אוףףףף

liatben

New member
אוףףףף../images/Emo4.gif

ממש עצוב לי אבל ממש..... היה לי חבר חמש שנים ולא ממזמן נפרדנו,מאז שנפרדנו אני יוצאת, מבלה ומכירה בחורים, מעטים ממש עושים לי את זה וזה משום שאני בררנית. העניים הוא שיש לי ידיד שאני מכירה ממש ממזמן ולאחרונה נפגשנו באירוע כלשהו, היו בניו מבטים כאלו של משיכה ויצא בסוף ששכבתי איתו, מאז הוא מתעלם ממני ולא עונה לי לטלפון, אני ממש עצובה ומאוכזבת...מה קרה לו? מה השתבש? אני ממש מבואסת...... מה אתם אומרים? ממתינה לתגובתכם.....
שבת שלום

ת י א ה

New member
לא תמיד נעים לשמוע את האמת

אבל האמת היא שהסקס הרס את הידידות שלכם.

Vdrums

New member
מתוקה, זאת הרי ההוכחה שאין

ידידות בין נשים לגברים. תמיד יש אינטרס חבוי או בתת מודע. אז עשית סקס, לא היה כיף? ובקשר אליו, הוא לא מתקשר שילך לעזאזל, טוב שגילית את פרצופו האמיתי, תזרררררררררררררקי אותו לעבר השקיעה. אל תתרגשי, יבואו טובים יותר גם ידידים גם אהבה. תומר רזיאל ז'קונט כל יום, כל היום 825FM רדיו מג"ר.

ת י א ה

New member
לדעתי אתה טועה תומר

וזאת לא ההוכחה שאין ידידות בין נשים לגברים ! זה מקרה אחד, שמייצג צד אחד של המטבע. יש לי ידידים גברים שאף פעם לא היה ביננו סקס וגם לא יהיה. ישנם גברים שיש להם ידידות וגם כאן הסקס הוא מחוץ לסיפור. כשהם רוצים סקס הם מחפשים אותו במקומות אחרים. מהמשפטים שלך שמתחילים במילים "ובקשר אליו" אני מסכימה לכל מילה.

אש אש

New member
תיאה תיאה תיאה

יש לך ידידים שאין בינכם סקס ברור!!! גם לי יש ידידים שאין בנינו סקס זה בתנאי שאחד הצדדים לא נימשך כלל זה התנאי היחיד שמחזיק חברויות בין גבר ואישה.

אש אש

New member
תיאה תיאה תיאה

יש לך ידידים שאין בינכם סקס ברור!!! גם לי יש ידידים שאין בנינו סקס זה בתנאי שאחד הצדדים לא נימשך כלל זה התנאי היחיד שמחזיק חברויות בין גבר ואישה.

Vdrums

New member
תיאה לא כל דבר מתחיל ונגמר בסקס.

תוציאי את זה מהראש. ידידות בין גבר לאישה לא מחייבת שמישהו ירצה סקס. זה יכול להיות כל דבר. ויש עוד מקרים כמו שהובאו כאן שמחזקים את טענתי, וגם אני יכול להביא דוגמאות מחיי. יש לי ידידות ועדיין אני חושב ככה, (ולא אני לא רוצה מהם סקס, תודה רבה) זה ממש מעצבן שמקשרים כל דבר לסקס סקס סקס, חלס מה אין דברים אחרים בעולם?

Vdrums

New member
זה לא מחייב. אני מתכוון שיכולה

להיות ידידות עם אינטרס אחר שלא קשור לסקס מאחד הצדדים.

ת י א ה

New member
תומר !

אני אמרתי שהכל מתחיל ונגמר בסקס
אמרתי בדיוק את ההיפך !

niva99

New member
../images/Emo6.gif

"ורדל'ה יקירה" קשה לזרוק מישהו שכבר זרק אותך... ותחשבו על זה...

liatben

New member
תודה לכם.

תודה על תגובותכם, מקווה שאוכל לשים אותו מאחורי.... שבת שלום

k e r e n m

New member
אני אומרת....

שמה בסה"כ חשבת לעצמך שאם בעברו הוא היה ידיד שלך ועבר זמן ונפגשתם ושכבתם אז הוא יפרש את זה כמשהו רציני מבחינתו זה היה סטוץ טהור. אם לפני ששכבת איתו היית קצת מבררת איתו עניינים קרי האם הוא פנוי לחלוטין, האם הוא נמצא בתקופה שהוא מחפש קשר אולי היית מונעת מעצמך אכזבה. כי ברור שקשה לך עם סטוצים להבא אל על מנת לא להפגע תיבני דברים בהדרגה.

למעלה