אוף, אוגוסט!

Noile

New member
מצעד

אני מצביעה ל-10 ו-6. 1 גם לא רע, 9 מזכיר לי קוף ניאנדרטלי והאחרים מסוקסים מדי.

ArchiTomer

New member
וואללה

10 - רק התמונה שלו בחולצה הכתומה שווה, בשאר הוא נראה כאילו הוא מבריז מהגנון בשביל הצילומים... 9 - אני מסכים איתך - פרצוף של קוף, אבל איזה גוף. ממממ... 8 - מאמם.... 7- אני לא בקטע של חנונים, ואיפה הגופה? בכל זאת הוא נראה בתמונה אחת חמוד. 6- ממש לא לטעמי. די איכס אפילו 5- וואוו, ממש ממש ממש ממש שווה לטעמי. נשימתי נעתקת... 4- עושה לי את זה לגמרי (בעיקר בפפיון וחיוך כובש) 3- חמוד, אבל הבולבול ממש לא משכנע. טוב, לא הייתי זורק אותו מהמיטה שלי על זה... 2- היה שווה, נשאר שווה... 1- זה די מדהים איך הוא שונה בכל תמונה, לא? ראיתי אותו בסרט (האדיוטי והמהנה - סלולר) ומאז אני שבוי בקסמו. בקיצור מבחינתי 5 לוקח... אחריו 4 ו-8 כמובן. בקרוב אצלי

גנגי

New member
רגע, אחת ולתמיד אני חייבת להבין:

הם כולם הומואים? כאילו, אפילו אם הייתי עם מס' 1, נניח, בחדר-ייחוד, לא היה יוצא לי מזה כלום?

odedee

New member
לא.

אבל הם בכל זאת שווים
עם מי לסדר לך ייחוד? הצביעי והשפיעי!

גנגי

New member
1.2.5.6. - שווים. בהחלט שווים.

נכון שאני מעדיפה כהים, אבל דווקא 5 יש בו... איך אני אגיד את זה... קצת יותר בשלות, קצת פחות נעריות. אז אם האחרים לא פנויים בשבילי, תגיד לו שאני אתפשר גם על בהיר.

itay82

New member
די די די די !!!

פרטי פופינג אט איטס בסט. לפעמים כשאני רואה את התמונות של הגברים המסוקסים האלה (מה לעשות... שרירי קיבורת בגודל של גרינלנד לא עושים לי את זה) פשוט בא לי להעמיד אותם למסדר ולירות בהם אחד אחד (כן, אני יודע, עוד מסר אלים לילדים, אבל היה לי שבוע חרא בעבודה, מותר, לא?). למה הם נמצאים בכל מקום ומי החליט שהם כאלה מוצלחים?!

ArchiTomer

New member
אני, אני, אני...

אני החלטתי. ביום שבת הייתי במסיבה (אחרי תקופה די ארוכה) והיה כלכך כיף לא להיות "הכי שרירי" לשם שינוי. יש לאנשים כמוך, משהו נגד אנשים כמוני... ובסוף אני לא מרגיש בנוח... כן עודדי, הבטחתי דיווח מסוף השבוע ואני גם אקיים...

ro99

New member
מאיפה יש לך כל כך הרבה זמן?

גם לשטוף את כוכבות ה-l-word באסלה וגם לירות בקופיקואים האלו?
נראה לי שתיכף משהו מתחיל לחשוד שאנחנו אותו אדם תחת ניקים שונים: אתה הרי יודע שאני מסכימה איתך ב-100%...

marik

New member
אהמ....

10,9,8,5,4,3,2,1 חחחחחחחחח
טוב אני לא כל כך בררן כנראה... חחחח סתםםםםם או 3 או 4

marik

New member
שאני תורם אותם לכם ../images/Emo9.gif

איך אמרה מישהי פה בטלויזיה לפני כמה ימים?? "כל עוד הדלי שלי מלא, מה שנשפך שיהיה לבריאות" אז 6 ו-7 הם מה שנשפך. שיהיה לבריאות.

למעלה