אוףףף מה יהיה?

בוקר טוב

הרניה זה כשאשר החור הוא באזור המפשעה. בקע יכול להיות גם לפני ניתוח וגם לאחר ניתוח. אצלי לדוגמא היה בקע טבורי לפני שידעתי מה זה ניתוחים..... עכשיו אני מסתובבת עם בקע בבטן.......סיכוי טוב שנוצר בעקבות מיליוני הניתוחים שעברתי........ במידה ויש כאבים שהולכים ובאים....ההמלצה זה על ניתוח ......גם כדי לא להרחיב את החור....וגם לא לגרום למצב שבאמת יצא החוצה מעי או חתיכת שומן ותיתקע שם ...... כירורג ציבורי מומלץ לדעתי שגם בידיו הפקדתי את חיי....הוא דר' רוזין.....מתה"ש. מה שמזכיר לי לקבוע אליו תור לבדיקת הבקע.......הייתי אמורה להיות אצלו לפני חודשיים .....אצל סוריאנו לפני חודשיים...... אוי אוי איזה "שמח" הם הולכים לעשות לי .......אקח את בוביק איתי כהגנה מפני הצעקות.

טוב שהזכרתי לך..

לקבוע תור לבדיקת הבקע...מצחיקונת... מה שלום בוביק הקטן המקסים? הם בטח ייתרככו כשייראו אותו.. קבעתי תור לכירורוגית ששמעתי עליה המלצות רבות, שייכת לכללית, קוראים לה דר' מלינגר פטריסיה, לרוזין די בעייתי להגיע, ביררתי היום והוא נמצא רק בימי שני ומקבל רק בין 14:00 ל-15:00 באותו היום... ולהגיע למרפאה הפרטית שלו, עולה 600 ש"ח, לא יודעת אם יש החזר אח"כ מכללית מושלם על ייעוץ רופא.. ננסה אותה וניראה, מקווה לא להתאכזב, יש לי חברה שמטופלת אצלה והיא משבחת ומהללת אותה כל הזמן (היא גם כירורגית שד וגם כירורגית כללית). דרך אגב, אני מחפשת בדחיפות רופא נשים חדש, שאוכל לסמוך עליו, שמבין באנדו', רגיש ומתחשב, יש כזה??? שייך לכללית כמובן, יש למישהי המלצות? אם אפשר כמובן, באזור השרון/אזור פ"ת. תודה מתוקות..

זואילי

New member
ממליצה לך בכל מקרה

לברר במוקד כלליתקול של המושלם אם על רוזין את יכולה לקבל החזר. וגם אם אין החזר, עדיין שווה לך לשלם את המחיר שתה"ש יבקשו על "בדיקת רופא" שזה בטוח הרבה פחות מ 600 ש"ח. כי הוא יכול גם להיות בקשר עם סוריאנו או שינמן. לגבי רופא נשים "רגיל" - תנסי את הרופאה שלי, לא יודעת אם היא במחוז שלך - ד"ר מימוני גלית. תבררי גם במוקד הטלפוני. אני חושבת ששינמן גם עובד עם הכללית באיזור השרון.

שיהיה בהצלחה

מה לעשות כנראה ככה זה כשיש בוביק בבית.....אין זמן לעצמך....במיוחד כשהבוביק מחליט שהוא כבר יכול ללכת......למרות גילו הצעיר........ בוביק אחרי כמה ימים של צינון/שיעול שגרמו לכך שהלילות היו ימים והימים היו עוד יותר ימים....בקיצור כמה ימים ללא שינה....עכשיו יותר טוב......

תודה

קטנטנים לפעמים חולים, זה חלק מהעניין, אבל ניראה לי שבונבון כזה בבית שווה את הכל, גם לילות ללא שינה. אין לי בעייה לישון פחות בשביל איזה קטנטן מקסים שייצטרך אותי. זוזו, הבעייה שלי היא לא לבוא למרפאה ולשלם 100 ש"ח, הבעייה שבגלל שהוא מקבל בבי"ח רק שעה אחת בשבוע, אין תורים והאופציה האחרת היא רק ללכת אליו באופן פרטי ואני צריכה לברר במושלם אם יש הסדר איתו, כי 600 ש"ח, זה כבר סיפור אחר. דרך אגב יפתי..איך עבר הלילה? איך את מרגישה היום? האמת שבערב היית כבר נשמעת קצת יותר טוב. בנות יקירות, אשמח לשמוע עוד המלצות על רופאי נשים מהכללית. צהריים טובים לכולכן..

ויכוחים?

על מה לקטנטן הזה יש להתווכח איתך? כמה שהם מתבגרים מהר... איזה בונבון..

על מה ? על הכל

בואי ונאמר ככה מאז שהוא גילה את הקול ואת האפשרות לנפנף בידיים....יש לו המון מה לומר.....וכשאת מנסה לומר לו שיש דברים שאסור......אז כמובן שיש לו דעה משלו לנושא......אז ההתנהלות היא ריצה אחריו הורדה ממקומות שאליהם הוא טיפס......וויכוחים.....

זה בסדר להציב גבולות..

עד שהוא יילמד מה אסור ומה מותר.. הוא עוד קטנצ'יק ואין ספק שהוא עוד לא מבין הכל, אם תעמדי על שלך, אין ספק שבסופו של דבר הוא יבין...אף אחד לא אמר שקל להיות הורה... מהנה, אבל לא תמיד קל... ואין גם ספק שבין כל הקשיים, יש את האושר הגדול..

יש לי המלצה בשבילך

ד"ר יואב פלד מקבל בקניון מרגלית בהוד-השרון, הוא בהחלט מבין באנדו' והוא גם זה ששלח אותי לסוריאנו. אני לצערי נאלצת לעזוב אותו כי אני עוברת למכבי ואני מ
ת כדי לשאול אם יש רופא נשים של מכבי שגם מבין באנדו' ומקבל בהוד-השרון ולא להמליץ לי על בידר, לא מתקרבת למרפאה שלו.

בהחלט

והבנתי שהוא מקבל גם בראש העין ואני לא בטוחה אבל אולי גם ברמת גן, אם יותר נח לך להגיע לשם. אני בצער עוזבת אותו כי כמו שאמרתי אני עוברת למכבי, אבל בגדול הייתי מאד מרוצה.

בדקתי

היום בדקתי וראיתי שדר' רון שיינמן מקבל גם דרך הכללית בכפ"ס ליד העבודה שלי, אז ניראה לי שיש מצב שאאמץ אותו בתור רופא הנשיםהחדש שלי... מה אתן אומרות?

באמת?

נשמע טוב
נציגות למרפאת האנדו בכללית
עכשיו אם למישהי מהכללית לא יאשרו טופס 17 נשלח אותה לשיינמן שידאג לסדר טפסי 17

האמת שגם אני הייתי מופתעת

והודות לזוזו שהעלתה את הרעיון לבדוק אם הוא אכן עובד גם עם הכללית, גיליתי שזה אכן כך.. חכמה הזוזוקה הזאת.. הוא מקבל במרפאת נשים במרכז אהרוני בכפ"ס , זה ברחוב וייצמן שזהו הרחוב הראשי בכפ"ס..

למעלה