אוףף!

אוףף!

אז ככה...אני משתדלת לקחת שיעוריים יומיומיים...(כל יום שיעור...) אתמול היה לי שיעור והמורה שלי אמר לי שהוא יהיה איתי בקשר ויקבע איתי שיעור נוסף.... הוא לא התקשר ולא כלום... אז היום התקשרתי אליו.....4 פעמים והוא לא ענה לי...הוא אפילו לא חזר אלי!!!!!!! מה כבר יכול לקרות שהוא לא עונה לי 4 פעמים??? זה נותן לי לחשוב כאילו אני ממש קרציה ואין לו כוח לראות אותי יותר!!!! נמאס לי!!!!!!!

מתן1002

New member
ממש לא ..

לא ניראה לי שמורה נהיגה לא יענה בכוונה לתלמידים שלו .. הרי זאת הפרנסה שלו והוא לא יוותר עליה.. כנראה למורה היה משהו שאת לא מודעת אליו .. אני הייתי ממליץ לך להתקשר שוב מחר ולברר איתו ..

אני יודעת

שזאת הפרנסה שלו... אני באמת מקווה שהוא פשוט שכח לחזור אלי או משהו...בכל זאת אני ינסה להתקשר אליו מחר על הבוקר... סתם רציתי לשפוך מהלב שלי...תודה!

אז ככה...

הוא חזר אלי על הבוקר והתנצל...הוא אמר שהוא היה עסוק!!!! הוא קבע איתי שיעור וברגע זה אני יוצאת אליו... תודה לכולם על ההקשבה!!!!

lsd600

New member
אל תדאגי...

מורי נהיגה בד"כ לא חוזרים... את צריכה לרדוף אחריו.. וזה לא כ"כ נורא שהוא לא ענה לך... לכי תדעי מה הוא עשה באותו רגע. אולי הוא היה בשיעור ראשון של תלמיד? הסבר חשוב בשיעור של תלמיד? אולי הוא היה באמצע חרא עצבני או מקלחת בבית? אי אפשר לדעת..אל תסיקי מסקנות כל כך מהר. להית' ומקווה שלא תברחי ממנו...

למעלה