אוףףףף

ניקולי

New member
אוףףףף../images/Emo7.gif

אני עצובה אתם רואים??
..אני לא יכולה יותר נמאס לי שיהודה עובד בלילות..נמאס לי ודייייי!!!!!!!!!!
..אומנם הוא לא עובד בכל יום אבל כשהוא עובד לילות חבל"ז אני לא נרדמת בלילה..בודקת את הבית מליון פעם.. מתהפכת במיטה ודוקא אז.. באים לי כל מיני חלומות שאני מתעוררת בגללם..
..כן מפחידים... והכי באסה זה שיהודה התקשר ויידע אותי שביום חמישי ישלחו אותו לעבוד לילה ביפתח.. ועכשיו הוא התקשר ויידע אותי שתהיה מישהי שתחליף אותו ואז.. הוא יצטרך ממלא לעבוד לילה בכדי להחליף אותה בתחנה..אוףףף החדשות הטובות הן שאם הוא יעבוד לילה הוא יצא מהבית רק בשעה 23.00 משמע שבמפגש הוא כן יהיה.
אבל זה לא עוזר לי כי בלילה אני אשן לבד!!!!! אוףףףףףףףףףףף......אני רוצה לבכות..ואני יודעת כשאני אומרת לו את זה זה פשוט גורם לו להיות עצוב..ואז.. הוא הולך לעבודה בלי חשק..והוא סתם מתבאס.ואני לא רוצה שירגיש ככה..כי אחרת הוא כמעט נרדם מרוב ביאוס בעבודה..סתם דוגמא: שלשום בערב שישי הוא עבד לילה..לפי שיצא מהבית נורא היה עצוב..ואז..ביום שבת ישן ד השעה 16.00 וכשהוא קם כמו בכל פעם הוא מספר לי מה עבר עליו בלילה..אתם יודעים שיהודה כמעט נהרג ביום שישי לפנות בוקר (כלומר בוקר של יום שבת)? כן כן העבודה שלו לא קלה כלל..הם הלכו לתפוס פורצים ואז השומר בית של איזינברג (למי שמכיר)..יצא עם אקדח מול יהודה ומול החבר של יהודה..ואז יהודה צעק לו "עצור משטרה" ואז.. ברגע האחרון ההוא לא ירה..תארו לעצמכם הוא היה בולע את הלשון שלו מרוב פחד או שלא היה מספיק לאמר מילה?? הוא היה הורג אותו במקום!!

ניקולי...

האמת שאין לי כ"כ מה להגיד לך כדי שתתעודדי...אז אני פשוט אשלח לך-
בשביל שתחייכי... ואם תחשבי על זה בצורה קיטשית וילדותית...אז זה די מדליק בעל במשטרה- סוג של גיבור.... וחוצמזה.........תמיד יש את המדים...לא?!?
קבלי המון
בשביל העידוד...

ליאור 30

New member
אני קורא ואני בשוקקקקקקקקקקק

ניקולי תהיי חזקה את יודעת שאין לך ממה לפחד בעלך חזק והוא יודע מה צריך לעשות ואיך להתגונן ובקשר אלייך לקחת את הכל בחשבון מראש כמו שאני יודע אבל העיקר הוא שהוא אוהב אותך ושהוא דואג לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ואת לו אנחנו כאן לתמוך בך חמודההההההההההההההה אני בכל אופן לא אעזוב אותך לבד ואת יודעת את זה ואני אסיים בנימה של צחוק כבר אמרתי לך פעם שהוא עובד לילה תגידי לי ואני בא להיות איתך אוףף איתך ליאור

ניקולי

New member
ליאור....

מאמי אני יודעת שאני ידעתי מה אני לוקחת אבל.. מיום ליום זה קשה יותר..הגעגעועים אוכלים אותי ואתה מכיר אותי נכון?? אתה יודע כמה אני רגישה ובמיוחד אחרי מה שערתי בחיי אושר כזה חשוב לי..והגעגועים האלו יקרים לי..ראית מה זה ? כמעט נהרג..כל לילה אני לא יכולה להרדם עד שאני לא רואה אותו ועד מתי שאני לא רואה אותו בריא ושלם...נכון שדברים מעיין אלו יכולים גם לקרות במשך משמרת בוקר..אבל בלילה כל המחשבות המגעילות מגיעות בלילה... ועכשיו נשמה אמרת לי לאמר לך מתי יהודה עובד לילה אז רק שתדע ביום חמישי ביום של המפגש.. אבל אתה לא מגיע אז מה זה יעזור לייייייייייייייייייייייייייייייייי???????????????????? לא נורא לא נורא!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניקול*

~מעיין~

New member
לניקולי

ניקולי אין ממש הרבה מה לעשות חוץ מלהשלים עם העובדה שזאת העבודה שלו.. ואין מה לעשות עבודה לפעמים לוקחת גם בחובתייה דברים שלא תמיד אנחנו הסובבים מקבלים.. בכל אופן.. תמיד תחשבי כמה חזק יהודה ושהוא שומר עליך בכל מקום שהוא נמצא בו גם בעבודה אין עוד ממש מה להגיד.. תעודדי אנחנו איתך ממי חולה עליייייך מעיין

אל תהיי עצובה.... ../images/Emo24.gif

כולנו איתך!!! מדהים ומפחיד מה שסיפרת לגבי עבודתו. אבל זה הסיכון שלוקחים בחשבון כשבוחרים את העבודות האלה והכי חשוב - לסמוך עליו ולדעת שהוא שומר על עצמו טוב טוב. תנסי לשים לעצמך מוזיקה נעימה ומרגיעה ולחשוב על דברים יפים לפני השינה. מקווה שזה יעזור. ובינתיים שולחת לך
ענק ואני פה - מגינה על שנתך. עזרתי? מקווה שלפחות טיפטיפונת! ליל מנוחה וחלומות פז.

ניקולי

New member
סערת רגשות ../images/Emo12.gif

את לא תאמיני..קראתי את כל ההודעות ולבסוף החלטתי ראשונה לך לענות.. ואת יודעת למה???? את לא יודעת נכון?? ובככן..החלטתי לענות לך ראשונה רק בגלל שאמרת "שימי לעצמך מוסיקה נעימה ומרגיעה ולחשוב על דברים יפים לפני השינה" (בטח את שאולת את עצמך מה זאתי מתלהבת)..ובכן יקרה השיר הראשון שעלה לי בראש אחרי שקראתי את ההודעה שלך הוא: אווו כלה יפיפיה... בשם האהבה אני נשבע אווו כלה יפיפיה אבקש ידך גם בעולם הבא תני חיבוק ונעצום עיניים ונשאר לנצח שני פרחים אני ואת זוג מהשמיים אז בואי נעשה... חופה כזאת עם כל האוהבים... (ובאמת איך שקראתי את ההודעה שלך עלתה בי צמרמורת כשעלה בראשי השיר הזה) חחחחחח ואני צוחקת לעצמי ומלווה אותי צמרמורת בכל גופי נראה לך שעם שיר כזה אני אוכל להרדם? אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תודה נשמה על העידוד אוהבת אותךךךךךך

לפחות ניסיתי ../images/Emo8.gif

אז איך באמת עבר הלילה? מקווה שטוב! שיהיה לך המשך יום נעים אוהבתתתתתתתת אני

@@

New member
ניקולי נשמה שלי ../images/Emo24.gif

קצת באיחור...... יקירתי, אלו החיים מה לעשות? זאת העבודה שלו ואת חייבת לקבל את זה, כי זה ימשך כל עוד שהוא עובד שם. נשמה אנחנו פה בשבילך, למרות שזה לא מספיק. קבלי ממני
ענקקקקקקקקקקקקקקק וצרור
. את יודעת שכולנו חולים עלייך. יקירתי ת´כלס הוא חוזר אלייך ולמיטתך, אז תפסיקי לדאוג ולקטר לך לפחות יש את אהובך. ומה לנו יש??????
עצומההההההההההההההההה שלך ריקי

ניקולי

New member
ריקי נשמה שלי..../images/Emo23.gif

גם אני אוהבת את כולכם מאודדדדדדדדדדדדדדד..... אבל את רואה גם למי שיש את מי לאהוב והוא קרוב והוא בא כל לילה הביתה (טוב נו...לא כל לילה) אבל כן אני רואה אותו כל יום גם אז.... הוא חסר! את יודעת מה מוזר לי??? אומרים כשמתחתנים הכלללל משתנה (אני לא יודעת אומרים ככה) אבל אצלנו זה שונה אצלינו אנחנו מתאהבים כל יום מחדש אנחנו מאוהבים... חחחחחח מעניין מה יהיה בגיל 90 בטח כבר נהיה שרופים (אחד על השניה)
.. תודה נשמה ... אוייי ריקי נפלו לך כמה
מהצרור שנתת לי אז אספתי אותןןן עשיתי מהן זר ואני נותנת לך אותןןןןןןן

mariana

New member
ניקולי נשמה את מפחידה אותי

הרי אמרתי לך שהפחד זה בראש אין פחד אלה אנחנו מייצרים אותם בדמיונינו. את מפחידה אותי כשאת מספרת לי על יהודה. מה הם לא לובשים אפודת מגן? תעשי בלילות כמו שאני עושה, או שרואה טלויזיה ושמה אותו על השעון שיתכבה לב, או ששמה מוזיקה בשקט ואחרי שזה נמאס אני מכבה אותו, או שתישני עם הילדים כמו שאני נדחפת לאמא שלי. את יכולה אפילו להשאיר אור קצת דולק. מקווה שעזרתי באהבה מרין

mariana

New member
שלום חתן שלייייייי

אני בחיים לא ידעתי שאני חותנת של מישהו שיכול להיות אבא שלי, אני רואה ריקי הולכת על בחורים גדולים, העיקר היא בחרה משהו טוב. אפילו ביתי יותר גדולה מימני נראה לי שהיא בתי המאומצת אבל, רגע עשיתי אחד ועוד אחד גם עזרא האב של ריקי גם קטן מימנה, ניראה לי אימצנו אותה בגילינו כלומר... עזבו הסתבכתי. מה קורה איתך? זאת אומרת שאתה מגיע לחתונתך ואתה לא בא לראות מכבי תל אביב בזמן החתונה שלך. אובתתתתתתתתתתתתתת מרין

ליאור 30

New member
מריןןןןןןןןןן לא לקלקל את הכל

פשוט את לא מבינה הבת שלך נולדה עוד לפני שחשבת בכלל להביא אותה לעולם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ובקשר למכבי החתונה תתקיים אחרי המשחקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולהההההההההההההההההה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך חמתי

למעלה