אוף אוף אוף איתי כבר !!!!!!!!!! (ט)

אוף אוף אוף איתי כבר !!!!!!!!!! (ט)

אין לי מושג מאיפה להתחיל לכתוב , בעיקר בגלל שלא ממש נפגשתי נעם עצמי באמת כבר כמה חודשים.
הייתי בחו"ל 3 חודשים .
3 חודשים טיילתי לי בארץ ורכשתי לי משפחה מחדש .
יש לי 4 אחיינים מהממים חדשים . שכל הזמן במחשבות שלי . שהבטן שלי מתגעגעת אליהם קבוע כל הזמן ...
בא לי לבכות כמה ימים ולהסתגר בתוך הבית שלי שאני בתוכו כבר שבועיים , אבל לא ממש נמצאת בו מבחינתי .
לקחתי על עצמי תפקיד ניהולי חדש בעבודה , לא כי רציתי את זה מתישהו , רק כי אין לי מושג להתנהל בחיים שלי .
אין לי מושג קלוש מה לעשות עם עצמי ביומיום . הדבר היחיד שאני כמהה לו בכל איברי גופי ונשמתי הוא ילד\ה .
ואני לא באמת חושבת שזה פייר להביא לעולם הזה אדם חדש , כי החיים האלה והעולם הזה זה לא משהו שהייתי רוצה , אם רק ניתנה לי בחירה .
ועזאזל איתי ועם ההתנהלות חסרת החשיבה שלי . אני צריכה להתפטר . אתמול כבר ...
בינתיים אני עוד רגע יוצאת לעוד משמרת ניהולית , שלא מתאימה לי בשיט, חוץ מאולי הקטע הסוציאלי של העניין .
אבל היי זה פאקינג עסק , כסססססף , זה מה שמעניין .
אוף כמה מטומטמת אני יכולה להיות ?????!!!!!!!
ויש לי בכי תקוע חזק בתוך תוכי.
אני בלי טיפול כבר חודשיים , חודש עם עם טיפול לפני , והמון מיילים מחו"ל .
אני מתגעגעת וכרגע אני לא באמת יודעת אם זה נכון להמשיך במתכונת הקודמת .
אני רוצה לעבור היפנוזה . לעבור כבר את המה קרה ? ואם קרה בכלל?
האכילה שלי די מופרעת .
אני כותבת כדי להוציא מתוכי , שוב מרגישה שלא נעים לי לקדוח לחברות .
מרגישה מפונקת שלא מסוגלת להתמיד .
זאת שלא יודעת להסתדר . שצריכה ימי שקט , ולישון מלא ואין לי פאקינג זמן .
וכבר חצי שנה שאני בקושי עובדת . אז איך אני מעיזה בכלל ?
כבר שמעתי השבוע שאני מפונקת , ואני יודעת שזה נכון וגם כל כך לא.
כי שאני עושה משהו משמעותי (לא שעשיתי משהו כזה ב6 שנים האחרונות וכמעט בכלל בחיים שלי ) אז אני לא מפונקת .
טוב קדחתי .
תודה על המקום
אני עפה בלשחק מנהלת ולהרגיש הכי ילדה בת 6
שיהיה המשך יום טוב וכאלה ....

היי, את.

את כזו קסם. וכזו מקסימה.
וזה כל כך עצוב לדעת ולשמוע ולראות [...] שככה את מרגישה.
אני מבינה את הכמיהה לילד, מבינה בכל ליבי,
וחושבת שמגיע לך אחד או אחת, ובלי לחשוב הרבה על מה זה העולם הזה,
נכון- אף אחד מאיתנו לא ביקש להוולד ולא כולנו שמחים שאנחנו כאן,
אבל יש לך הרבה מה לתת ואת תתני...
לא עכשיו כשאת ככה לא יודעת מה ילד יום, אבל כשתוכלי, וזו תקווה ואמונה שאת לא צריכה לוותר עליהן, הפוך, את צריכה להלחם כדי שתגיעי לרגע שבו תוכלי לעשות את זה.

את מהממת. ויש הרבה מקומות עבודה שתוכלי לתת בהם ולעשות בהם ולהרגיש משמעותית. ואם שם זה לא אחד המקומות, אז די, אז לא. לשם תמיד אפשר יהיה לחזור. ומגיע לך לנסות גם דברים אחרים ואולי לגלות דברים חדשים.

חיבוק גדול והרבה אהבה.

תודה רבה רבה לך על התגובה יקרה ...

את קסם בעצמך .
שתהיה שבת נפלאה
ושוב תודה לך על המילים . על המקום .

קולדון

New member
היי, קראתי כבר אתמול...

אני לא יודעת בדיוק איך להגיב.. לא ממש מזדהה עם הכמיהה לאמהות ואולי אני אפילו קצת מקנאה בך שאת מרגישה ככה.
שאת מרגישה כל כך מוכנה לזה, שאת רוצה את זה, ש....את מרגישה את זה, בעצם.. זה הדבר הכי מדהים בעולם. ואני בכלל לא מרגישה ככה, ומרגישה כל כך מנותקת רגשית מהעולם... שכשאני קוראת את הדברים האלו, אני חושבת שתהיה לך ילדה ברת מזל (או ילד)

אז... רק רציתי להגיד שקראתי, שאני חושבת עלייך..
ושאולי את לא חייבת להסתכל על זה בזווית כל כך ביקורתית.
זה סה"כ רצון טבעי להביא ילדים. והחיים זו מתנה.

זה בדיוק העניין

"החיים זו מתנה" אני חושבת שזאת הראייה שילד\ה צריכ\ה לספוג מההורים וכשאין את זה , זה פשוט לא פייר .
להביא חיים חדשים לעולם ,לעולם שאני עדיין לא מאמינה בהם , זה נטו אגואיסטי .
אני באמת מקוה שהראייה שלי תשתנה ...
ואני מקנאת בך על כך שאת רואה ככה את החיים .
תודה לך על התגובה
שיהיה לך סופשבוע מהמם .

קולדון

New member
אני לא בטוחה שספגתי את זה מההורים שלי (ט)

וגם לא אחי הגדול.

אני זוכרת את אח שלי אומר לי מגיל צעיר דברים כמו, שהוא המתנה של ההורים שלנו, ושאם הם לא רוצים אותה.... וכו.
ובתקופות אחרות הוא היה אומר לי שאם הוא לא היה בטוח שיש מוות בסוף בכל מקרה, הוא היה שוקל התאבדות.

ואמא שלי העבירה את שנינו חיים מטורפים, ועם אבא שלי בכלל לא הייתי בקשר עד גיל 15...

ההבנה שהחיים הם מתנה יכולה גם להגיע הפוך על הפוך, ויכולה גם באותה מידה לא להגיע כשחיים עם המשפחה הכי חזקה ותומכת...

וכשכתבתי שהחיים הם מתנה... התכוונתי.. עובדתית. שזו לא חובה, אלא זכות, ואם מישהו לא ממש רוצה להמשיך לחיות, הוא הרי יכול לקחת את החיים שלו.

אני יודעת מעצמי, ודווקא כי היו לי חיים לא פשוטים, ונפגעתי מההורים שלי... ואולי אין מצב להמנע מהפגיעה מהם אצל אף בנאדם...
זה עדיין לא משנה את זה שאני בנאדם עצמאי, חיה בעולם, ועם כל החרא והקשיים שיש בו, אני עדיין יום יום, במשך המון שנים כבר... בוחרת לחיות.

בלי קשר אני חושבת שלוור על ילדים זו גם בחירה קשה, ויכול להיות שהיא בחירה שמסתברת כקשה יותר אפילו, ככל שמתבגרים.
דודה שלי נורא רצתה ילדים, ואז חלתה בסרטן והייתה חייבת להפיל, ואז החלימה והייתה צריכה לחכות זמן של חמש שנים עד שהיה בסדר להכנס להריון שוב, ואז נפרדה מהבנזוג שלה...ֿ
ואז נסתה לאמץ, וזה היה ממש קשה (בתור חד הורית, עם רקע של סרטן.. כשיש עדיפות לזוגות)
והיהא כל כך רצתה ילד, ולתת, ובסוף היא לא בדיוק אמצה ילדה (שאמא שלה לא תפקדה) כחונכת (נפגשה איתה כמה פעמים בשבוע) כי זו הייתה האופציה היחידה שהייתה לה. והילדה הזו קבלה במתנה חיים מדהימים.

דודה שלי נפטרה מסרטן שחזר לה, ועד היום הילדה הזו מתקשרת לסבתא שלי ומספרת מה קורה איתה, ודודה שלי השאירה לה גם ירושה די גדולה ללימודים אחרי גיל 18..
ובקיצור... אני חושבת שיש הרבה מה לתת באימהות. במיוחד כשרוצים ומרגישים ומוכנים.

ויש כל מיני הורים שרוצים ילדים כי זה נראה להם צעצוע יפה. ואני מכירה אישית מישהו כזה שככה ההורים שלו היו, ובכלל לא הפנימו את המהות של ההורות, ואולי הם חשבו שהחיים יפים מספיק, אבל הוא ממש נדפק מהורים שאין להם מושג מה זה בכלל לדאוג למישהו.

אז... לא הייתי שופטת את עצמי כל כך בחומרה במקומך.
ברור, יש דברים שאת חייבת להמשיך ולטפל בעצמך, ואימהות לא תפתור לך אותם אני מניחה. אבל זה כל כך לא סותר. וברור שיש בך נתינה עצומה.

יפתי

את נשמעת כל כך אבודה ומבולבלת. אולי רצף רציני יותר של טיפול יכול להחזיר אותך לאיזו תחושה של עיגון בחיים?
מחבקת חזק חזק

למעלה