אוי, יקרה! כמה שאני מזדהה
גם אני פעם הייתי בסיטואציה הזאת, לפני נסיעה עם ההורים. בסוף נשארתי אצל סבתא שלי. אבל זה היה רק בגלל שהיתה לי אהבה גדולה וגם ההורים שלי מאוד פתוחים לרעיונות כאלה. מצד שני, תמיד אני חושבת לעצמי... מעניין מה היה קורה אם הייתי נוסעת? אולי היו קורים דברים מדהימים? לאן אתם נוסעים? יש מקומות מרתקים בעולם, וכל אחד מאיתנו חולם לגור לאיזו תקופה בארץ אחרת. איזה שפה תצטרכי ללמוד? אני כל כך מקנאה באנשים שמדברים שפות נוספות, אין לך מושג כמה דלתות זה פותח! זה כל כך כיף (נראה לי). בואי נפרק את המצב לגורמים: 1. לא טוב לך כאן - במקרה הזה אני חושבת כדאי לך להתעלם מזה שאת נוסעת עוד חצי שנה, ולעבוד חזק על לשפר את העניינים שלך כאן. חברות, חברים, יציאות, מסיבות, סרטים, אינטרנט, ים. תשתפי אותנו, יש כאן בנות נפלאות שתמיד יש להן עצה טובה. תשקיעי בעצמך - ספורט, תזונה, כיף, בגדים. מה שגורם לך להרגיש טוב עם עצמך.אולי מעשים טובים. אולי התנדבות (אני מתנדבת בצער בעלי חיים). 2. את מפחדת מנסיעה. טוב, ברור. זה הכי מפחיד בעולם. את לא מכירה אף אחד, לא דוברת את השפה. אבל זו הזדמנות להתחיל מחדש, דף נקי. תדעי שלא להרבה נערות יש את ההזדמנות הזאת, ככה פתאום. גם פה - אני מציעה שתתחילי בזה שתטפלי בעצמך. תטפחי את עצמך, לא רק חיצונית אלא גם פנימית. תבואי עם בטחון עצמי לסיטואציה חדשה. אולי בהתחלה יהיה קצת קשה. אבל תחשבי איך לנו זה מעניין כשבא מישהו חדש לכיתה או לשכונה. ישר מסתקרנים ורוצים להתקרב. ואם זה מארץ זרה, אז לפעמים זה עוד יותר מעניין. תחשבי עלייך שאת מעניינת ומקסימה ואחת ויחידה, ותראי שמהר מאוד גם אחרים יתחילו לחשוב ככה. 3. תעשי רשימה, עכשיו, שך חמישה דברים שעושים לך טוב. תכתבי לנו כאן, ונראה ביחד איך אנחנו עוזרות לך לשפר את מצב הרוח. חמודה שלי - כאן את יכולה לשפוך את הלב! אנחנו איתך!