אוףףף

סתיו מם

New member
עינב../images/Emo23.gif

עכשיו נרגעתי - ברזיל אמורה להיות מ-ד-ה-י-מ-ה, ללא ספק ה-חלום שלי! ופורטוגזית לא נחשבת לשפה קשה (יחסית, יחסית
). איזה חמודה את - גם אני מתה על ילדים קטנים. מה, את גרה בקיבוץ? איפה (באיזה איזור?). אולי תעשי קצת בייביסיטר, ככה גם תרוויחי כסף וגם תהיי עם ילדים. כשנמצאים עם ילדים מייד נמלאים באופטימיות, זה פשוט מדבק המתיקות הזאת שלהם! מה החברות שלך אוהבות לעשות?

עינב209

New member
די די די זה שוב קורה לי נחמק לי הכל

אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף כל מה שכתבתי היה שמח עכשיו אני דיי עצבנית... אני יעשה מחר סורי... אין לי כוח אני זזה לישון מחר בי"ס בעעע. לילה טוב מותק

עינב209

New member
יאו זה מעצבן אותי עכשיו!!!../images/Emo31.gif../images/Emo46.gif

טוב מחר אני יכתוב...מבטיחה... מקווה שאני ימצא זמן... אני בבי"ס חוזרת הולכת לעבוד ואחר"כ נוסעת לשיעור פורטוגזית אוף גם לזה אין לי כוח!!!

עינב209

New member
הנה זה!!!!

הפעם עשיתי העתק וזה נמחק שוב ולא נשלח אבל הנה יש לי את זה... אוקי הנה מזה אין לי כוח אבל רציתי בכל זאת לכתוב אז הנה.. בדיוק היום התקשרה אלי האחראית על הסידור עבודה בגנים וביקשה שאני יעבור מחר...אחרי כמעט חודש שלא עבדתי הייתי חולה ועכשיו כניראה לא ממש צריכים מטפלות... כן אני גרה בקיבוץ.....קיבוץ גבת ליד עפולה....רבע שעה מעפולה... בייביסטר אני עושה לפעמים אבל לא הרבה... מדי פעם מבקשים ממני שיש איזה משהו של כל הקיבוץ מן מסיבות כאלה חח... אז מבקשים אבל ככה לא עושה... ותאמת שהכסף אל בדיוק חשוב לי כאילו ברור שכן אבל אני גם נהנת מזה... על הגן גם משלמים לי... הנה נזכרתי מה רשמתי קודם...שהלואי והיה לי איפה להתנדב אני אוהבת את זה...התחלתי להתנדב באקים אבל לא הסתדרתי זה היה אנשים מבוגרים עם זה היה ילדים הייתי ממשיכה בכיף אני גם צריכה מחויבות אישית! ועכשיו חיפשתי מי רשם לי על זה ולא מצאתי....טוב לא חשוב כבר!! סיפרתי איזה משהו על אחד הילדים אבל אין לי כוח לכתוב הכל שוב... שסתם עבדתי אצלו הוא שאל אותי "נכון הבורה(אוטו של אבא שלי היה יותר נכון)כבר לא שלו" אמרתי לו כן ואז שאלתי אותו עם הוא יודע למה או משהו כזה והוא אמר לי כי אתם גרים רחוק בברזיל משהו כזה.. והייתי בשוק שהוא ידע ומבין גם... שאלתי אותו עם אבא שלו סיפר לו חחח...קיצר אמרתי לו שעוד לא עוד מעט ואני יבוא לבקר אותו בארץ ובגבת כאילו בקיבוץ שלי!.. וחברות שלי אוהבות לצאת בערב עד הבוקר... למסיבות עם בנים ידידים שלהם ואני לא אוהבת גם יש לי פחד משיכורים ממש מפחדת מאנשים שיכורים זה מפחיד אותי אני מתה שאני ליד מיהו שיכור... וסתם גם בד"כ יום שבת קמה מוקדם כי זה מבלגן לי תשעות שינה אני לא נירדמת יום שבת ואז קמה עייפה ביום ראשון או שבן דוד שלי פה הוא בן שנה וכמה חודשים ואני קמה רוצה לקום מוקדם בגללו... זהו לא ממש זוכרת מה רשמתי קודם זה היה ארוך אבל רשמתי עכשיו כמעט הכל למרות שסתם בחפיף כזה.... הנה תמונה של בן דוד שלי אני פשוט מתה עליווווווו

the bitch grl

New member
איזה ממי ../images/Emo9.gif

ממש חמודי
רציתי להגיד לך שאני מה זה מבינה אותך. כל מה שאת עוברת באמת מבאס אבל את צריכה לזכור שהתקופה הזאת תיגמר עוד מעט. אם מאמינים שיהיה בסדר, אז בסוף הדברים מסתדרים איכשהו (ואני מדברת מניסיון). את צריכה לקחת את הקושי בקלות ואז הכל יהיה הרבה הרבה יותר פשוט...
באמת!

עינב209

New member
חחח

חזרתי עכשיו מהגן עם מצב רוח בסדר.. תכף הוא כבר לא יהיה!!
המחנכת שלי פשוט מטומטת...היא באה אלי באמצע שיעור אמרה אני צריכה לדבר איתך אמרתי לה אני עושה עבודה מבחן...אמרה אז מה זה דחוף...אמרתי לה את מפחידה אותי חשבתי מישהו מת נילחצתי בטרוף... הלכתי ניכנסו לכיתה ריקה סגרה תדלת התחילה לצעוק עלי הייתי בשוק... אמרה לי עם תמשיכי ככה לדבר עלי כאילו עליה ולהגיד כל מני דברים למורים אחרים את לא תהיה פה כאילו בבי"ס אמרתי לא אכפת לי.. ואז היא אמרה משהו על הילדים בכיתה שלי אמרתי גם לא אכפת לי ואז ניראה לי היא אמרה לי מצידי אל תבואי לבי"ס משהו כזה אמרה לי לא לבוא לבי"ס אמרתי לה טוב אז מחר אני לא יבוא היא אמרה כזה מצוין בצעקות הכל אני כאילו לא צעקתי עליה היא עלי אני חטפתי עליה עצבים ניראה לי שמחר אני לא הולכת לבי"ס יום ראשון יש לה פגישה עם המנהל ואמא שלי ישר התקשרה לקבוע פגישה עם המנהל כי זה לא פעם ראשונה שקורה משהו והכל אשמתה אחרת אמא שלי לא הייתה מצדיקה אותי כל כך.....קיצר התקשרה לבי"ס והמחנכת הטיפשה שלי ענתה לה במקרה ואז סתם דיברו אני עוד לא יודעת על מה... בקיצור היא מזה העלתה לי תעצביםםםםםםם!!! סתם כל יום קורה משהו וזה ממש ממש מעצבן אותי..... לא נורא החיים ימשיכו להיות חרא יהיה טוב בסוף אני מקווה כבר לא יודעת!!!

ODana

New member
ממש מעצבן באמת ../images/Emo46.gif

אבל מה אמרת עליה שהיא כל כך התעצבנה??? ויש לך מזל שאמא שלך מגבה אותך. תאמיני לי, אני מכירה כל כך הרבה הורים שקודם כל מגבים את המורים, בלי בכלל לדעת את כל הסיפור!

עינב209

New member
אמא שלי אמרה לה שאני לא שקרנית

ושאני מספרת הכל... ואני באמת מספרת לה הכללל פשוט הכל.. וסתם אני כל הזמן אומרת שהיא מטומטמת ואני שונאת אותה עם מדברים איתי עליה.. אבל היא באה כאילו באותו רגע מישהו אמר לה משהו.. זה היה מפחיד..... אני לא הולכת לבי"ס בנתיים...
אולי אני ילך למתמטיקה כי זה באמת חשוב לי וזהו.. היא הפריעה לי לעשות תעבודה לא ניראה לי שאני ישלים אותה מתישהו
דווקא הצלחתי והייתי מרוכזת אוף היא מעצבנת אותי כל כך....

סתיו מם

New member
איזה חוצפה../images/Emo46.gif

תדעי לך שזה שהיא מורה לא הופך אותה לצודקת. היא נשמעת ממש מגעילה וגם ילדותית. התפקיד שלה הוא לא לריב איתך אלא ללמד ולחנך. ואן יש בעיות - לדבר עליהן. לא לצרוח ולצווח ולאיים. יש לך מזל שאמא שלך מגבה אותך. זה פשוט לא יאמן. התעצבנתי

עינב209

New member
מה למה? למה את חמודה או למה למחוק?!

חחח את חמודה כי התעצבנת מזה כאילו זה באמת מעצבבבבבןן אותי אמרו לי שהחלפתי צבעים שזה היה חחח כאילו נהיה לבנה חשבתי מישהו מת היא הייתה כל כך לחוצה אחר"כ ניכנסתי לכיתה אני והיא לבד התחילה לצעוק אוף אוףףף לא יודעת כבר מה לעשות אני לא הולכת לבי"ס בנתים... ואם למה למחוק ? א...מ לא יודעת כי סתם כתבתי פה דברים אם זה בסדר שישאר פה סבבה... כאילו בקומונה אחת רשמתי תדברים האלה ואולי יותר וסתם אמרו לי שזה לא ממש מתאים...לא יודעת מה להגיד לך...
לילה טוב מותק

סתיו מם

New member
ברור שזה מתאים../images/Emo24.gif

בשביל זה אנחנו פה. כל פורום/ קומונה והקטע שלו. אצלנו אפשר ורצוי וכדאי לדבר על הכל, כולל סתם דברים. חוץ מזה שמה שכתבת זה הכי רחוק מ"סתם". זה מקומם ומעצבן ואנחנו רוצות לתמוך בך! נשיקותתתת

עינב209

New member
חחח תודה מאמי

תודה!!! תאמת שמשום מה התחלתי לרשום בפורומים דברים ואנשים שאלו אותי נגיד מה קרה וכתבתי וכן תמכו בי ועזרו לי... אבל לא יודעת.. מקווה שהכל יסתדר... לילה טוב מאמי עכשיו אני באמת זזה לישון אני עייפה...חחח מחר המלאך שלי בא:) אז אני יהיה איתו בטח רוב הזמן ממחר בערב עד יום שבת יותר טוב מלהיות תקועה בבית ננסה לשכוח מדברים... וזהו....
עינב

עינב מותק כנסי

את אחלה של בנאדם,ממש ילדה מקסימה ואני מקווה בשבילך שהכל יסתדר! לגלות לך סוד?שנה שעברה בוא נגיד היתה לי שנה קצת רעה בבצפר...וידעתי שכשאני יהיה בחטיבה יהיה לי טוב כי אני הולכת לעשות שינוי! אומנם בלימודים המצב יותר רע,אבל יותר כיף לי בחטיבה ואני פשוט מאושרת,פעם היית תקועה במחשב בגלל האינטרנט ולא יצאתי למסיבות ולא לכלום,החלטתי שהשנה זהו,אני יהיה פחות במחשב ואני יותר אצא ואבלה ובאמת אני יוצאת ומבלה וזה כ"כ כיף!אני לא מבינה איך שנה שלמה מאז שעשו לי אינטרנט ישבתי בבית ולא יצאתי רק בגלל שהייתי מכורה למחשב אז כנ"ל לגביך..לכי תעשי דברים כייפים...תסעי לעיר כלשהי,לכי לקניון,תעשי שופינג (חחח הכי כיף לא??) לכי לחברות תעשו צחוקים...כי לשבת כל היום בבית ולחשוב שכמה המצב רע ושעצוב לך,זה ממש לא עוזר לאב יו...אני זזה...חחחח יש לי יום עמוס

ניקול מאמי כנסי רגע...

זאת ניקול ניקול שאני מכירה?!??!?!?!?!?! חחחחחח אני לא יודעת עם זאת את ואם כן אני יכתוב לך אחר"כ משהו חחח...

סתיו מם

New member
ניקול, את ממש צודקת!

העצה הכי טובה היא לצאת מהמחשב ולצאת החוצה - לאוויר הפתוח, לחברים, לפרחיפ לעצים. מספיק ללכת מאה מטר ברגל, כדי להרגיש אחרת לגמרי!!!

למעלה