אוףףף פשוט אוףףף

לדעתי מה שקורה זה שיש התקדמות

בצורה של מדרגות: עמידה במקום לכאורה תקופה מסוימת, ואז התקדמות מהירה מאד, למשך תקופה קצרה. לא חושבת שיש מדרגות קבועות: לכל אחד המדרגות שלו. המדרגה היחידה שאפשר לשהות בבירור היא הנקודה שבה אתה מתחיל ללמד. אבל גם כאן, לכל אחד זה מגיע בשלב אחר. לגבי נסיגות: במצב נורמלי (כלומר להוציא מצבים של הפסקת אימונים או פציעה) לדעתי אין נסיגות ממש. מה שיש זה נסיגות לכאורה, בגלל שהיכולת הגופנית מתקדמת בקפיצות ואילו ההבנה מתקדמת בצורה פחות או יותר ליניארית, אז יש מצבים שההבנה עוקפת את היכולת, ואז זה נראה כמו נסיגה. איך כדאי להתייחס לקצבי התקדמות? נראה לי שהכי כדאי להתעלם מהם. כפי שאמרתי, לדעתי זה פשוט חלק מהעניין, ואין לזה שום משמעות נשגבת.

budoka

New member
נתקעים, יותר נתקעים, תקועים...

ואז פתאום, בדיוק כשהמצב כבר לא יכול להיות יותר מחורבן, מתקדמים עם תובנה בומבסטית ויכולות משופרות. בזן אומרים שצריך ללכת לאיבוד בשביל למצוא את הדרך.

L e s t a t

New member
תורי

אני שונא דבר אחד בקפואירה, למרות שאפשר להתמודד עמו: אני שונא כשכל הקפואיריסטים בעולם וביקום מחליטים לנחות דווקא באימון של המורה שלי באולם הקטנטן שלנו!!!!!!!!! אי אפשר לזוז, חבר שלי פעם אחת פגע במישהי עם מיאלואה ג´י קומפאסו.... בראש...
אי אפשר לנסות דברים, אי אפשר להתאמן על כלום, קפואיריסטים מכל מני קבוצות באים אלינו ואז אין מקום

zakomea

New member
מה???

אני לא מבין כל הכיף זה שבאים אנשים מקבוצות אחרות!!! תמיד יש אנשים יותר טובים או פחות טובים ממך ואתה יכול ללמוד וללמד אותם זה כזה כיף! אני לא יודע לגבי חבר שלך אבל אם הוא פגע במשהו עם מיאלוא יש לו בעיה רצינית של שליטה או שהוא לא מסתכל מה הוא עושה. נ.ב מאיזה קבוצה אתה, ואם מאבאדא עם מי אתה לומד?

zakomea

New member
ו....

יש לי סיפו שמשהו פגע!!!! פעם למדנו שעון (זה שכאילו עושים קאדא ג´יהי ומסתובבים על יד אחת) וחבר שלי מתאבד כזה הוא הצליח די טוב עד שהוא פגע למשהו בפרצוף והוא כמעט איבד את ההכרה שלו הוא לא היה בפוקוס כזה
תאמין לי כמו בסרטים ירד לו דם מהפה והכל!!! איזה צחוקים

למעלה