אוף אוף אוף אוף!!!

תם תם

New member
אוף אוף אוף אוף!!!

בהמשך לסאגת הבירוקרטיה האין סופית... בפרקים הקודמים- ד"ר שילון אומר לי "יש לך אנדו', לכי תקראי באינטרנט", אני קוראת, מתייעצת ומחליטה לבקש CA125. ד"ר שילון בלתי ניתן להשגה במשך חודש (!!!) אני מחליטה לקבוע תור לתה"ש ולבקש מהרופא משפחה את הבדיקה, כדי להגיע לסוריאנו עם משהו ביד. היום הלכתי לרופא משפחה וביקשתי ממנו לעשות בדיקות דם וגם CA 125 בגלל שהגניקולוג שלי איבחן אותי כחולה. תגובת הרופא- "בשום פנים ואופן לא. זה רק ילחיץ אותך סתם. כנראה שאת קוראת יותר מדי באינטרנט, את רואה שחורות וסתם נכנסת ללחץ וגם ככה הבדיקה הזאת לא מאבחנת אנדו'." עניתי לו שאני יודעת שאין בדיקה שמאבחנת בוודאות חוץ מלפרוסקופיה ואני לא רוצה לעשות את זה. הוא התווכח איתי שזה לא לפרוסקופיה, אלא קולונסקופיה וככל שהוא דיבר יותר הבנתי שאין לו מושג על מה הוא מדבר... הוא שאל אותי שאלות מפגרות, "יש לך עוד דימומים בין המחזורים?" וענה לעצמו "טוב, כנראה שאחרי חודש הדיאנה עוד לא עובדת", וזה כל כך תיסכל אותי!!! אם זה היה רק דימומים הייתי חיה עם זה, אבל הכאבים! פשוט לא היה לו מושג עם מה הוא מדבר, והוא התנהג כאילו כן. מה בסך הכל ביקשתי ממנו? MRI? CT? או איזה בדיקה יקרה אחרת? כולה בדיקת דם! אני לא יכולה עם האדישות והאנטיפטיות הזו, גם שלו וגם של שילון! בבקשה תגידו לי שסוריאנו יותר אמפתי ויודע לענות על שאלות ולא להתייחס למטופלות שלו כמו ילדות קטנות והיסטריות. אני מרגישה שאני חייבת אבחנה יותר רצינית מהחצי מילה ששילון זרק לי, ואני חייבת תשובות לגבי מה החומרה של המצב ומה לעזאזל עושים עם זה.

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

יווו ממש מעצבן איזה פועל עם תג!!!! ממש מטומטם ניסה להגיד לך שלפרוסקופיה זה קולונוסקופיה?? אני פשוט המומה ו-
למה שלא תקבעי תור לד"ר שילון ותבקשי ממנו את הבדיקה? תראי אם לא תגיעי עם בדיקת CA125 לתה"ש הם פשוט יבקשו שלתור הבא תבצעי את הבדיקה ואז הם ירשמו בקשה לרופא שייתן לך לעשות את הבדיקה ואז הוא בטוח ייתן לך לעשות את הבדיקה, כי כאן רופא אמר שאת צריכה לעשות אותה ולא את. מהפעמיים שהייתי אצל סוריאנו יכולה להגיד לך שהוא ממש לא מתייחס למטופלות כמו לילדות קטנות ולא מזלזל בדבריהן. אבל לא בטוח שבתור שיש לך תיכנסי אליו יש עוד רופאים שמקבלים במרפאה שם. ועוד עיצה לפעמים כדי ללכת לרופא עם עוד מישהו למשל עם אמא, אפילו שזה "רק" רופא משפחה, הרבה פעמיים הרופאים מתייחסים אחרת כשאת מגיעה עם אמא שלך .

תם תם

New member
אימא שלי תמיד אומרת-

שמי שמטומטם זה להרבה זמן. זה רופא משפחה שלנו כבר הרבה זמן, והוא מטפל באימא שלי באופן שבועי ודי בסדר, לכן לא הרגשתי צורך לבוא עם "גיבוי". הפקידה בתה"ש אמרה לי שזה לסוריאנו עצמו, כי אני חדשה...

זואילי

New member
אוי אוי אוי ../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

על איזה
נפלת.... אם הרופא שלך בלבל בין לפה' לקולונו' - אני חושבת שהגיע הזמן שתחפשי (כולל כל משפחתך!) רופא משפחה חדש. אני חוששת שיש לו בילבול איברי קשה וכנראה עבר זמן רב מאז סיום לימודיו, או שאולי הוא הצליח איכשהו לשלוח למבחנים איזה כפיל במקומו. אני חושבת שקיבלת מרופאך את התשובה שזוכה במקום הראשון במצעד הברקות פועלי התג. עכשיו זואילי - לנשום עמוק ולהרגע.... אוקיי. גם רופא המשפחה שלי הזדעזע כששאלתי אותו על הבדיקה. אבל הבאתי אליו הפנייה מהגניקולוג. אז הוא לא סירב, אבל באמת נבהל ואף התעצבן לאור היסטוריה משפחתית וכו' וכו'. אז קחי בחשבון - שרופא ששומע על בדיקת מרקר - קודם כל נבהל. אח"כ חושב. תנסי שוב את שילון. אם הוא העלה את נושא האנדו אז בטח גם הוא קרא באינטרנט ויודע על הבדיקה...
הרי בכל מקרה את תגיעי למרפאת האנדו וישלחו אותך לעשות אותה, והרי בכל מקרה תצטרכי "תרגום" ההפנייה לשפת הקופה שלך. אז כן - עד התור בתה"ש, חפשי את שילון. באיזה קופה את, תזכירי לי? אם את בכללית, אוכל להמליץ לך על רופאה שתתן לך הפנייה ותאחל לך גם בהצלחה. ואני בהחלט אומרת בלב שלם שסוריאנו הכי אמפתי מכל רופא שאי פעם בדק/שמע/טיפל בי מאז שחיפשתי מה לעזאזל יש לי מאז גיל 16. תהיי חזקה, ותצחקי הרבה מהיציאה המדהימה של רופאך. זו פנינה אמיתית!

תם תם

New member
אני אכן בכללית ואני אשמח מאוד מאוד להמלצה

העניין הוא שבאופן אבסורדי, יש תור יותר מוקדם לסוריאנו מאשר לשילון... את אומרת שאני אצטרך עוד לעבור חזרה אצל הרופא קופ"ח לפני הבדיקה? מה כל כך מסובך בלתת בדיקת דם לעזאזאל?!? זה לא שהוא התבלבל בין האברים, פשוט אין לו מושג על מה הוא מדבר...

זואילי

New member
שולחת לך מסר

מקסימום תגיעי לתה"ש לפני התוצאה ואז יהיה לך זמן אח"כ לעשות את הבדיקה ולשוב לביקורת עם תוצאה... ותחשבי שאולי יש גם איזה זמן לחכות כדי לעבור גניקולוג (חוקי הכללית או משהו כזה - מייקי, הסבירי נא) - בקשר לרופאה שאמליץ לך עליה. על הרופא שלך - לא אוסיף, הוא את הפדיחה שלו כבר עשה.

בלגן2

New member
אני עם זואילי

להחליף רופא ומהר! אם הוא לא יודע את ההבדל בין קולונוסקופיה ללפרסקופיה, לא הייתי בונה על זה שהוא יבין משהו באנדו... אוף, השטויות האלו מעצבנות אותי כל פעם מחדש

איזה מן רופא הוא זה???

יש לי שיר בשבילו:
קטן נחמד רוקד עם כל אחד, הוא באמת כזה. קודם כל צריך ללמד אותו מה ההבדל בין קולונסקופיה ללפרסקופיה ואחר כך שמרקר כן בודק אנדו' ושלא יבלבל את המוח למטופלות שלו. זהו סיימתי להתעצבן, עכשיו ברצינות: קודם כל קחו את הרגליים את ואמא שלך ותעברו לרופא משפחה אחר, ודבר שני גם ממני ביקשו בתה"ש לעשות את הבדיקה וגם רופאת המשפחה שלי נלחצה כשראתה את התשובה אז הרגעתי אותה שאני יודעת שזה גבוה וזה בגלל האנדו'. אז מראש כדאי שתדעי שלפעמים רופאי משפחה נלחצים כשהם רואים את תוצאות הבדיקה. דבר נוסף: כבר שמענו הרבה יציאות של רופאים כמו הרופא שלך על האנדו' אבל, דבר כזה עוד לא שמענו כאן. זה פשוט הזוי.

מה עוד נשאר לומר

אני פשוט מדלגת על הרופא משפחה וממשיכה בתשובה..... אז ככה ....המלצותיי.... נתחיל ברופא הקרוב אלינו - רופא משפחה....את לא חייבת להגיע עם גיבוי לרופא אבל את חייבת לבוא עם ידע ונחישות.....את חייבת להראות לרופא שלך שאת יודעת בדיוק על מה את מדברת ....שאת יודעת בדיוק מה את רוצה ומה הטיפול הכי נכון לך ......... גם אם לא תגיעי לסוריאנו עם בדיקת CA 125 זה לא נורא.....הוא יבדוק אותך שם ואם יש צורך הוא כבר יבקש את הבדיקה...... סוריאנו אדם מקסים ויודע לענות על השאלות.....ותמיד יודע להרגיע....בפעם האחרונה שהייתי אצלו הוא ישב והסביר לי בפעם המאה כבר את שכבר הסביר לי בעבר ולא התייאש ממני ........עם המון סבלנות ואכפתיות.... שיהיה בהצלחה.....

למעלה