אוףףף!!!!

Black Star

New member
אוףףף!!!!

אני ממש מעוצבנת. שלא כהרגלי, עבדתי וסיימתי בוק ריפורט מושקע בהחלט (לא משנה שזה באיחור של איזה חודש, ורק אחרי שאמא שלי ראתה ת`תעודה והחליטה להפעיל סנקציות)... בכל מקרה, עשיתי את הבוק ריפורט על (הפתעה..) הארי פוטר. אגב, שלא תחשבו- אני קוראת טונות של ספרים באנגלית, בעצם כל מה שאני קוראת זה באנגלית, ובכל זאת, הארי פוטר, יצירתיות וכאלה.. בקיצור, אני רוצה לקשט את הבוק ריפורט החמוד שלי. אני מחפשת תמונות (נורמליות) של הארי פוטר וידידיו (יזיזיו?!) ברשת. ו*אין*!!! כל מה שיש זה ``Fan art`` של ילדים בני שבע שבקושי יודעים להחזיק עיפרון ביד... מישהו מכיר אתר עם תמונות נורמליות? ובבקשה בואו לא נפתח את זה לעוד דיון על ``האם הארי פוטר הוא ספר טוב או חרא``. לעוס, נמאס... די. תודה מראש- יעלי. Forever dance Immerse your soul in love

Sniger

New member
אני מכיר, אני מכיר !!

סתם, אני לא מכיר.. מצטער הייתי חייב :) B-()

בלה בלה

New member
אולי זה יכול לעזור לך?

גם אני עשיתי פעם book report על הארי פוטר (אפשר להתעלם מהעובדה הפעוטה שקראתי את הספר באנגלית הרבה אחרי הגשת ה- book report ;-) ) בלה בלה :)

Black Star

New member
תודה :)

במקרה יש לי כבר את התמונה הזו, אבל תודה בכל מקרה. אגב, איך סבלת את הספר בעברית?! התרגום שלו פשוט נ-ו-ר-א-י...

בלה בלה

New member
ואני דווקא שואלת את עצמי

איך הצלחתי בכלל לסבול את הספר הזה??? בלה בלה :)

Levinzone

New member
למה?..

זה ממש אחלה ספר קראתי את שלושת הראשונים באנגלית ואני רוצה לקנות את הרביעי רק שהוא עולה בערך 120 שקל אם אני לא טועה. זה פשוט ספר שעושה חשק לקרוא עוד... עוד ספרים מומלצים- התפסן בשדה השיפון- באנגלית!!!!!! יש לו ביטויים ממש נחמדים שם ומישהו לרוץ איתו וגם את כשניטשה בכה למרות שאני עדיין לא סיימת, ורק אם אין לכם שום דבר נגד פסיכולוגיה

Black Star

New member
וואלה ילדה...

קודם כל, בקשר לרביעי, הוא כבר לא עולה כל כך הרבה. וגם אם כן- שווה את זה, תקני :) ו...הממ... יש לנו ממש אותו טעם!!! התפסן זה הספר הכי אהוב עליי בעולם!!! וכשניטשה בכה גם ספר מעולה. גם הספרים האחרים של הסופר (ארוין יאלום), אבל זה הכי. את מישהו לרוץ איתו אני ממש רוצה לקרוא, עוד לא הגעתי לזה. מה דעתך על ``1984``? עוד ספר חובה, לחלוטין.

erlich

New member
נכון!!!!!!

בקשר לפוטרים, את הראשון והשני קראתי בעברית. אח``כ קראתי את השלישי והרביעי באנגלית, כי לא הייתה לי סבלנות. הספרים האלו פשוט מדהימים. כאני קורא אותם הם ממש ממלאים לי את העולם. אני לא יכול להסביר למה, אני ממש מרגיש שאני הולך במסדרונות הוגוורטס יחד עם הארי רון והרמיוני. התפסן פשוט מ-ע-ו-ל-ה!!! זה הספר!!! קראתי אותו איזה 7 פעמים וידי עוד נטויה :))) 1984, מזעזע. אין לי מילים אחרות. חוות החיות של אותו סופר (אורוול) גם מדהים ביופיו. ועם כבר ספרים מהבגרות לספרות אז גם בעל זבוב. וגם להיות שם. לרוץ איתו ובכלל דוד גרוסמן הם ספרים נהדרים!. הספר הראשון שקראתי של גרוסמן היה ``דו קרב`` ולמרות השם המיליטנטי במקצת אני ממליץ עליו בחום לכולם. תודה, ארז. נ.ב. סלחו לי על האיגנורנטיות, אבל מה זה כשניטשה בכה? של מי זה? על מה זה?

Black Star

New member
כשניטשה בכה...

מאת ארווין ד. יאלום, שהוא פסיכולוג או פסיכיאטר, אם אינני טועה. חוץ מהספר הזה, שהוא הכי מפורסם שלו, יש לו עוד כמה. אחד מהם, שנקרא ``על הספה``, הוא גם מומלץ בעיניי, למרות שפחות מניטשה. בכל מקרה, ``כשניטשה בכה`` הוא כביכול הסטורי, רק שהוא בדיוני... הדמויות אמיתיות (פרויד, לו סלומה, ניטשה...), וזה מספר על התפתחות התורה של פרויד והפסיכואנליזה, דבר שמאוד מאוד עניין אותי, אך העלילה עצמה מופרכת לגמרי. טוב, לא לגמרי- די ידוע שניטשה אכן היה מאוהב בלו סלומה. בכל מקרה, הספר עצמו ממש מעניין, וסוחף בקריאה שלו. אני קראתי אותו לפני איזה שנתיים, ומאוד נהנתי. מומלץ :)

Levinzone

New member
לו סלומה

לו סלומה

המממ אני מתבישת..אין לי מושג מי זאת את כל השאר הדמויות אני מכירה בעצם דווקא לא מי זה ברויר? אבל ..מי זאת?

dominik

New member
מה לעזאזל יש בו?

עלילה צפויה? נכון, חלוקה נורא בנאלית ל*רעים* ו*טובים*? נכון דאמבלדור מעצבן יותר מהמורה שלי למתמטיקה? נכון אבל בכל זאת זה *ה*ספר. לא יכולה להסביר למה. אולי בגלל טולקיין או עמי ותמי או ``רומח הדרקון``. והרביעי אכן שווה קריאה אפילו שהוא ארוך בערך כמו ``מלחמה ושלום`` (בלי הקטעים בצרפתית). ובקשר לדוד גרוסמן- אני מתה על ``שתהיי לי הסכין``. אבל איכשהו כל מי שניסיתי לדבר איתו על זה הוציא פרצוף של מלפפון. מישהו ראה? מישהו שמע? **** עוד כמה כוכביות כי אני חללית.וווווווש!

Levinzone

New member
קראתי 1984

לא חשבתי עליו פשוט.. אני רוצה לקרוא את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה

בלה בלה

New member
טוב..

בניגוד להרבה אנשים שסתם מבקרים את הספר בלי בכלל לקרוא אותו, אני דווקא קראתי אותו (ואפילו התחלתי את השני בגלל שחברה שלי ניג`סה לי כל כך הרבה, אבל לא הצלחתי להמשיך..) ואני חושבת שרולינג באמת יצרה בספרים שלה עולם מעניין ומלא דמיון (וזה לדעתי גם כל הקסם בספרים האלה, ומה שגורם לאנשים להמשיך ולקרוא אותם- הרצון לדעת יותר על עולם הקוסמים) אבל.. העלילה של הספרים האלה היא ממש גרועה (אפשר יותר לקרוא לזה, חוסר העלילה..) וגם תסלחו לי, הספרים האלה ממש צפויים! כל כך קל לנחש את הסוף.. ובנוסף אני ממש סולדת מכל ה``פוטרמניה`` והקרנבל התקשורתי הזה.. בלה בלה :)

Black Star

New member
צפויה?!

זה אחד הדברים הכי לא נכונים. הטוויסטים בעלילה כל כך *לא* צפויים. אוקיי, אמנם בשני ידעתי את הסוף. השלישי (הכי מעולה..) ממש מפתיע, והרביעי בנוי בצורה מאוד מאוד יפה (גם אם העלילה שו ``קצת`` מאולצת)- ידוע שיבוא משהו מאוד קיצוני, כל הספר בונה את המתח ואתה לא יכול להפסיק לקרוא, למרות שהכל זורם חלק, עד כמעט כמעט הסוף...

בלה בלה

New member
כן!

לפחות בראשון (היחיד שקראתי) כבר מההתחלה הבנתי מי הרע.. זה הרי כל כך ברור שסופרת תנסה לבנות דמות אחת שכולם יחשדו בה, אבל בסוף יתגלה שזאת לא היא באמת.. (ככה שישר הורדתי את סנייפ (או איך שלא קראו לו) והבנתי מי עושה להם שם את כל הבלאגן..) בלה בלה :) (מה לעשות שאני לא אוהבת את הספרים האלו, יש אנשים שאוהבים אותם ואני באמת שמחה בשבילם..)

לונה

New member
לחומר ותמונות על הארי פוטר

קחי עט ודף בבקשה: http://www.geocities.com/EnchantedForest/1900/p.html ולמקרה שזה לא עובד, תדליקי אלטה ויסטה, תקליקי potterica, ותלחצי על האניצקלופדיה פוטריקה. את יכולה ישר לחפש בp, אבל אם יש לך זמן כדאי לשוטט. רציתי לצרף תמונה, אבל אני לא יודעת איך. לילה טוב.

Panther

New member
פורום הארי פוטר

פורום הארי פוטר

בואי ל (שלגמרי במקרה אני מנהל אותו) ויש שם מישהי שקוראים לה שרה ותשאלי אותה מה הכתובת של האתר שלה. פעם פירסמו את האתר שלה במעריב לנוער. נדמה לי שהנושא של האתר שלה זה תמונות של הארי פוטר.

Sniger

New member
נו מצטער..

אחרי שהשארתי הודעה כזאת אי אכפתית וכואבת(לדעתי) לקחתי על עצמי לחפש בשבילך תמונה של פוטר ידידנו התמונה שמצאתי אני לא בטוח שהיא תעזור לך ממש אבל תבדקי אולי בכל זאת.. ושוב מצטער :) Sniger

למעלה