אוףףף עיצבה עצביםםם

אוףףף עיצבה עצביםםם

למה ירמי לא מופיע בניצנים? מה קורה לו? גם ברוק עצמאות הוא לא היה? ועכשיו גם בנצינים? אהה ורגע רשום שתערובת אסקוט יופיעו אז הוא יהיה איתם לפחות? (הלווואי הלוואי הלוואי?!?!?!?!)

בכותרת היה אמור להיות רשום

*אוףףף איזה עצבים חחח בטעות התחרבש משהו ויצא אוף עיצבה עצבים או משהו כזה חח :)

שלמונזה

New member
האמממממממממממ ../images/Emo168.gif

כאילו דה כאילו בה כאילו מה?! ברור שירמי מופיע עם תערובת אסקוט הרי הוא חלק מהלהקה!!!! והזמנתי עכשיו כרטיס לתערובת אסקוט, מאוכזבת לגלות שהמופע המרכזי של אותו יום זה עברי [סליחה מור ושיראל] לפחות יש שרון הולצמן גם
הא וכן חזרתי

N o l o g o

New member
יפית..../images/Emo2.gif

ועברי שולט! אבל מה דנה אינטרנשיונל באמצע החיים..? ד"א, ברוכה השבה..:)

אני שמחה מאוד ש....

אסקוט מופיעים ביום שעברי מופיע... ככה לפחות המופע המרכזי שווה משהו... לא כמו אפרת גוש ויוני בלוך שהמופע המרכזי שלהם הוא שרית חדד?! מה לעזאזל הם חושבים?!?!?!?

זה עוד מילא.... כי היא "מתארחת"

למרות שממה שאני יודעת אביב ממש מתאב את כוכב נולד... אבל בסדר.... אבל כאילו מה הם חושבים לעצמם??? למה נראה להם שלקהל של שרית חדד איכפת מיוני בלוך או אפרת גוש ובטח שלא איכפת לקהל של יוני ואפרת משרית חדד!!! זה כמו נגיד למרוח בסנדביווץ חמאה ושוקולד!!! אין שום קשר! וזה אפילו מגעיל...

hodayoyo

New member
טוב, תשמעו...../images/Emo60.gif

נינט לא תשיר כל כך הרבה... היא בטח תשיר עם אביב את מלאך, השיר שלנו, אולי... כל השירים שהם עשו של אביב בתוכנית השיר שלנו או משהו כזה... היא רק מתארחת! שנה שעברה כשמאיה בוסקילה
התארחה אצל טיפקס והדורבנים (אל תשאלו למה הייתי שם...) אז היא שרה איתם איזה שיר או שניים ו3 שירים לבד וירדה מהבמה... זה הכל. וככה יצא שהיא גם הופיעה ב2 בלילה כשכולם כבר עייפים אחרי ההשתוללות מהדורבנים וטיפקס... בקיצור- כולה נינט... דווקא לאסקוט אני לא אבוא... כי אני שם ביומיים שלפני וגם ביום שאחרי ואין סיכוי שאני אהיה 4 ימים רצוף, אז ויתרתי על עבי, אסקוט, שרון הולצמן, מטרופולין
אני חושבת שזה הערב היחיד שאני אוהבת את כולם, ואני מוותרת עליו..

N o l o g o

New member
גאד, הערב הכי מושלם שם

ואת תוותרי? וכן, אולי גם אני אלך לאביב, הופעה שלו פעם בשנה, זאת מסורת חח

hodayoyo

New member
כן../images/Emo60.gif

כי את כולם שם אני אוהבת פחות או יותר.... אבל בימים אחרים יש כל פעם אמן אחד שאני נוראאאא אוהבת (דניאל ומוניקה יחד זה אושר
, בית הבובות, סינרגיה.... עלייהם אני לא מוכנה לוותר!)

סינרגיה מעולים!!!!

הסולן שלהם הוא הכי חמוד בעולם.... ורק שתדעו שהם הופיעו בביצפר שלנו שנה שעברה והם ממש מתוקים! חוץ מזה... שבאותו ערב שסינרגיה מופיעים מופיעים גם היהודים ושייגעצ מחממים אותם אז אני כמעט בטוח הולכת... ולערב של עברי אני הולכת בטוח! הוא הערב הכי טוב!

ben4ever

New member
זה דווקא אחד הימים היותר מוצלחים שם

גם תערובת אסקוט,גם מטרופולין,גם שרון הולצמן,וגם ג'נגו שמנגן עם עברי. על כך ייאמר-פעמיים ג'נגו כי טוב.
הזמנתי כרטיס ואני מקווה להיות שם (ואל תגידי שאני לא בא להופעות יפית
)

נכון!

רואים אותו בקליפ לשיר "ניסים" שצולם במהלך הופעה שהייתה לעברי לא מזמן בגני התערוכה... ציפור קטנה גם לחשה לי שהולכים להוציא די.וי.די של ההופעה הזאת...

למעלה