אוףףף

KiShKooSh

New member
כי הוט 3 הם חארות../images/Emo70.gif

והטלנובלה הבאה תהיה מלאה בדוגנים
מתדרדרים

ביקי,אם את כל כך לא

אוהבת את מיכאלה,אז למה את בפורום מיכאלה?!כל הזמן את יורדת על השחקנים, ואומרים שהם מגעילים ולא יודעים לשחק,אז למה סתם

KiShKooSh

New member
תראי...

א. שבאתי לפורום זה היה פורום כיפי של אנשים שאני אוהבת(בהתחלה הכרתי את כולם) ואז הצטרפו עוד והכרתי גם אותם... עכשיו זה פחות כיף כי זה פורום סגידה לאפרת.. יש עדיין סבבה אבל כיף שם ואני לא שואלת איפה להיות
ורק שתדעי רב כוכבי מיכאלה יודעים מה אני חושבת עליהם טוב או רע (חוץ מיניב שלא קולט מזה חש
הוא חושב שזה משו טוב
)

מיכל1082

New member
חחחחחח

אשכרה... באמת פורום סגידה לאפרת
אני מתה על אפרת אבל את בהחלט צודקת חחחחחח

לצליל ואפרת לנצח!

זה לא שאני יורדת על השחקנים! אני נורא אוהבת את השחקנים אבל דיי כמה אפשר כבר לראות את זה! לפי דעתי היה צריך לשים את משחק החיים ואז את מיכאלה שנוכל לראות אחרי תקופה מסימית שוב פעם ביותר התלהבות .......................... יהודה לוי הכוסוןןן

KiShKooSh

New member
זה הדעה של כל הפורום ../images/Emo70.gif

שהיו צריכים לשים קודם את משחק
והאמת גם של חצי מהפורום של מיכאלה...

מיכל1082

New member
כי!!

מי שנגיד פספס את ההתחלה...(כמוני) יכול לראות את זה עכשיו כל עוד הוא מכור ונורא רוצה לראות... גם אחרי שמשחק החיים נגמר ישר שידרו אותו בש.ח. ככה זה תמיד... זה לא הוגן פעם שנייה משחק החיים ובכלל לא מיכאלה... אל תדאגו, הבאה תהייה משחק החיים

גלושש

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo110.gifאממ.. אחרי שמשחק החיים

נגמר אז זה היה בצהריים כל היום בסביבות 13:00 ואת מיכאלה לו לדעתי היו צריכים לשים את מיכאלה בש.ח של 13:00 ואת משחק החיים ביום שבת

גלושש

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo110.gif נכון../images/Emo70.gif חחחח

כי אני מסיימת כל יום באחד וחצי ורק יום אחד ברבע לאחד
אז אם כבר שיחזירו את זה לשתיים וחצי כמו הש.ח

למעלה