חחחחח פאק. זה היה כלכך מזמן :ם

Please Dont Cry

New member
חבר שלי בכפיר,

ואצלו השבוע הזה היה משבת בערב עד חמישי בבוקר.. ואצלם זה היה השבוע השני מתוך סגירה של 21 ומי שהיה מצטיין בשבוע שדאות קיבל שו``ש בתור צ`ופר D: וחבר שלי היה המצטיין:) ואני בדיוק היתי ב3 שבועות גימלים אז היה נחמד.. זה עובר והוא יחזור ויהיה לכם סופר כיף! וכן, זה שבוע קשה ממש, אז תהיי גאה בו נורא שהוא עבר את זה! ואם ההודעה יוצאת מכוער זה כי אני מהפלאפון ):

j u l i a 1 3

New member
חחח ההודעה יצאה בסדר גמור

וואלה? גם חבר שלך בכפיר? לא ידעתי שיש פה עוד בנות עם חבר בכפיר חוץ ממני ומשי חח אוף אז בטח שלי יחזור גם רק בחמישי.. טוב לא נורא זה רק עוד יום! תודה לשתיכן :)

Please Dont Cry

New member
נראה לי

שכשחבר שלך התגייס וכתבת הודעה שממש קשה לו וזה אז כתבתי לך שם כבר שחבר שלי בכפיר P: אני לא מאמינה ששכחת! סתם D:

j u l i a 1 3

New member
אעעהההה נכון

בטח שאני זוכרת! חחח סתם שכחתי את הכינוי שלך
אבל עכשיו אני מבטיחה לזכור! D:

GrowingMadness

New member
אחחח כפיר כפיר

אצלו זה היה 4 ימים... כאילו משבת בערב עד רביעי אם אני לא טועה אבל אני לא כלכך זוכרת זה היה מזמן
וכן זה השבוע הכי קשה בעולם עד השבוע מלחמה באימון מתקדם... כלכך משביז ):

j u l i a 1 3

New member
רק רציתי לשתף...

אתמול בלילה בסביבות 12 כבר איבדתי תקווה שהוא יתקשר והלכתי לישון... ופתאום הוא התקשרררר!!! היתי כל כך שמחה, דיברנו איזה שעה והוא היה נורא עייף אבל הוא אמר שדווקא השבוע עבר בסדר גמור, שהיה פחות קשה ממה שהוא ציפה שיהיה, ושהעיקר שזה עבר ומחר הוא חוזר!

למעלה