אוףףף,אני לא מפסיקה לבכות עכשיו.-(

מיכל1000

New member
אוףףף,אני לא מפסיקה לבכות עכשיו.-(

כמה מגעילים יכולים להיות אנשים!???????? עוד פעם פוגעים בהראל סקעת המושלם שלי! נמאס לי כבר. אחרי שמעריב לא מניח לו....וואלה לא מפסיק להציק לו...ועכשיו יש את נענע שמתחילים לעשות "אוטינג" מטורף לנטיות המיניות שלו! אני לא סובלת אותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם למה? למה לא יכולים להניח לו?? אני לא מבינה,למה אנשים כ"כ רעים! -(

תביאי קישור...

ומתוקה, תירגעי, וקחי נשימה עמוקה. אם כל הכבוד, אני יודעת שאת אוהבת את הראל, את מה זה לא לבד בסיפור, אם אנחנו לא נכנסות לא לחיים בפרטיים ולא מדברות על הנטיות שלו, אנחנו גם לא צריכות להיות אלה שנלחמות את המלחמה שלו על השמועות האלה. זה העניין שלו, הוא בוחר להתעלם מהשמועות, ואם זה מה שהוא בחר, אנחנו צריכות לעשות בדיוק כמוהו- כי הוא ממש צודק בעניין הזה. השמועות האלה מגוחכות ולא צריך לבזבז עליהן זמן ובטח שלא דמעות.

הנה מה שכתבתי-

עורך נענע שלום, שמי יעל, ועכשיו ראיתי בנענע וידאו, כתבה שלא יכולתי לעבור עליה בשתיקה. זאת הייתה כתבה על הומואים, שהגעילה אותי כמו שבחיים שלי לא נגעלתי משום כתבה. כל כך שקוף שזאת הייתה כתבה מפוברקת, לקחתם אנשים, בטח הומופובים, בדיוק כמו מי שאחראי לכתבה הזאת, ואמרתם להם להגיד את מה שהם אמרו. הוצאתם הומואים אנשים מגעילים, רעים, כל הקללות על הומואים בערך עפו שם, כביכול בצחוק, ה'כתב' הגעיל אותי עם השאלות שלו, עם היחס שלו, כל ההתייחסות שלכם להומואים הייתה נוראית, וכביכול באתם להביע עמדה 'ליברלית', וכל מה שעשיתם- גרמתם לי ולעוד הרבה לתעב את נענע בכל דרך אפשרית, כי זאת הייתה כתבה מגעילה. אין שום דבר רע בלהיות הומוסקסואל, הומואים לא נראים, לא נשמעים, לא כתוב להם על המצח "אני הומו", אין להם שפה שלפיה אפשר להבחין אם הם הומואים או לא, או קול מסויים רק של הומואים, הם אנשים בדיוק כמו כולנו, והיחס הזה פשוט גועלי. ואני מבקשת- תתייחסו למה שכתבתי כאן ברצינות, כי זה משקף לא רק את מה שאני חושבת, אלא את מה שרבים אחרים, חושבים, ותאמין או לא- אני לא לסבית, וכל מי שמסכים איתי- לא בהכרח הומו/לסבית. תתביישו לכם. יעל.

../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מה שכתבת!

עכשיו ראיתי את זה... פשוט גועלי!!! וה'כתב' הזה... מאיפה הוא צץ לעזאזל?

ענת 12

New member
כל הכבוד לך על מה שכתבת

כולנו צריכים לשלוח אימלים ולהתלונן עלין ועל הכתבה בכלל.

גועל נפש.

אני מוכנה לתת את כל הקופה שלי על זה שזה מפוברק ולא אמיתי. אפילו לא גמרתי עדיין לראות את זה. זה מגעיל, דוחה, הומופובי, מעודד סטיגמות, הופך את ההומואים לאנשים רעים, ומה שהם אמרו על הראל- אישר סופית את זה שזה מפוברק. המציאו את זה כרגע. אני מה זה הולכת לשלוח להם מכתב על כל הכתבה הזאת, בלי קשר עכשיו להראל. אני אביא לכם העתק.

מיכל1000

New member
זה פשוט גועלי.

זה כזה מעצבן ומביך אותי אפילו שלא מפסיקים להתעסק בזה. יש את הבחור הזה הדביל שמסתובב כל שבוע באיזה מקום עם מצלמת וידאו,עושה קולות ומדבר כמו מפגר. כל שבוע הוא הולך לסקר משהו אחר. את התצוגה של פוקס את המועדונים הנחשבים את האודישנים של אמ טי וי נפגש עם מפורסמים סתם והוא כזה דמות מכוערת שמשחקת אותה כאילו הוא כתב שטח. מישהו שעד אתמול אהבתי,כי יש לו פיאה מצחיקה והוא מדבר בכוונה מצחיק. אז השבוע הוא הלך לסקר מועדוני הומואים. אז הוא מדבר עם כל מיני בחורים...ליד המועדונים,בתןך המועדונים. עשו מזה קליפ כזה של 3-4 דקות. ואז הוא שואל את הבחור "מי הכי מועדף בקהילה"? אז ההוא אומר לו ללא ספק דודי בלסר. ואז הוא שואל אותו "ומה עם הראל סקעת"?? אז הבחור ההומו עושה כזה פרצוף של "עבור עבור הלאה..... ואז הכתב הדביל הזה לא מרפה,אז הוא אומר לו "הראל סקעת--ממש לא נחשב?? אז הבחור עושה עוד פעם תגובה כזו של "גועל"...ואז הוא מוסיף ואומר: "יש לו תחת שעיר". בכזה ביטחון כאילו זה הוא יודע...או מינימום הוא ידוע בקהילה כאחד כזה. ואז הכתב מתפוצץ מצחוק ואומר "ואוו,יש לנו סקופ". הראל סקעת שעיר בתחת!! ונענע עוד כותבים את זה בדף הראשי שלהם. אני לא סובלת אותם! הלוואי שהאתר שלהם יקרוס. למה? למה עושים את זה?

מאיפה זה?

איזה אנשים שקרנים, אין להם מה לעשות בחיים?! תשלחי לי בבקשה קישור...

shahar s

New member
מהה?!

אני לא מאמינה. סתם אנשים גועליים וקנאים. אתן יכולות להביא לי קישור.

shahar s

New member
מצאתיי.

מצאתי את זה והנה האתר http://video.nana.co.il/ אוי.. באמת כמה אנשים מטומטמים החליטו לעשות כתבה. ממש לא צריך לשים לב אליהם. מי האיש המכוער הזה?! שיש לו זכות לאומר שלהראל המושלם (אני לא יכולה להתאפק
) יש תחת שעיר, באמת מאיפה הוא יודע כל כך הרבה, הוא ממש נראה גאון (בציניות). יש הרבה אנשים סתומים בעולם וצריך לדעת לא לשים לב לשטויות שלהם, הרי אנחנו יודעים שהראל הוא בן אדם טוב, הומו או לא הומו זה ממש לא משנה.

תקשיבו!

חייבים לעשות משהו בקשר לשמועות המרושעות האלה! בואו נשלח כולנו מיילים אליהם (כמו ששלחה כבר יעל) ונגיד להם מה דעתנו! אסור לשתוק על זה! תומי ואני גם שלחנו מיילים, ואני מציעה שגם אתם תשלחו לעורך או למנהל של נענע! וכמו שאמרתי: אסור לנו לשתוק על זה! מי שמסכים:

למעלה