אוףףף....אנשים עזרה

אוףףף....אנשים עזרה../images/Emo58.gif

הורדתי פרק שוס בטיירוף, 502 הפרק השני של העונה החמישית כנראה... שהחברים מגלים שהייד וג'קי ביחד...קיצר...יש קטע ממש ענק שמה שרציתי להעלות לפה אבל איך בדיוק אני מעלה.?!?!!איך אני עושה ממשהו סרטון בדיוק?

טוב הנה תמונה...

למרות שזה לא אותו דבר כמו לראות את הקטע...מי שהוריד תפרק יבין... זה עצוווום!!!! don't you just wanna shake it?!?!

תסתמי ת'פה שילך!!!

מה את צוחקת?!? הנה הצלחתי! זיינתי אותך!!!
חחח זה הקטע שג'קי מסבירה איך קרה מה שקרה בינה לבין הייד....זה סתם סיפור שהיא המציאה..חחח אבל זה קרע אותי מצחוק, הם רוקדים לצלילי דנסינג קווין של אבבא... חחח הייד אומר: is'nt it the coolest? don't you just wanna shake it?? ואז הם רוקדים...אני פשוט נפלתי מצחוק!!!!

Nulit

New member
../images/Emo12.gif

מה הוא חשב שהוא עשה לעצמו?!?!?![ לאאאאאאאאא
מה קרה למשקפיים!? ושיתגלח!!!! ראבק..

popit

New member
חחח חולה על הפרק הזה

הורדתי אוו ראשון מהפרקים שהורדתי בעונה ה5 ראיתי אותו איזה 70 פעם הם כאלה מתוקים ביחד... וזה מצחיק שהייד כזה מסביר איך זה קרה בגרסה שלו: "i'm sitting in the basement like i usually do.jackie comes in.it was obvious she wanted me" ואז ג'קי אומרת "i want you" והוא אומר "it's obvious" חחחח הם הזוג הכי שווה בסדרה אין עליהם!!!!!!!!

popit

New member
אה והתשובות שלך

את צריכה תוכנת עריכה לוידיאו... איזה קטע את רוצה להעלות? אני יכולה לעשות לך אותו יש לי את אותו פרק ואני אשים אותו טוב? רק תאמרי איזה חלק!! אה והנה מגיע שרשור תמונות שהוצאתי מהפרק אז סתכלו טוב!

popit

New member
שרשור תמונות מהפרק!!!../images/Emo58.gif

אוקיי הנה שמתי לכם שרשור תמונות נחמד
זה בהתחלה שאף אחד עוד לא תופס אותם...

popit

New member
עוד תמונה...

זה הגרסה של ג'קי איך זה קרה...שהם רקדו עם שיר של אבבא והוא החזיק אותה צמוד ואמר לה משהו כזה חחנה ונישק אותה.

popit

New member
עוד אחת...

הגרסא של הייד-ג'קי נכנסה למרתף ואמרה לו שהיא רוצה אותו והם התנשקו.

popit

New member
עוד אחת!

זה מה שבאמת קרה...הם ראו טלוויזיה ואז ג'קי אמרה שאין מה לעשות והם הסתכלו אחד על השנייה ואז הם נתנו נשיקה...ואז הם עצרו לשנייה ועשו כאילו כלום לא קרה ואז הם המשיכו.

popit

New member
ותמונה אחרונה!

זה מה שקרה בסוף הם המשיכו להיות ביחד....

popit

New member
טוב אז

אני עוד מעט אשים אותו פה להורדה טוב? ואם אני לא אספיק עוד מעט אז מחר...

למעלה