אוףףף....

מ י ד נ ה

New member
אוףףף....

לא רוצה אני לא יודעת בכלל על כל הדברים שאתם מדברים עליהם....:( שמישהו פליז יסביר לי..@!!!!!

תראי... זה הולך ככה

פשוט תעשי "כן" עם הראש ותצחקקי - ככה אנשים יקבלו אותך (מה זה משנה אם את מבינה?)

rOnLoOsH

New member
../images/Emo13.gif

בעיקרון אנחנו מדברים כמעט על כל דבר שקשור להומור... אנחנו מדברים על הקמאל קומדי קלאב, על כל מיניי סטנדאפיסטים, אנחנו מדברים על חבריי הפורום, אני עונים לשאלונים הזויים, ובקיצור, כמו שכבר ראית במפגש, אנחנו פורום הזוי לחלוטין! ו.. גם את! ככה שאת יכולה להתקבל בפורום הזה בשמחה!
(כמובן שכולם יכולים להתקבל לפה בשמחה)

NimaZ

New member
אני דווקא../images/Emo108.gif

מסכימה עם רונלי לגמרי... אוריונת- למה את חושבת שזה לא נכון

dk6

New member
אני יודעת למה

כי היא לכלכה פה על הפורום וחטפו עליה עצבים...

אוריונת

New member
לעעעעע

כי את ליכלכת עליי אז חטפתי קריזה על הפורום ומאז כולם שונאים אותי... חחח

dk6

New member
לא...

אף אחד לא מקשיב לי בפורום הזה אני יכולה לקלל אותך גם בתשעים אלף הודעות והדבר היחיד שזה יגרום שלא יאהבו אותי את ליכלת על הפורום זה מה שעיצבן את כולם. את יודעת מה אומרים אצבע מאשימה זה אצבע אחת מאשימה אצבע אחת לאלוהים ושלוש אצבעת עלייך..

אוריונת

New member
עובדה שמנהלת

האתר מחקה את ההודעות שכתבת שם עליי כי היא הרגישה שזה לא שייך לפורום ושזה סתם פוגע.. ככה שכן מקשיבים.. ו.. מה זה קשור לאצבעות... לא ממש הבנתי???

זו ה"עבודה" של המנהלת

למחוק כל התבטאות פוגעת באחד מחבריי הפורום, גם אם זה פוגע בשאר חברי הפורום ורצונותיהם. וחבל שאת לא מכירה את הביטוי.

dk6

New member
את מוכיחה

את הטענה שלי. היא מחקה את זה וזה מוכיח את זה שזה היה גורם לזה שלא יאהבו אותי ולא אותך... וזה שאת יורדת על הפורום מעצבן את חברי הפורום. מעניין למה? וזה פתגם, ושתכירי אותו תחזרי אלי.

אוריונת

New member
להגיד על פורום ש

הוא משעמם נחשב לירידה??? טוב לא חשוב אין לי כוח להתווכח על זה.. בהיייייייי

dk6

New member
ילדה

להגיד על הפורום שהוא עלוב זאת אכן ירידה ואם לא מוצא חן בענייך תלכי בחיאת תלכי במקום לפתוח את הפה שלך על כל דבר אבילוסית אם ההודעה הזאת פוגעת ומעליבה תמחקי אותה בכיף. אבל היא פשוט מגזימה...

למעלה