אוףףףף

גל גלגל

New member
אוףףףף ../images/Emo46.gif

שיחה נחמדה, את קובעת עם בחור, והוא אפילו לא טורח להודיע שהוא לא בא או לא בא לו חצוף

../images/Emo46.gif../images/Emo190.gif

באמת מעצבן........................ אל תקחי ל
, תעברי הלאה.... לא שווה להתעצבן בגלל מישהו טיפש כזה

MaYcHuK

New member
מוקיל'ה... יש כאלה שלא יותר טובות

אבל לרוב!!! ואני מדגישה שלרוב אנחנו אומרות דוגרי בפנים מה נראה לנו . אתם לעומת זאת - רובכם! חושבים שאם תתחמקו ותיעלמו זה יותר טוב מלהגיד את האמת. אתם מרגישים שאתם תעשו לנו יותר טוב אם תתנהגו ככה מאשר תגידו לנו את האמת בפרצוף ולא קולטים שאנחנו רוצות כנות ולא משנה כמה היא כואבת!

תשוקית

New member
גברים זה נמושים ברובם לא כולם אבל

הרוב בהמכריע נמוש ומתוסבך!

mauritius31

New member
נו באמת..!

אין נשים מנוגה וגברים ממאדים זה ספרות זולה של פסיכולוגים אשר בעצמם צריכים טיפול (ואני ממליץ להם על הלם חשמל)..לפיכך אנחנו ואתן דומים שתי טיפות שתן אז תעשי טובה תפסיקי לקבוע מי מתוסבך ונמושות גם לגברים יש אכזבות עם נשים וזה כנירא בגלל חוסר מזל נופלים על חרא.

mauritius31

New member
מאילה אל תיהי כל כך בטוחה בצידקתך

מתוקף העובדה שאני רווק ומדי פעם יוצא גם לדייטים ומאחר ורובנו מחפשים את האחת או האחד נראה לי מאוד הגיוני לעבור הלאה זריז מאוד אם הצד השני לא מראה עניין או שאין התאמה זה דבר ראשון..דבר שני פיטבקים שליליים עדיף לא לקבל אני אישית מעדיף לא להגיד דבר (שתיקה יש לפרש חד משמעית כלא)..עליך לדעת שגם אתן משתמשות באותה שיטה (פשוט לא עונות לטלפון כשאתן לא מעונינות).

MaYcHuK

New member
אדבר בשם עצמי

רוצה כנות נותנת כנות כל השאר לא מעניין אותי ואגב אני אומרת את זה ומוכיחה זאת מהרגע הראשון

יומנוש

New member
זה ממש לא נכון

אינני חושב שאת מוסמכת לעשות סטטיסטיקה וגם אני לא.

תשוקית

New member
תעשי נקסט אבל מהר זבל ל../images/Emo64.gifוחסל../images/Emo70.gif

יותר טוב של אנפגשת חסכת פגישה מיותרת עם דביל...דגנראט..חחח ועידף שעה אחת קודם

למעלה