אוףף.. נמאס

application

New member
אוףף.. נמאס

אוףף.. פשוט נמאס לי מהכל, נמאס לי מהיותי גיי בעולם הזה. אני לא מוצא את עצמי בקהילה הזו, לא יודע לאן דרגכי הולכת. אני מצד אחד כן שלם עם עצמי כגיי, כבחור אשר מעוניין בבחורים אחרים לסקס ואף כמובן לוגיות ארוכת שנים. אך הבעיה שעם הקהילה עצמה אני לא מזדהה, זו קהילה צבועה לחלוטין. ראו למשל את המצעד אשר היה אתמול, גם אני כמובן השתתפתי בה, אך מודה כי לא עשה לי טוב, ממש לא ובלשון המעטה. פשוט רואים שם עשרות אלפי אנשים, אם לא יותר, אשר מראים שמחה ואושר, מראים עד כמה כביכול טוב להם בחיים, אנשים פשוט שקופצים ומראים חשק לחיים. אך הקהילה הזו זו קהילה אשר לא שלמה עם עצמה, קהילה אשר לא מקבלת אחד את האחר, קהילה אשר לא הולכת אחד עבור השני ופשוט יותר מתעבים אחד את האחר, מאוד בררנים ויודעים להעביר ביקורת לא נחמדה אחד על האחר, קהילה שלא יודעת כ"כ לתמוך אחד בשני, קהילה אשר במקום להיות ביחד כקהילה אנו מפולגים בה, ממש כמו בפוליטיקה. גם אצלנו יש את הקואליציה - המקובלים עם השרירים, אלו שרוצים להיות נחשקים, המתנשאים שלא יודעים לרדת מהעץ הגבוה, ואת האופוזיציה אשר לא כ"כ מקובלים ואהובים - או כי שמנים, או יפים או עקב הגיל, בקהילה שלנו מעל 25 בד"כ נחשבים מחוץ למשחק.. ממש גם כמו בתיכון. אני לא אומר שאני באופוזיציה אך גם לא בקואליציה. אני לא כאן ולא שם, ממש בבין לבין כמו רבים אחרים. אבל רע לי עם זה, רע לי עם זה עד מאוד. רע לי להיות כחלק מהקהילה הזו.. רע לי שמה שאני רוצה לא יהיה, שהבחורים אותם רוצה אלו הם בחורים אשר יש לרדוף אחריהם, נמאס לי כבר מהכל. פשוט נמאס!!

aשרון

New member
היי application.....

אולי דרך ההסתכלות שלך על הדברים מגבירה את המטען שלך על הקהילה?
אני לא בא להצדיק את הקהילה שלנו בפני הטענות שלך, אתה מרגיש דברים לגיטימיים לחלוטין. אך להזכירך, בכל קהילה יש אנשים בררנים או כאלה שלא שלמים עם עצמם, או כאלה שמעברים ביקורת על האחר, לא מקבלים אחד את השני או לא תומכים... וכו'. בקהילה הגאה זה מוגבר כי אנחנו מטבענו קהילה מאוד מוחצנת, מיוחצנת ומדוברת. כמו בכל קהילה גם בשלנו ישנן קליקות שקשה להיכנס אליהן כמו אלו שתארת. אני מבין שבמשך הרבה מאוד זמן ניסית לשחק לפי ה"סטנדרטים" של הקהילה כביכול, למצא את עצמך בין שלל האפשרויות שבתוכן אפשר לפעול ועכשיו אתה מתמוטט מהעומס ומוציא את הכעס שלך על הדבר המתבקש - הכלל.

בדבריך אתה מדבר על אידיאל היופי והמקובלות החברתית בקהילה הגאה, ואתה שואל את עצמך, "למה זה לא מסתדר לי"?
אז קודם כל, אתה לא צריך לענות על סטנדרטים של אחרים, או על ציפיות של אחרים. נראה לי שזה מה שניסית לעשות עד עכשיו, ופשוט הגעת למצב שזה מכניע אותך.

אתה צריך להשתחרר מהסטיגמות הקהילתיות שגורמות לך לחשוב בצורה צרה על העולם ועל הקהילה שלנו בפרט.
אם אתה חושב ש'מעל גיל 25 בד"כ נחשבים מחוץ למשחק', שתדע שזו חשיבה מאוד ישנה שהולכת ונעלמת. הקהילה אכן מקדשת את הנעורים בכל מה שקשור לייחצון מסיבות או מועדונים, אבל אלה פנטזיה בלבד ומוגשים לקהל כדי להרוויח כסף, ומי שמבין גם יודע להתייחס לזה באותה הצורה.

אין לי מושג מהי רמת הציפיות שלך מעצמך, אך אתה צריך להוריד את רמת הציפיות שלך מהקהילה ולהבין שאנשים הם אנשים, וגם שאי אפשר להיות חלק מהכל.
מה שחשוב במצעד הגאווה הוא לא האושר או הביחד של חברי הקהילה, אלא להראות לציבור הרחב שלא נמנה עם הקהילה שלנו שאנחנו כאן ואנחנו לא הולכים להעלם. זה יותר מפגן בשביל החוץ ולא בשביל הפנים.

אתה מסתכל על הקהילה כעל הבעיה אבל הבעיה היא אצלך, לא אצל הכלל.
אתה צריך להבין מה אתה רוצה או יותר נכון להבין את עצמך ואיפה אתה נמצא יחסית לשלל האפשרויות שיש לך לבחור מהן.

כמה רגשות שליליים בנאדם....

לא הכל כזה גרוע בקהילה הגאה, והאמת - יש יותר טוב מרע.
אני לא יודע אילו חוויות מביאות אותך להרגשה כזאת שלילית על הקהילה הגאה, בהחלט ישנם טיפוסים מתנשאים ו-OVER בררנים, אבל צריך לדעת להסתכל מעבר להם ולחפש את השקטים יותר שלא עושים רעש, אלה לרוב גם יודעים להתייחס בכבוד לזולת. להאשים את הכלל זה תמיד קל, אך העניין הוא שאתה צריך להסתכל על עצמך ועל מה שאתה עושה שמביא לך תסכול..

כתבת שאתה מחפש טיפוסים מסויימים שאתה רודף אחריהם ללא הצלחה, אולי אתה צריך להפסיק עם המרדף אחרי הבלתי מושג וללכת קצת נגד העקרונות שלך בנושא, אולי זה מה שיביא לפתרון המצוקה שלך בעניין, ישחרר אותך ויתן לך פרספקטיבה אחרת על מה שאתה מחפש.

Acoustic 3

New member
תגיד מה אתה רוצה?

תארת פה כל חברה שקיימת בעולם.
בכל חברה יש פלגים וזרמים כאלה ואחרים. בכל חברה בעולם יש חיכוכים, מחלוקות, פוליטיקות למיניהן.
אפילו בתוך משפחה יש חילוקי דעות וקרעים - אז מה אתה רוצה? חממה בה כולם מחזיקים ידיים ועושים יוגה?
&nbsp
אצל סטרייטים אין את הכוסיות והשריריים?
אין את החנונים והמקובלים?
אין את המכוערות שמתנכלים אליהן ואף אחד לא רוצה אותן?
אז על מה אתה מתבכיין? שאתה לא אחד מהם או שאתה לא מצליח להשיג אותם?
&nbsp
מה הסיפור?
גם אני לא חתיך ולא שרירי. אני לא גבוה וגם לא יפה.
הגבר האחרון שהתאהב בי שברתי את ליבו והאחרון שהתאהבתי בו שבר את ליבי.
בכלל, האקס שלפני השניים האלה בגד בי.
&nbsp
אז מה? מה זה אומר? ש"הקהילה" צריכה עכשיו להוכיח את עצמה ולתקן את דרכיה?
בסך הכל כולנו הומואים. זה אומר שאנחנו חייבים אחד לשני משהו?
&nbsp
לא.
אז דיי עם המרמור הזה. זו קהילה כמו כל קהילה אחרת בעולם. גם בתוכה יש בעיות וזה בסדר גמור.

למעלה