אוףףף מה יהיה?

אוףףף מה יהיה?

היי אהובות יקרות, היום הייתי בביקורת אצל שיינמן... לצערי הרב מאוד הבנתי לא נכון את ממצאי הפתולוגיה. יש לי אנדו' וכתוצאה מהניתוח היה לי גם זיהום באגן ולכן אני מטופלת באנטיביוטיקה.. חשבתי שדלקת כרונית באגן היא דלקת שנפתרת ע"י האנטיביוטיקה, מסתבר שדלקת כרונית באגן היא אנדו' וזיהום אגן הוא משהו אחר שניתן לטפל בו ע"י אנטי'... החלק הרע השני בכל הסיפור הנ"ל הוא שהאנטי' העבירה לי את כאבי האגן אך הכאבים במפשעה וברגל נשארו והוא אומר לי שכאבים אלו עפ"י דעתו, אינם קשורים באנדו' ועליי לפנות לכירורג כללי ולבדיקות מעיים, הוא חושב שאולי מה שיש לי זה הרניה.. בחיי בנות, בשלושת החודשים האחרונים, אני נתקלת במיליון מושגים חדשים שלא ידעתי כלל על קיומם... שלא נדע..ואני חשבתי שהסיפור הזה הולך להיות מאחוריי... מסתבר שאולי טעיתי... למי שלא בקיאה: הרניה זה כאשר יש חור במעטפת הבטן והמעיים יוצאים דרך החור הנ"ל וגורמים לכאב מפשעה (סטייל שבר/קילה). בקיצור, ביקורת בעוד 3 חודשים ולנסות להיכנס להיריון לפני שהמחלה שוב תבצבץ לה... ו...בדיקת מעי דק/גס וכירורג ולקוות שבנוסף, אין גם הרניה... כי אז צריך לעשות עוד לפרסקופיה במקרה הטוב.. מישהי יודעת איך אני מגיעה לבארגבל? מישהי מכירה כירורג כללי טוב ומומלץ? אוףף, שייגמר כבר, האנטי' הורסת לי את הבריאות , 8 כדורי אנטי' ביום, בחילות, שילשולים, צרבות, חוסר תיאבון..איזה אנטי' מזעזעת.. תודה לכן בנות מקסימות..

זואילי

New member
מתוקתי, ממשיכה מהיכן שעצרנו

ראשית, טוב אם בארגבל יהיה בתמונה. עם מכתבים משיינמן ועם עזרה של רופאת המשפחה (זכרתי שזו היא, כן?) ניתן להוציא אליו ט. 17. בפעם הראשונה זו שיחה ומעבר על כל התיק שלך (לא לשכוח להביא את כל המסמכים), אח"כ קצת חיטוטים "שם" ומישמושי בטן ואז הוא יחליט לאיזה בדיקות להפנות אותך. כירורג נוסף מלבד מיודענו פה בפורום, זה ד"ר רוזין, שמלבד זה שהוא בצוות של הרופאים שלנו ממרפאת האנדו, הוא גם פשוט מקסימון. לדעתי זק יכולה לספר על סגולותיו. מחבקת אותך בעדינות

זוזו..

אין לי כוח לעוד בירורים, לעוד לפרסקופיה.. לא רוצה, רוצה לקום בוקר אחד ושהכל ייעלם, כאילו לא היה.. האמת שהיום אני ממש מצוברחת עקב הבשורה של שיינמן וגם כואבת מאוד, כאב פיזי כמובן ופשוט נמאס ליייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!! צריכה לקבוע תור לרוזין ומשם "חיי בידיו" כמו שאומרים.. מה שיגיד אעשה, רק שייגמר הכאב הבלתי נסבל הזה. עייפתי מהכאב! בהמשך לאיפה שהפסקנו, לוקחת את עצתך ואלך לטוב ביותר.. תודה יפתי. אוהבת אותך..

נשמע לי מוזר ../images/Emo4.gif

הרי בלפרוסקופיה הם רואים את המעיים ואת כל האזור אז הם לא יכלו להבחין אם יש בקע או לא????? תלכי באמת לכירורג, כירורג יכול לאבחן במישוש הבטן אם יש בקע (הרניה) או לא, בדר"כ כשיש בקע והמעי יוצא החוצה ניתן לדחוף את המעי חזרה (בצורה זמנית עד לניתוח) ואז גם הכאבים נפסקים (עד שהוא יוצא שוב). את זה אני יודעת מאבא שלי שעבר 3 ניתוחי בקע. ושוב נראה לי מוזר שהם לא ראו את זה בניתוח
. ותגידי למה נכנסת לשיינמן ולא לסוריאנו? סוריאנו לא היה?

סוריאנו היה

אבל מכיוון שהייתה אצלו מישהי ואצל שיינמן לא, אז שיינמן לקח את התיק שלי מהחדר של סוריאנו וקרא לי. דרך אגב, הוא ממש מקסים וסובלני ועונה על כל שאלה ששואלים אותו והוא ניראה לי ונשמע לי מאוד מקצועי. לגבי הלפרסקופיה, ייתכן והבקע נוצר כתוצאה מהניתוח? כי הרי כרתו לי חלק ממעטפת הבטן לצורך הביופסיה ואז נשאר חור במעטפת הבטן וכתוצאה מכך המעיים יוצאים החוצה ונוצר הבקע. קראתי היום שהרניה, יכולה להיגרם כתוצאה מניתוח/מהיריון/מהרמת דברים כבדים.. אין לי מושג בחשד החדש הזה וכניראה שאין לי ברירה אלא ללכת ולהתחיל לבדוק סיפור חדש. מה שכן בנות, תודו שזה סוג של חידוש כאן בפורום האנדואיות, ממש סטארטפ.. אנדואית עם הרניה מפשעתית.. נשמע ממש מזעזע... מי יודע, אולי זה בסוף לא יהיה זה. מייקילולי, האם את חושבת שאם זה כבר היה קיים בניתוח היו אמורים לראות את זה? נשמע ממש מוזר כל הסיפור הזה.

זואילי

New member
לדעתי זה החייזרים

תנסי לחשוב מתי איבדת תחושת זמן לאחרונה... ככה זה כשהם חוטפים אותנו. בטח גם לך השתילו צ'יפ. הם אוהבים את צד שמאל.
(זוזו באוברדוז)

בהחלט נראה לי

הגיוני שאם זה היה קיים בניתוח היו רואים את זה ! את מספרת שאלו אותם כאבים בדיוק שהיו לך לפני הניתוח, נכון? אם ככה אז ממש לא ברור לי ההסבר שהבקע נוצר כתוצאה מהניתוח. (מקווה ששבוע הבא אצליח להיכנס לסוריאנו
לא בא לי עוד רופא ועד שאני מביאה את אמא שלי אני צריכה את סוריאנו להסברים)

בלה73

New member
הי מבוהלת

מצטערת ש"תפסתי" לך את סוריאנו, ושמחה לשמוע ששיינמן היה סובלני. פחות שמחה לשמוע את המשך ההתפתחויות... לא נשמע לי סביר שהבקע נוצר בזמן הניתוח. לי אמר היום סוריאנו שמקור הכאב באותו אזור אגן-מפשעה אצלי נובע ממוקד אנדומטריוטי שהוא יכול להרגיש בבדיקה הקלינית.האם ד"ר שיינמן לא העלה את האפשרות הזו במקרה שלך? האם בזמן הניתוח הם ראו באזור מוקד?

מ../images/Emo207.gifת

מבוהלת יקרה, מאז גילו לי את האנדו' יש לי קלסר שאני קוראת לו "אני וגופי" ומכיל את כל הבדיקות המזוויעות שלא חלמתי לעבור בחיי ושלא חשבתי שאני יסכים לעבור אי פעם, התוודעתי לכל השמות המוזרים של כדורים, בדיקות, מחלות, תופעות ומה לא. זוזו יכולה לספר לך קצת על תופעות גופי הנפלא.... שולחת לך חיבוק ומקווה שהכל יעבור בשלום ושהבדיקות יצאו תקינות... ועכשיו על הדרך מעדכנת, גם אני הייתי היום במרפאה, ומייקי לשאלתך סוריאנו היה גם היה. מיום שישי בערב התחילו בחילות כאבי בטן ומגרנות, חיפשתי את המזלג של זק ללא הצלחה ועין ימין שלי התנפחה לה באין מפריע
. בשבת בבוקר כבר החלו הפרשות חומות שהחלטתי לא לסווג אותם כווסת בינתיים והמשכתי רגיל עם הגלולות, אתמול כבר התחיל דימום לא מאסיבי והחלטתי להתקשר למרפאה ולבקש תור דחוף ומי היה מאמין שזה יצליח? הגעתי בבוקר למרפאה עם כאבי ווסת לא מהעולם וציפיתי לשמוע מה יש לסוריאנו להגיד -
מיותר לציין שהוא עצבן אותי ובלבל אותי כהרגלו בקודש. למי שזוכרת לפני חודש וחצי גיליתי שקיבלתי במתנה שתי אנדומטריומות חדשות אחת בכל שחלה, סוריאנו ויתר על ה US ואחרי שהתעקשתי הוא העלה אותי שוב למיטה ועשה לי US הפלא ופלא - אין אנדומטריומות או זכר להן? זה הגיוני למישהי מכן המנוסות שאחרי חפסיה וחצי של גלולות הן נעלמו? ועכשיו התחילה התפיחה על השכם של ה
לעצמו, "הבדיקה הזאת יותר קלה פעם לא יכולתי לבדוק אותך ככה", "80% מהבעיות שלך זה מהמעיים", "האיכות חיים שלך השתפרה" (כן בטח יחד עם 11 כדורים ביום). ואז הוא ערער על כל ההחלטות של זולטי מהבדיקה הקודמת - תפסיקי עם התוספת מגנזיום ושאר הכדורים שברגבל נתן לך, למה החלפת גלולות? תחזרי ליסמין וכו' וכו', והוא לא דיבר על ההדבקות אפילו לא באזכור קטן, בקיצור יצאתי מתוסכלת, לא הבנתי כלום ולא היה לי שמץ של סבלנות לשאול, בטח לא כשיושבת בחדר מתלמדת והוא עסוק בין לבין בייעוץ לשיינמן, מענה לפלאפונים שלו ושאר ירקות! ואגב למי ששואלת את עצמה, אני מאוד מעריכה אותו כרופא ומנתח והוא ניתח גם אותי אבל להיות אצלו בפגישה במרפאה בתה"ש זה קשה מידי למטופלת שיש לה מיליון שאלות לדעתי. זהו פרקתי, נמאס לי מכל הרופאים כולם אני חושבת שאני פשוט יעשה חרם לזמן מה ונראה מה יהיה.

זואילי

New member
אוי אוי. הפורום חוזר לימים קשים

אהובה שלי. מה כבר אפשר להגיד? מליון חיבוקים
(התקשרתי אלייך מתישהוא לפני כמה ימים. להתעדכן בעניין המשפחתי. שלחי לי סמס). אוהבת אותך. מצאתי איזה גזיר עיתון שיצחיק אותך. שמה בתיק להזדמנות שניפגש בימים טובים יותר.

את צודקת

תשובות, זה לא הצד החזק שלו ולכן גם איפושהו שמחתי שאני בבדיקה אצל שיינמן שהוא כ"כ סובלני ולא מותיר בך אף סימן שאלה והיו לי הרבה שאלות גם בביקורת הקודמת וגם אז שיינמן ענה בחפץ לב ועם המון אמפתיה. מקווה שמחר תקומי בבוקר פחות כועסת ותנסי לברר איך ייתכן שנעלמות אנדומטריומות, לי אישית אין מושג בנושא הזה וזה נשמע לי די מוזר מבחינה הגיונית.. נתת לי שם טוב לקלסר שלי "אני וגופי", נשמע מבאס, אבל לצערי גם נכון ולא יהיה מנוס מלתת את השם הזה לקלסר הרפואי שלי. זוזו, יש מצב שחייזרים השתלטו עליי...כי לי כבר אין שליטה בגופי..

מה קורה פה???

אולי החייזרים חטפו גם אותך והעלימו את האנדומטריומות??? ממש לא הגיוני שיעלמו ככה. ומה אפשר להבין מהסיפור שלך: שאין רופא שאפשר לסמוך עליו, שכל אחד אומר משהו אחר ולמי בדיוק אנו צריכות להאמין? על מי לסמוך? מה נותר לנו חוץ מלהישאר אובדי עצות. אפשר פשוט להשתגע

כמו שאומרים

אם אני לי, מי לי.. אם החייזרים העלימו את האנדומטריומות, אז במקרה הזה הם רק עזרו, שיבואו ויעלימו לנו גם את הכאב.. יש מצב? בהחלט יש כאן חידושים היום.. זוזוש...את רואה, משכתי עוד חידוש.. היעלמות פתאומית של אנדומטריומות, גם סטארטפ.. עוד מישהי? עוד חידוש? אנדואיות יקרות.. כניראה שאנחנו לעולם נפתיע וגם בזכותינו יגלו שאכן קיימים חייזרים.

בלה73

New member
מסתבר

שהייתה נציגות נכבדה מהפורום היום במרפאה... אני מקווה שלא התשתי את סוריאנו עם שאלות, כי אצלי הוא היה מאוד סובלני ופירט מאוד...
לגבי מה שרואים באולטראסאונד, צריך לקחת הכל בערבון מאוד מוגבל. אצלי בטווח של חודשיים ומחזור אחד נעשו 3 אולטראסאונדים: באחד לא ראו כלום, בשני ראו אנדומטיומה אחת, ובשלישי- שתיים. מה זה אומר? אני אספר לכן אחרי הניתוח כמה היו באמת...

היי בלה

כרגע, לאחר הניתוח, אין לי שום מוקדי הידבקויות ולא סביר שזה בגלל מוקד. אל תרגישי לא בנוח שהתשת אותו בשאלות, את צריכה לשאול שאלות, מדובר בגופך, בין אם זה נאה לו או לא נאה לו. הוא ידוע בתור אחד שמתישהו מאבד סבלנות, כניראה שתפסת אותו ביום טוב... ומהצד השני הוא יכול להיות גם מקסים, סובלני ורגיש. כן, תפסת לי את התור אליו, אבל לא באשמתך, זה בגלל הפקידות ששכחו להביא את התיק שלי, אז התור שלי התאחר... שטויות, שיינמן ממש בסדר לדעתי. יש מצב שזה עקב הניתוח, כי הם הרי כרתו לי חלק ממעטפת הבטן ולקחו לביופסיה, רשום את זה בדו"ח ניתוח... אז אולי זה החור שגורם להרניה/כאב? מי יודע... אין לי כוח להתחיל סבב חדש של בירורים/רופאים/בדיקות/תהיות... נמאס!!!!!!!!!!

היי

יום קשה עבר עלייך......ובהחלט מבלבל..... המזלג היה אצלי......לכמה ימים.......... חיבוקים

מעדכנת

הכל בגלל המכשפה הנוראית שנחתה עליי אחרי חפיסה וחצי של גלולות סה"כ! בינתיים הפסקתי לחפש את המזלג אבל אני עדיין מדממת (כבר מיום שבת בבוקר) עם כאבים ועדיין מנסה להבין לאן נעלמו האנדומטריומות ויחד עם ההשערה של מבוהלת כנראה שיש איזה
חבויה עמוק באדמה שהשאירה אותי כאן להורים שלי אז בטוח שאני סוג של חייזר
שיהיה לנו סופ"ש מקסים

דימיונית ../images/Emo201.gif

זה נשמע לי מוגזם דימום כזה ארוך ובכלל לקבל אחרי חודש וחצי של גלולות אולי תתייעצי עם הגניקולוג שלך מה כדאי לעשות? אולי כדאי לנסות להחליף שוב את הגלולות או להוסיף עוד כדור מסויים כמו שלי הוסיפו והדימומים נפסקו לחלוטין. תרגישי טוב ומקווה שהדימום יפסק במהרה ולא תראי דימומים עוד זמן רב.

למעלה