אוףףף:(

אוףףף:(

ישר כוח על הפורום!! כתבתי כבר לפני חודש וקצת.. כותבת שוב..חיה בניו יורק.. עברתי את הניתוח פה בניו יורק.. אומרים על ידי רופא תותח.. כבר לא יודעת מי תותח פה:\ עברתי את הניתוח באוגוסט שנה שעברה.. לפני שבועיים סגרו לי על 9.8 לא מרגישה הגבלה על אוכל בכלל.. מצב מדפרס משהו..אם לא ארד החודש במשקל.. אצטרך לעבור בהרדמה כללית .. איזשהי בדיקה דרך הפה צילום או משהו לראות מה קורה עם הטבעת ..אולי היא זזה..ירדתי אולי 7 קילו מאז הניתוח.. ממש בדכאון מהעיניין..:( ובכלל הטבעת שלי יכולה להגיע עד 10 ולא עד 13 .. הבנתי שיש שני סוגי טבעות כל אחד מה שמתאים לו לקיבה.. שאלתי היא .. אם מישהו שמע על בעיה כמו שלי.. ?! תודה:))

אופירA

New member
מנהל
לא הרגשת שום הגבלה עד עכשיו מאוגוסט?

תפרטי יותר לגבי ההגבלה. אני לא שמעתי שיש 2 סוגי טבעות לפי התאמה לקיבה, ושמעתי את הטבעת השוודית המתכווננת אפשר לנפח יותר. תלחצי על הרופא לנפח יותר מ-10, אפילו קצת קצת. כי הקצת קצת הזה יכול לשנות.

רוייקו

New member
אז באיזה טבעת מדובר ?

יש איזו מגמה לייצר טבעות עם נפח הזרקה גדול, מה שאומר שיש סיכוי שגם הטבעת שלך צריכה עוד סגירות.

....

טבעת כמו כולן... אני לא כזו מומחית: ) אבל זו טבעת שהסגירה שלה היא עד 10 אני בהחלט אנסה לשאול אותו אם אפשרי לסגור יותר.. ונראה שאצטרך לעבור את הבדיקה הזו בהרדמה כללית לראות שהטבעת בסדר... בכל אופן תודה")

..

הרגשתי הגבלה .. אבל לא ממש משהו קריטי.. וגם זה נעלם לו... ולפני שבועיים בערך כשהלכתי לסגור מ8.8 ל9.8 היא רצתה לסגור עד 10 .. אבל המים לא ירדו לי טוב.. אז פתחה לי קצת ל9.8 אבל אין שינוי לטובה אין שום שינוי וזה מדכא משהו!! ועוד דבר בפעם הקודמת שהייתי היא שאבה לי את כל הנוזל החוצה לראות שאין לי דליפה מהפורט או משהו..ולפי הנוזלים ששאבה ..אמרה שאין לי שום דליפה והכל בסדר והכניסה הכל חזרה לאט .. עד 9.8 עוד שבועים יש לי תור ואבדוק איתו לגבי סגירה מעבר ל10.. ונראה לי שהוא בכלל ירצה לערוך ללי ת'בדיקה בהרדמה מלאה . מה שאני מעדיפה כי אולי משהו לא בסדר שם.. אני מיואשת משהו.. בכל אופן תודה רבה : )

אופירA

New member
מנהל
למה את מתכוונת אין שינוי לטובה

אין שום שינוי. שינוי במה? בהגבלה? אין הגבלה נוספת מ-8.8 ל-9.8? אם המים לא ירדו טוב ב-10, למה לא לקוות שיהיה שינוי בסגירה ל-10?

מקווה לטוב..

את יודעת מה אופיר.. אולי את צודקת..אולי אם ב10 המים לא עברו טוב אולי זה יעזור אז.. ננסה.. הכוונה שאין שינוי לטובה בהגבלה.. פשוט אין לי הגבלה לכלום.. וזה תמוה אני ממש סגורה על הרבה..וואי איזה יאושש יש לי .. אני רואה מסביבי אנשים שיורדים ורק אינ תקועה.. זה ממש מייאש...

אופירA

New member
מנהל
יש רופאים שיודעים שאפשר לסגור יותר מהמכסימום

תנסי לשכנע את הרופא שלך (אם יהיה צורך אחרי הסגירה של 10), לסגור עוד רבע קטן. זה משמעותי מאוד. אל תסתכלי על אנשים, תראי מה קורה עם הסגירה שלך. כל אחד צריך סגירה אחרת. אם לא תתפתח הגבלה, צריך לחזור על הבדיקה של לשאוב את כל הנוזל כדי לראות אם אין דליפה.

מצטערת בשבילך!

אני לא רופאה, אבל יש לי כמה תהיות והצעות: אולי לפני הבדיקה בהרדמה - הם יכולים פשוט לפתוח את כל הסגירה של הטבעת ולהתחיל לסגור אותה מההתחלה? יש תיאוריה שגורסת ששתייה של משקאות מוגזים פוגמת בסגירה ובהגבלה של הטבעת. תיאוריה שאני חושבת שקראתי פה בפורום. את שותה הרבה מוגז? האם את לא חשה הגבלה על כל מוצרי המזון? גם לחמים, בצקים ופסטות עוברים בלי בעיות? האם היו לך הקאות מאז הניתוח? עשו לך לפחות צילום של אזור הטבעת ושל הפורט כדי לנסות לראות מה הבעיה, לפני שעושים לך הרדמה כללית ובדיקה? ממש מקווה בשבילך שיפתרו את הבעיה!

שרה16

New member
לפי הסיפור זה נשמע כמו גסטרוקופיה

החדרת צנור דקיק לקיבה עם מצלמה זעירה שמראה כל הבפנוכו... אני עברתי בדיקה כזו, לא נורא. אצלי ראו שהטבעת זזה (עברתי בינתיים ניתוח להחלפת טבעת) וגם לקחו דגימה מהרירית שהראתה אחוז גבוה של הליקובקטור. כך שהבדיקה היתה לטובה.

רוייקו

New member
אל תתיאשי, המשיכי לסגור עד שתרגישי ההגבלה

המיוחלת שאת מצפה לה. אני בטוח שעוד תזעקי שאת רוצה לפתוח

למעלה