אוףף זה לא פייר!!!

VodKa12

New member
אוףף זה לא פייר!!!

היום הייתי בבצפר ונתנו לנו את מערכת השעות!! אנחנו לומדים עד שעור7 שזה 2:30 ויש יום אחד שאנחנו גומרים ב15:20 ויום אחד ב13:40 זה ממש עינוי וכל השבוע אנחנו מתחילים בשעת אפסס!! חרא של מערכת חינוך!! ואגב אני גר בעכו!!

פלגיה

New member
שתהיה לך שנת לימודים פוריה

איך היית מציע לנצל את השעות הללו בצורה טובה יותר?

VodKa12

New member
אתם לא חושבים שזה לא פייר?

יש לנו חיים מישלנו!! בשעות כאלה אני ייבוא הבייתה ילך ישר לישון!! אני חוזר הבייתה ככה ב3:30 הול לישון קם ב-17:00 ככה ואני הולך לישון ב-22:30...כמה זמן איכות יש לי? בקושי 5:30!! זה ממש מוגזםםםם!! יש לנו 40 שעות בשבוע!! יום ראשון 7 שעות+שעת אפס יום שני 7 שעות+שעת אפס יום שלישי 7 שעות+שעת אפס יום רביעי 8+שעת אפס יום חמישי 6+שעת אפס זה נראה לכם נורמלי? המערכת הזאת זה מערכת של תיכון...אפילו לא!! זה מוגזם לגמרי!! חרא של מערכת חינוך שחושבת רק על ההצלחה ולא חושבת על התל'!!

Kalla

New member
יש לי שאלה (רצינית לגמרי)

בבית ספר לא מלמדים אתכם, למשל, שהטיית הפועל בעתיד גוף ראשון יחיד היא עם א' ולא י' (אבוא ולא יבוא ובטח שלא ייבוא)? אם לא, אז באמת אין כל טעם בכל כך הרבה שעות לימוד. חוץ מזה, עד כמה שידוע לי, כבר אין שעות אפס בימינו.

בן כמה אתה?

מה היית רוצה במקום? מה היית עושה אילו היו לך יותר שעות פנויות? מה אתה עושה ב(מעט ה)שעות הפנויות שלך כרגיל?

iris mom of two

New member
אוקיי, הוצאתי את המטפחות

אז בוא נתחיל מההתחלה: אתה קם ב 6:30 וחוזר מבית ספר הכי מאוחר ב 15:30. יש לך זמן לחרופ לפחות שעה וחצי. נגיד שצריך לעשות שעה וחצי של שיעורים ביום. עדיין יש לך 3 שעות למשחק. הילדים שלי ביסודי וחוזרים כל יום ב 15:30. הם מוצאים מספיק זמן לשחק, לרכב על אופניים, פעם בשבוע אימון כדורגל, פעם בשבוע שיעור שחייה ופעם בשבוע שעתיים של לימוד עיברית ויהדות. אני זוכרת את ימי התיכון שלי, לא היה יום שגמרנו לפני 14:30, חוץ מיום שישי, אז גמרנו ב 13:00. והיו כמה ימים בשבוע שלמדנו עד 16:00. עדיין אני זוכרת שהספקתי לבלות (נו טוב, הציונים שלי בהחלט סבלו, אבל זה כבר סיפור אחר).

לורליי43

New member
5 ימי לימוד, דו"ח דוברת?

מה אתה רוצה שנגיד? הרפורמה בחינוך יצאה לדרך, ויש גם הורים שלא מסכימים איתה. בן כמה אתה?

לורליי43

New member
הבנתי מדברייך שאתה לא בתיכון

לעומת זאת בכרטיס שלך- על עצמי שם : דור משפחה : המדורדר גיל : 17 מין : זכר עיסוק : תלמיד אז כן, ככה זה בתיכון.

נטלי 100

New member
אוי דיי להתלונן ..

אני חוזרת כל יום בכמעט חמש מהבצפר.. ועוד מעט יהיה חורף.. אתה יודע מזה לחזור הביתה שכמעט חושך? אז מתרגלים..לא נורא.. אחרי שתתרגל לא יזיז לך.. גם את זה עוברים! בהצלחה בשנה החדשה! ~נטלי~

meitush123

New member
לי זה יותר גרוע

3 ימים אני מסיימת ב-15:00 1 ב14:00 1 ב-16:30 ואחר כך עוד יש הסעה ועד שמגיעים, לוקח המון זמן

ציפי ג

New member
בני בן ה-12

לומד 3 פעמים בשבוע עד 17.15, פעם עד 15.30, פעם עד 16.30 ופעם ב11.40 (יום שישי). כל יום הוא מתחיל ללמוד ב7.30.

אשנתי

New member
לדעתי זה מזעזע!

שילדים בבית ספר לומדים 40 שעות בשבוע. זה כמו משרה מלאה. למבוגרים קשה לעבוד כ"כ הרבה שעות והם חוזרים הביתה מותשים ורק רוצים לנוח מול הטלויזיה, ומהילדים עוד מצפים להכין ש"ב. פשוט זוועה.

פלגיה

New member
הלמידה פסיבית בעיקרה

ואכן הרבה ישנים בשיעורים. ואין הרבה שיעורי בית.

ציפי ג

New member
הכל תלוי מבחינתי

מה המטרה של ביה"ס. והואיל ואני רואה בבית הספר כלי לחברות ולחינוך, והרבה פחות כלי ללימודים, אין לי שום בעיה עם שעות השהיה בבית ספר. ילד צריך להסתובב עם חברים, והלתחנך הרבה מאוד.

למעלה