אוףףףף

אוףףףף

ניתקו לי את הכבלים! והודיעו לי מאוחר מידי שהראו את הבית של טראוויס באמ טי וי !!!!! אז חברות שלי הקליטו לי רק את הסוף!!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני בבאסה עמוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ראיתם? אני מקווה שיראו את הבית של מארק ושם טום!

blinknetta

New member
לא..

היה רק של טראויס וחוץ מהמכוניות שלו לא היה שום דבר מעניין לראות... היה יותר יפה אם היה של מארק או טום עדיף טום....

תיראו את ההודעה שלמעלה@!

זה חשוב! אז ראיתם את זה או לא? (את הבית של טראוויס) ויש לי תמונות מהבית של מארק! הנה אחת....

לא משנה איזה בית מראים, העיקר

שמראים, ולטובתם שהם יעשו שידור חוזר!!!!! ובאסה שמראים רק באמ טי וי ארצות הרית את הבית של מארק, הראו באינטרטנט, מלא שעות שמראות מתי יהיה על הבית שלו, אבל זה רק באמ טי וי , יו אס איי! ויש למארק ולטום שידורי רדיו אבל רק בארצות הברית המחורבנת!!! אני רוצה לנסוע לשם! לראות! במקרה לסאן דייגו (או איפה שהם לא נמצאים עכשיו...) רוצה לבית של מארק! של טום! של טראוויס! אמרו שטראוויס ממש ממש ממש נחמד! ואני מאמינה להם! אתם יודעים שסקיי וג´ניפר בהריון, נכון? וגם ראיתי באיזה אתר , בביוגרפיה על מארק, שהמצב המשפחתי שלו זה: משוי עם ילדה, זה נכון? כי הכל האתרים האחרים לא היה כתוב על זה, וביגלל זה אין לי מושג! וביגלל זה אני שואלת!!!!!

אני ממש לא זוכרת.....

סורי, אבל אני לא זוכרת, יש לי איזה מיליון אתרים שאני מורידהמהם תמונות, ויש לי איזה מיליון תמונות!

blinknetta

New member
אוף

הלוואי שהיה מגיע לפה משהו יפה מאמ טי וי של ארה"ב זה לא פייר גם עוד מעט יצא שם diary של בלינק וגרין דיי ביחד על הסיבוב הופעות שלהם ביחד (tour או איך שלא אומרים את זה...) אני מקווה שהוא יגיע אלינו...

אאאאמממממןןןןןןןןןןןןן

אני מתה ללמוד לנגן על בס! אבל אמא שלי אומרת שאני רוצה יותר מידי דברים, כי אני מנגנת על סקסופון, ורוצה להתחיל פיתוח קול וגיטרה קלאסית,ועוד מלא דברים אחרים! ואין לי זמן! חפיש! אז מה אתם אומרים על בוקס קאר? עוד לא עניתם לי! ומאיפה אני ישיג פוסטר שלהם? הלוואי שהם יגיעו כבר לארץ! אבל קקראתי באיזה אתר, במאקר אומר שהם לא יופיעו באירופה (ואנחנו יענו אירופה) ולא הבנתי את הסיבה... אוףףףףףףףףף

למעלה