אוףףףף../images/Emo7.gif
אני עצובה אתם רואים??
..אני לא יכולה יותר נמאס לי שיהודה עובד בלילות..נמאס לי ודייייי!!!!!!!!!!
..אומנם הוא לא עובד בכל יום אבל כשהוא עובד לילות חבל"ז אני לא נרדמת בלילה..בודקת את הבית מליון פעם.. מתהפכת במיטה ודוקא אז.. באים לי כל מיני חלומות שאני מתעוררת בגללם..
..כן מפחידים... והכי באסה זה שיהודה התקשר ויידע אותי שביום חמישי ישלחו אותו לעבוד לילה ביפתח.. ועכשיו הוא התקשר ויידע אותי שתהיה מישהי שתחליף אותו ואז.. הוא יצטרך ממלא לעבוד לילה בכדי להחליף אותה בתחנה..אוףףף החדשות הטובות הן שאם הוא יעבוד לילה הוא יצא מהבית רק בשעה 23.00 משמע שבמפגש הוא כן יהיה.
אבל זה לא עוזר לי כי בלילה אני אשן לבד!!!!! אוףףףףףףףףףףף......אני רוצה לבכות..ואני יודעת כשאני אומרת לו את זה זה פשוט גורם לו להיות עצוב..ואז.. הוא הולך לעבודה בלי חשק..והוא סתם מתבאס.ואני לא רוצה שירגיש ככה..כי אחרת הוא כמעט נרדם מרוב ביאוס בעבודה..סתם דוגמא: שלשום בערב שישי הוא עבד לילה..לפי שיצא מהבית נורא היה עצוב..ואז..ביום שבת ישן ד השעה 16.00 וכשהוא קם כמו בכל פעם הוא מספר לי מה עבר עליו בלילה..אתם יודעים שיהודה כמעט נהרג ביום שישי לפנות בוקר (כלומר בוקר של יום שבת)? כן כן העבודה שלו לא קלה כלל..הם הלכו לתפוס פורצים ואז השומר בית של איזינברג (למי שמכיר)..יצא עם אקדח מול יהודה ומול החבר של יהודה..ואז יהודה צעק לו "עצור משטרה" ואז.. ברגע האחרון ההוא לא ירה..תארו לעצמכם הוא היה בולע את הלשון שלו מרוב פחד או שלא היה מספיק לאמר מילה?? הוא היה הורג אותו במקום!!
אני עצובה אתם רואים??