אוףףףף :(

balelli1

New member
אוףףףף :(

אני לודע איפה להתחיל... אני בן 16. לפני שנה יצאתי מהארון בפני החברים שלי ואז ההורים שלי דווקא גילו את זה בדרך הכי נוראית. נפגשתי עם מישהו מהאינטרנט ולא הוא לא היה בן 40 הוא היה בגילי והוא היה חמוד ולא היה סקס, רק נשיקה. קיצר ההורים שלי ראו את כל השיחות שלי איתו בהיסטורי של המסנג'ר. אבא שלי לא דיבר איתי חודש. הם אמרו שאני צריך להתנסות. שאני עדיין קטן מידי כדי לדעת. עכשיו, אחרי שנה כל העניין במצב השהייה ואף אחד לא מדבר על זה כבר שנה. יש לי "חברה" רק בשביל ההורים. וכל החברים שלי כבר יודעים עליי. הבעיה היא שבגיל שלי כל החברים שלי הם כבר עם חברים וחברות וגלויים עם ההורים שלהם וחלקם אפילו עשו סקס בידיעת ההורים. אם אני יבוא לאמא שלי ויגיד שיש לי חבר. זה יהיה מוזר, והיא לא תקבל את זה. זה ממש מעצבן אותי שכולם יש ולי אסור. אני צריך לחכות עד גיל 18 שאני יהיה בוגר מספיק בשביל לדעת. מה אני יעשהה??? סורי על החפירה....

JackDanyells

New member
תנסה לשכנע אותם

יש מלא מאמרים ברחבי האינטרנט. פסיכולוגים ופסיכיאטרים מסכימים על כך שנטיה מינית לא תשתנה בעקבות "ניסיון עם גבר" אז תוציא מאמרים... ויש עוד אפשרויות להפנות אותם לשיחה עם היועצת של הבית ספר שלך (ע"פ כללי האתיקה היא חייבת להגיד את מה שאמרתי גם אם היא דתיה עם כיסוי ראש) להפנות אותם לשיחה עם הפסיכולוג שלך (אם יש לך) יש גם מאמרים באתר של משרד החינוך (מעולים) בקיצור תחפש

s a p h i r

New member
לדעתי אין הרבה לעשות..

אבל מה שכן אפשר זה לחכות ההורים שלך הרי לא שונאים אותך ולא מנדים אותך כי הם אוהבים אותך. they will come around

b a r00

New member
היי..

תראה, הנושא הזה מאוד מתחבר אליי. גם ההורים שלי טוענים שאי אפשר לדעת את הזהות המינית בגיל ההתבגרות....אבל אותי זה לא מעניין.. ההורים אומנם לא יודעים עליי, והנה, יש לי חברה
, והרבה אנשים יודעים, אבל ההורים לא.. אין לך מה להסתיר, או להתבייש.. להורים בהתחלה זה קשה, אבל בסופו של דבר-אתה הילד שלהם, והם יקבלו אותך.. לא משנה כמה זמן זה ייקח.. תעשה מה שטוב לך.. ואל תרמה את עצמך! תחיה איך שאתה אוהב..כי מה זה שווה שאתה עושה טוב לאחרים, ואתה סובל? שבוע טוב

איו. כלכך מכיר את זה

גם אצלי היה ככה. אבל תקשיב, יכול להיות שבמשך השנה הזו הם קיבלו את זה, קשה לשכוח דבר כזה והקטע של '' יש לי חברה רק בשביל ההורים'' זה בעצם לשקר לעצמך, אל תסתבך עם זה. עדיף להגיד שאין לך חברה מאשר להסתבך עם השקר הפנימי הזה. לפי דעתי היציאה מהארון היא דבר אישי שלך בלבד, אז מה שכל החברים שלך עם חברים וחברות גלויים? היותך הומוסקסואל זה דבר פרטי אישי שלך אתה לא צריך להצהיר שיש לך חבר. אבל, לא אמרתי שלהצהיר זה דבר רע. אחרי כל החפירה שלי אני בקיצור ממליץ לך לדבר עם ההורים ולהגיד להם, כמו שהם אמרו לך, שאתה מתנסה בינתיים, גם אם זה נשים וגם אם זה גברים. זה לא שקר, אתה בגיל ההתבגרות ונטייה מינית יכולה להשתנות בגיל הזה, תגיד להם את זה וזהו. אני מקווה בשבילך שככה הם יקבלו את זה כי ההורים שלי קיבלו את זה ככה. בכל מקרה בהצלחה

למעלה