אוף! אוף! אוף! אוף! אוף!!!!!!!!

Galadriel 3000

New member
אוף! אוף! אוף! אוף! אוף!!!!!!!!

אוף קודם כל סליחה על ההודעה החדשה, פשוט לא מצאתי פה כלום בקשר למפגש. דבר שני, אני לא יכולה לבוא למפגש כי מתברר שלמורן יש אנגלית ביום שני ואני ממש ממש לא יכולה לבוא בלעדיה
והיא לא יכולה לדחות את האנגלית כי המורה שלה אמרה לה שאם היא דוחה עוד פעם אחת, היא תצטרך לשלם על שתי השעורים, גם זה שהיא לא היתה בו. אוווווף!!!

:|../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אבל מיכל! את יכולה לבוא כשהיא מסיימת! באמת! כאילו - המפגש מתחיל ב-1 ככה, ואני מאמינה שנשאר שם עד 4-5 ככה! אז אולי בבקשה?

Galadriel 3000

New member
נראה.

השעור שלה הוא בחמש, אז נצטרך ללכת בשלוש בערך כדי שנוכל להגיע בארבע, ואז מה שווה לבוא רק לשעתיים, שעה נסיעה לכל כיוון?

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifמצטערת בשבילך....

אבת את צודקת....זה באמת לא שווה לבוא לשעתיים ואמרת עוד שעה כל כיוון? גם אני לא יכולה לבוא....אני יודעת מה את מרגישה

kittycatbone

New member
בלעע..../images/Emo4.gif

אם רק הייתי יכולה לעשות איזה קסם שכולם פתאום יוכלו לבוא..
אני רוצה לראות אתכם!!!!!!!!

מיטל101

New member
גם אני רוצה לראות אותך!!!

אבל סתכלי,בסוף יש מלא שלא יכולות ביום שני....

kittycatbone

New member
אני יודעת..../images/Emo4.gif

אבל גם יש מלא שלא יכולות ב12 או בכל תאריך אחר... בקיצור בחיים לא נצליח למצוא תאריך טוב..
פשוט צריך שינסו קצת יותר לסדר דברים לפי התאריכים שאנחנו קובעים. ולא שאני אומרת שאת היית יכולה לעשות את זה או כל מיני אחרות... אבל פשוט צריך שתנסו לבקש מהמשפחה יותר שישאלו אם אתם יכולים!!
בלעעעעע אבל לא חשוב.. <<

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

הוצאת לי תמילים מהפה..

פרפר16

New member
../images/Emo7.gif

בננות גם אני לא יכולה לבוא באים אלינו דודים מאילת שלא ראינו אותם הרבה זמן

למעלה