אוףףף קצת לפרוק...

YesWeCanSee

New member
אוףףף קצת לפרוק...

אני כ"כ אוהבת אותו וזה כ"כ קשה לי... זה לא קל לחיות מסופ"ש לסופ"ש... אני מרגישה שאני סובלת כל השבוע בשביל שישי שבת.. לא קל לדבר איתו 3 דקות ביום.. ולא קל שאני לא יודעת מה יהיה אחרי הקורס שלו... ואני נשברת.. ולפעמים בדרך שלו הביתה הוא מצליח להגיד איזה משפט שלגמרי מבאס ומוציא ת'חשק.. וזה גורם לי להיות מגעילה כל הסוף שבוע... והדיבור והכעס האלה נובעים כנראה מהצורך שהוא יבין שהוא אמר משו לא במקום או שאני רוצה שהוא יהיה איתי יותר והוא לא מבין את זה... והוא מתעצבן שאני מדברת ככה.. ובצדק.. אבל גם לי לפעמים נמאס וקשה... במיוחד השבוע היה לי קשה למרות שזה היה רק חמישה ימים לא לראות אותו כי היו לי ריבים עם המשפחה גם והכל גרם לי להרגיש לבד ולא היה לי למי לספר... ועברו כולה חודשיים מהגיוס.. וזה קשה... ואמרנו עכשיו שצריך לדבר.. והוא נורא עצבני.. ואני בוכה מעצבים... ואני מפחדת.. כי אני אוהבת אותו.. =\

XנסיכהX

New member
שמעי מאמי ...

גם אם הוא בבית (אני בטוחה שזה היה יותר קל שהוא יעשה יומיות .. ) גם אז הייתם מוצאים על מה לריב, ואז גם בטבעי באים מריבות (מניסיון שאני רואה את זה אצל חברות שלי .. ) את צריכה להסתכל על הדברים הטובים : קודם כל את יכולה לרשום פה אם את מרישה מועקה או רבה או שיש לך מה לפרוק .. את צריכה להבין גם אותו שגם אם הכי בעולם הוא רוצה להיות עכשיו בבית, איתך, להקשיב לך אז הוא חייב להיות שם! ואני בספק אם יש מישהו שיקשיב לו .. ולא תמיד אפשר לדבר בטלפון אבל אח"כ שרואים אותו יש כ"כ הרבה מה לספר .. ויש געגועים ופרפרים .. והצבא מניסיון זה משהו שעובר! אולי לוקח לזה קצת זמן, אבל זה עובר! וזה רק מחזק את הקשר אז בהצלחה ואל תשברי!

מבינה אותך...

זה בהחלט מתסכל שאתם פשוט לא מבינים אחד את השני. כשהוא בצבא (גם אם הוא חוזר חמשו"שים...) השיגרה שלו זה להיות רחוק מהכל, מכל האנשים שהוא אוהב. ובשבילך זה לא אותו הדבר! לדעתי הכי טוב זה פשוט לדבר על זה, בלי כעס. פשווט תגידי לו ככה מה את מרגישה. שקשה לך, שאת מרגישה לבד. אני מניחה שאולי אחרי הקורס זה לא יהיה ככה. תחשבי שיש בנות שלא רואות את החבר שלהן שבועיים-שלוש-ארבע, ובקושי מדברים בטלפון. זה מאוד קשה, אבל מה לא עושים בשביל האהבה?

Please Dont Cry

New member
אל תדאגי :)

אתם צריכים זמן להתרגל! זה הכל P: תחשבי שאני וחבר שלי התגייסנו ביחד, אז ישר על שנינו נפל כל הקטע הזה של צבא ולשנינו לא היה זמן לכלום וזה, זה יותר מבאס חחחח את פשוט עוד לא התרגלת לזה, ועברו רק חודשיים, זה עוד לא מספיק בשביל להבין איך זה... בכל מקרה, אם הוא בקורס, זה אומר שהוא לא קרבי אני מניחה, שזה כבר ממש טוב! אני במשטרה צבאית וכשעשיתי טירונות וקורס ממש לא היה לי זמן לכלום והייתי גמורה ומסכנה נורא, ואז כשהגעתי לסדיר נהיה לי ממש ממש טוב, אני יכולה לדבר בטלפון כל הזמן, היציאות משתפרות [בערך חחח] ובאמת שזה סבבה :) אז אל תדאגי, תעברו את התקופה הזאת ויהיה הרבה יותר פשוט! ואם הוא לא קרבי גם הוא יכול לקחת חופשים מתי שהוא רוצה ולהיות איתך וסתם, הכל נהיה ממש פשוט אחרי שעוברים את גועל הטירונות... יהיה טוב DDDD:

YesWeCanSee

New member
וואי באמת תודה...

כנראה שמרוב שהייתי עצובה קצת הוצאתי דברים מפרופורציה.. חשבתי שלהתרגל ייקח חודש- חודשיים.. אבל כנראה שטעיתי וזה ייקח עוד קצת זמן... עוד 3 שבועות הוא מסיים את הקורס ונראה מה יהיה... הוא היה אצלי אתמול ודיברנו וקצת רבנו אבל בסוף הכל הסתדר והוא חיזק אותי והוא מדהים... :)

GrowingMadness

New member
מותק ../images/Emo201.gif

את תתרגלי, באמת. אתם עוד בתחילת הדרך וכל זה עוד נורא חדש ומוזר לכם בטח. מה שבטוח אין לך מה לפחד, את תראי שאת תתרגלי לזה! נכון שזה מבאס כי את תמיד באה לבכות ולהתפרק אצלו ראשונה, אבל את יכולה לעשות את זה גם כאן
ובקשר למצברוח המגעיל הזה שתמיד תוקף בסופשבוע שהוא חוזר- זו "תופעה" שקוראת כמעט לכולן לדעתי, אין לי מושג למה. אני חושבת שזה כל החרא והתסכול והבאסה של אמצע השבוע יוצאים פשוט בזמן הזה דווקא כשהוא חוזר הביתה כי אנחנו מרגישות שזה כאילו אשמתם או משהו וצריכות תשומת לב. בכל אופן תדעי שאת לא לבד ושאת תמיד יכולה לבוא ולהתפרק כאן כמה שאת רק רוצה.

YesWeCanSee

New member
....

" ובקשר למצברוח המגעיל הזה שתמיד תוקף בסופשבוע שהוא חוזר- זו "תופעה" שקוראת כמעט לכולן לדעתי, אין לי מושג למה. אני חושבת שזה כל החרא והתסכול והבאסה של אמצע השבוע יוצאים פשוט בזמן הזה דווקא כשהוא חוזר הביתה כי אנחנו מרגישות שזה כאילו אשמתם או משהו וצריכות תשומת לב. " את צודקת... מאוד... חשבתי אבל שזה קורה רק לי ואני חרא חברה אבל מסתבר שזה כמעט כולן ככה..
אבל הבעיה עם זה כמו שאמרת- שאי אפשר להסביר את זה.. וזה יכול ליצור ריבים.. כי הם אולי לא מבינים את זה... אז איך כן מסבירים להם שזה ככה? כי חבר שלי נורא נפגע מזה לפעמים כי הוא לא מבין למה נוחת עליי מצב רוח דווקא שהוא חוזר...

GrowingMadness

New member
לא יודעת

אני פשוט אומרת לחבר שלי מה שאמרתי לך, שבגלל כל ההתרגשות שהוא חוזר וכאלה יוצא לי כל החרא ששמרתי בבטן במהלך השבוע ושאני צריכה צומי...

Please Dont Cry

New member
מסכימה ממש עם מה שאמרת!:)

גם לי קורה מלא פעמים שאני במצברוח כזה מגעיל שהוא חוזר כי בא לי מלא צומייייי ושהוא יהיה שלי ורק שלי! וזה לא ממש קורה P: אבל חפיף, אף פעם זה עוד לא הרס סופ"ש, כי הוא תמיד עושה פרצוף מסכן וכולי נמסה
אני לא מסוגלת לכעוס עליו פשוט חחחח

למעלה