אוףףףף-פרק יומי

• פותח הנושא 238
  • פורסם בתאריך

taylor18

New member
אוקיי הבנתי..וטיילור אכן מהממת ! !

והנביך עומר ממש דוחה..איייוו

פרק מהמם!../images/Emo6.gif

הפרק היה יפה מאוד...וטוב שהתזירו את טיילור..אני מאוד התגעגעתי אליה..

Indiman1

New member
הפרק היומי-מישהו אמר טיילור ?

ולא קיבל ? אז הפרק היה בסימן חזרתה של טיילור המדהימה. מלבד רידג' וטילור מחובקים, מתנשקים, מחובקים, ושוב מתנשקים וכו וכו לא היה כמעט כלום הפרק... האם שמתם לב ל:
זה שהפרק היה מה זה קצר וללא פרסומות ?
תורן פתאום נהיה נקי בפנים ?(חוץ מהחולצה שעדיין מלוכלכת..)
הפתיח שונה וכבר על הפרק הראשון בה היא מופיעה, טיילור התווספה לפתיח ? (כנראה בראדלי היה כל כך להוט להחזיר אותה .. חחח
)
גם התאומות המעצבנות וגבי התווספו לפתיח ?
האם ניק עושה שעווה ? הגוף שלו חלק מדי בצורה מחשידה...
וזהו..

Indiman1

New member
ועוד משהו שעכשיו עלה לי

טלי/צפניה, תצטרכו לשנות את הסקר שבפורום, כי אחרי שטיילור חזרה, השאלה על ברוק ורידג' כבר לא כל כך רלוונטית ...חחח.. אולי בראדלי ראה את דרישות הקהל ברחבי העולם (או לפחות בארה"ב) לזעזע במשהו את הזוג המשמים הזה!

Mikel20

New member
שמתם לב מי ירד מהפתיח?

דיקן כבר לא מופיע..אחרי משהו כמו חודשיים שהוא לא מופיע.. סמנת'ה נעלמה לה אל תוך האופק ולא תופיע יותר בסידרה... קלארק לא מופיע מאחר שהשחקן ירד למעמד של אורח וכבר לא היה טעם להשאיר אותו בפתיח (אכן, סוף תקופה) אבל ימשיך להופיע פה ושם.

לדעתי, המשחק של רידג' וטיילור

בסצינה הנ"ל (יום שישי) לא היה טוב במיוחד, משום מה הם לא הצליחו לרתק ולכבוש אותי למסך, להזדהות איתם. אבל אין ספק שהתגעגעתי לסצינות משותפות שלהם.

goodguy666666

New member
לדעתי העלילה בכלל לא הזויה...

אוקיי, זה לא הגיוני ממש בחיים. אבל נשמע הגיוני הסיפור שהכניסו שטיילור רק נכנסה לתרדמת ואז עומר החליף אותה לבובה. הרי בהתחשב בכך שעומר כ"כ עשיר, הרי הוא יכול לממן בובה כך שתראה ותורגש כמו אדם. הרי גופה מתה היא סה"כ קרה... בלי כוונה לצמרר אתכם. רק תראו שלא הכל הזוי ממש... מה רק שהכל הלך די מהר בשונה מסדרות אחרות... חבל רק שלא נתנו רמזים הרבה לפני שטיילור חזרה. החזרה של עומר דווקא מאוד נחמדה... זה מראה שבאמת יש לו רגש דלפי טיילור. חוץ מזה גם שטיילור הרי התעוררה רק לפני חודשיים, לפי דבריה, מה שאומר שזה הגיוני שלא שמעו ממנה (וזה גם נותן הסבר רציונלי במידה מה להופעת הרוח שלה לפני בערך שנה... כאילו הרוח שלה כשהיא הייתה בתרדמת, הרי זה מן מוות קליני כזה נדמה לי...) לסיכום... העלילה דווקא די מתוחכמת... כל הכבוד לכותבים !!

S c a r l e t t

New member
../images/Emo45.gifפרק מעולה../images/Emo99.gif!!!

היה כ"כ מרגש לראות את האיחוד בין רידג' לטיילור אחרי כל השנים האלה, רידג' שבקושי מאמין ולא מפסיק לחבק אותה ולבכות. וטיילור שכ"כ מתרגשת ולא מאמינה שהיא שוב ע ןרידג' אחרי כל מה שעבר עליה...
ממש התגעגעתי לסצינות בין שניהם
ניק וברידג'ט היו פשוט מיותרים היום, מישהו בכלל זוכר שזה אמור להיות ליל הכלולות שלכם אחרי כל מה שקרה
גם כל השיחה בין אריק וסטפני לתורן לא התקדמה לשום מקום מאז אתמול, אוקיי כולם בשוק שרידג' חפר את הקבר של טיילור וחילל אותו, בואו נתקדם הלאה ולא נטחון את העניין. סך הכל כולנו ראינו מה קרה אחרי זה ולא בדיוק מעניין לראות את כל השיחות האלה בינהם. ונחזור לעיקר, רידג' וטיילור פשוט מקסימים ביחד
ואני מתה כבר שהילדים וסטפני יראו אותה
בקשר לפתיח, בראד יכול היה להיות יותר להוט להחזיר אותה? היא בקושי שעתיים בסדרה וכבר הוא שם אותה בפתיח? *מי אמר ירידה דרסטית ברייטינג מאז עזיבתה?* לעומת זאת, מרגישים בחסרונו של דיקן
בפתיח

Indiman1

New member
שכחת מישהי אחרת...

שאני נורא מחכה לראות איך תגיב כשתראה את טיילור בחיים, יותר אפילו מהילדים וסטפני. מי אם לא ברוק !! זו תהיה המכה של החיים שלה ! אווו הולך להיות כל כך מעניין ...

S c a r l e t t

New member
ברור

אבל הפגישה עם סטף תהיה מרגשת ויפה, ומשום מה משהו אומר לי שהפגישה עם ברוק תגיע לכיוון אחר לגמרי

girlontop

New member
בלי להיכנס לספוילרים,

אסור לפספס את שתי הסצינות האלה!!!

Indiman1

New member
בהחלט!

מי צריך את הגברים בסדרה כשיש לנו את סטף-ברוק-טיילור ! לפי דעתי, השילוש המנצח של הסדרה

faery18

New member
פרק מצויין!!../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

כבר הרבה הרבההה זמן שלא ישבתי כל-כך מרותקת לפרק של היפים. הפרק היה כזה מרגש ויפה!! שוב לראות ולישמוע את טיילור, ועוד יותר טוב-שוב ליראות את טיילור ורידג' ביחדד:) נהניתי מכל רגע אני כבר לא יכולה לחכות לפרקים הבאים!!
ואכן ברידג'ט וניק היו ממש מיותרים הפרק ורק הפריעו

למעלה