אוףף...

צשייר

New member
אוףף...

לא היה לי איפה לפרוק את זעמי הרב על האתר החדש והמעצבן של קשת... אז אולי זה לא קשור כאן לכלום אבל אני כבר מתפוצצת.... האתר החדש שלהם "mako" זה פשוט הדבר הכי מעצבן בהיסטוריה של האינטרנט!!! הם נסים להיות כל כך מתוחכמים וזה תוקע הכל שם! כלום לא נפתח, אם האתר בכלל עולה מלכתחילה.. ולא, זה לא בעייה אצלי במחשב בוודאות... איזה מעצבנים! מטומטמים! אתר מכוער ומתלהב ויהיר... מתנשא כזה שמסנה "אני אתר מתקדם יותר אז אני כזה תותח!" איזה זבל... מה הבעייה בפשטות... הנה בתפוז הכל נוח ויש גישה ואם יש לי טענות ת-מיד יש למי לפנות... שם אם אני רוצה להעביר ביקורת, לאו דווקא חריפה אלא בונה, על האתר אני יכולה רק לפנות לעצמי במוח... כי אפילו לינק של "כיתבו לנו" אין להם שם... גועל נפש של אתר... הוא עושה לי טובה אם הוא נפתח בכלל... איזה עצבייים! זהו.... פרקתי את זעמי... תודה על ההקשבה :)

e-magine

New member
בסדר, לא התעמקתי

רק רציתי לציין שיש הבדל גדול מאד בין אתרים שהם "העיקר", או "העסק" ואתרים שהם "תוספת" או "מחלקה בעסק". תפוז הוא "העסק" של חברת תפוז אנשים. אין אתר, אין עסק. אין גולשים, אין מפרסמים, אין רווחים, אין כלום. האתר של קשת הוא תוספת, הוא מחלקה, הוא נספח שאמור לקדם את העסק העיקרי של קשת, שהוא שידור לציבור הרחב בטלוויזיה (ברודקאסטינג). האתר בא לקדם את השידורים, גם אם יהיו לא אפס דגולשים, זה לא ממש ידגדג את קשת, כי בשידורי הטלוויזיה זה לא יפגע.

צשייר

New member
ברמת העיקרון

השינוי שלהם באתר הוא כדי להפוך אותו לסוג של אתר בפני עצמו שעוסק בחדשות ובבידור ודומיהם ולא רק בתוכניות קשת.. אם שמים לב באתר יש שם חלק מסויים שמוקדש לקשת ולחדשות ערוץ 2.... השאר זה ניסיון להתחרות באתר כמו וואלה ונענע... כך שהניסיון שלהם להפוך ל"אימפריית תקשורת" מסוג מוזר כלשהו כן מקנה להם רצון להפעיל אתר כראוי ולא רק לשם קידום מכירות...

גם אצלי לא נפתח כלום במאקו

האתר עולה אבל שום דבר בפנים לא נפתח גם אני ממש התעצבנתי וחשבתי שהבעיה היא במחשב שלי

למעלה