אוףף נימאס לי :(

kirkhammett

New member
אוףף נימאס לי :(

אתמול קיבלתי מכשיר קורא דיוואקס חברת upxus דגם dvp-608 ולא משנה כל דבר שעשיתי השתמשתי בכל המדריכים האפשריים אני לא מצליח לראות כתוביותת למישהו יש פתרון או משהו שבאמת יעבוד? ניסיתי גם לצרוב עם קובץ srt אבל הוא לא קלט בכלל שיש קובץ כזה המכשיר רק הראה תסרט ניסיתי גם להוסיף כתוביות לצמיתות גם זה לא עבד... בע מתסכל כל העיניין הזה

אני לא רוצה ליאש אותך אבל.....

לא צריך לצפות ליותר מדי ממכשיר סיני זול וזה אחד כזה.... אני מוסיפה לך מה שכתבתי למישהו בהקשר מאוד דומה כל נגני DVD שמראים DIVX ויש להם יכולת לנגן גם כיתוביות, עושים את זה בתנאי שלכיתוביות ולסרט יש את אותו שם בדיוק ושניהם נמצאים בשורש ולא בספריות, לדוגמא: Melinda.And.Melinda-iKA.Shareheaven.net.avi Melinda.And.Melinda-iKA.Shareheaven.net.srt כדי להיות בטוח צריך לעשות COPY ו PASTE משם אחד לשני, לפני שאתה צורב את הסרט והכיתוביות ל CD בדרך כלל כל הנגנים מנגנים פורמט כיתוביות מסוג SRT לגבי עיברית, חלק מהנגנים מחייבים שתהפוך לפני הצריבה את הכתב בכיתוביות כדי לא לראות כתב ראי (בעברית אבל משמאל לימין), יש תוכנה פשוטה שעושה את זה אם ה DVD שלך אמור לקרוא כיתוביות והוא לא קורא, יכול להיות שאתה צריך להריץ קובץ שידרוג במכשיר, את זה אתה צריך לברר אצל הספק

למעלה