אוףףף,אני לא מפסיקה לבכות עכשיו.-(

ערני100

New member
אני גם שלחתי להם מכתב חריף.

אתם חושבים שצריך לעדכן את המנהל האישי של הראל...אסף דרעי בנידון?? יש לי דרך ליידע אותו. או שלא כדאי?

גועל נפש../images/Emo152.gif

בזכות הומואים כאלה,הם גורמים להומואים להיראות רע. גועל נפש , עלאק יש לו תחת שעיר..כאילו אתה עשית את זה איתו..היית מת יקקה יבש

ערני100

New member
זה לא הקטע אם הוא עשה איתו או לא

באותה מידה מישהו אחר יכול היה להלשין על סקעת. הרי סקעת לפני שנה,היה עוד מישהו אלמוני לגמריי. ואני לא חושב שהוא בכלל תיאר לעצמו שהוא יהיה כזה מפורסם. אז גם אם הוא עשה דברים,או שלא עשה דברים כשעוד היה אלמוני מאוד..(כמוני וכמוך) עדיין אין לאף אחד זכות לעשות לו דבר כזה!! ובקהילה של ההומואים הכל עובר מפה לאוזן!! בגלל זה אני לא סובל את הקהילה הזו. דוחה.

Britney Boy

New member
תראו אני יגיד לכם משהו כזה...

אני לא חושב שגם אם הראל הומו וגם אם לא זה אמור לעניין מישהו, כי אנחנו מעריצים אותו בגלל הקול והסגנון שלו וגם כי הוא בן אדם טוב והכל, לנו אין זכות להתערב ולהביע דעה בגלל מה שהוא עושה במיטה ועם מי..זאת זכותו המלאה להיות גיי,דו,סטרייט זה לא משנה! אני לא שם על זה בכלל... לדעתי הוא זמר מדהים, נקודה! בלי יותר מדי סיבוכים

שלום יקירי.. ../images/Emo60.gif

דבר ראשון אני מסכימה עם כל מה שאמרת.. אבל מחקתי את ההודעה השנייה שכתבת, שכן היא הכילה פרטים אישיים על הראל, שהיוו חדירה לפרטיות לטעמי. לא הוגן מצידנו להפיץ מידע שידוע לנו על גבי הפורומים, כאשר זה נוגע לנושאים שהראל לא מעוניין לדון בהם. בסיידר?
אה ובטח כולם יעלו עלי עכשיו.. אבל בגלל השם שלך - בריטני רוקדת מדהים!

צודקקקק../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif אבל...

לפעמים זה מעצבן שהעיתונאים חודרים לו יותר מדיי לפרטיותתת...
זה כבר מעיקקק..ובלי שום קשר אלינו, המעריציםם...

נ ר ו ש

New member
אוו מיי גאאדד איזה דוחייםםם../images/Emo46.gif

ייאקקקק
גורמים לי בחילה
"להראל סקעת יש תחת שעיר" באמת מעניין לי ת'תחת
למה הכתבה הזאת קשורה בכלל??? ומאיפה הקריצו שסקעת הומו

Britney Boy

New member
עוד משו מעניין =]

תראו, זה התפקיד של העיתונאים לחדור לפרטים ולתת לציבור את המידע בשביל הרייטינג שלהם, אין מה לעשות זאת העבודה שלהם ומזה הם מתפרנסים, כמושהתפקיד של הראל זה להיות איש ציבור הוא צריך לקחת בחשבון שזה מה שהוא הולך לוותר עליו..הפרטיות! ואין מה לעשות כי זה החלק בלהיות סלב ובזה הוא בחר, וזה שהם עושים הכל בכוונה כדי לעצבן אותו ואתכם כי זה רק בגלל הרייטינג תאמינו לי שזה לא משנה להם אם זה מויאל סקעת או עדי... פשוט צריך ללמוד לא להראות התייחסות ולאהוב את הראל!

למעלה