אוףףףף-פרק יומי

• פותח הנושא 238
  • פורסם בתאריך

238

New member
אוףףףף-פרק יומי

בס"ד התוכנית היפים והאמיצים אף פעם לא הצטיינה בעודף הגיון.אבל זה כבר מוגזם. כן טיילור לא מתה,פרינס עומר חטף אותה ,שם בארון שלה בובה ,והחייה אותה. חשבתי שיותר נמוך ממייסי ששבה לתחייה ,לא יהיה.אבל טעיתי. טיילור.לא הספיקו לנו השנים ההם איתה שאנחנו צריכים עוד???

rt 19

New member
פרק מצמרררררר לחלוטין....

ובאמת רמת ההיגיון ביפים והאמיצים שואפת לאפס אבל אין מה לעשות זאת אופרת סבון. למה הפורום כל כך רדום בזמן האחרון? לא קורים דברים מענינים בחו"ל?

ani88

New member
טיילו נראית יותר טוב משציפיתי

לאור התמונות ברשת ותיאורים מפחידים של סשה ציפיתי לרע ביותר והופתעתי לטובה

rt 19

New member
גם אני ציפיתי לרע ביותר

אבל חוץ מהשפתיים שלה היא די בסדר...

כמה טוב - פרקים הזויים

כבר מזמן ויתרתי על מלחמות ה"איפה ההגיון" הסדרה שלשמה כולנו התכנסנו כאן - והבנתי שאחרי הכל זאת אופרת סבון (ואם משווים את זה לדברים שקורים בסדרות כגון ימי חיינו ותשוקות - באמת שלנו אין מה להתלונן ---> שיחה קצרה עם חברי הפורומים שם ואתם תבינו).. אני חייב לומר שאני מאוד נהנה מהפרקים האחרונים - מאז החתונה של ברידג'ט.. וכל הסאגה בבית הקברות ממש מצמררת, וכן - גם אני - רואה את הפרקים בלילה בחושך מוחלט ובווליום מוגבר עד הסוף! אני חושב שאפשר כבר לכתוב בלי להתסכן - טיילור חזרה! כרגע זה מאוד מעניין ומותח, אבל בלי להתייחס לספויילרים העתידיים - אני מקווה שבראדלי יצליח לשמור על הסיפור מענייין, ולא לגרור אותו לביוב כמו סיפורים רבים ומלאי פוטנציאל. מאוד חבל - כי צוות השחקנים מוכשר (ברובו) - שלא לדבר על סוזן פלנרי שהמשחק שלה רק משתבח עם השנים.. כמו בפרקים האלו - הקונפליקט שלה בין ההגיון והמציאות הקרה - לבין המציאות ה"הזויה" של רידג' ומה שהיא הייתה רוצה שיקרה --> כל זה נעשה כ"כ טוב. אז טיילור חיה מה? טוב נו.. היפים והאמיצים!

ani88

New member
לא אוהבת את העלילה

היא לגמרי הזויה ולכן קשה להתחבר לזה, הכל נראה כמו איזו בדיחה מטומטמת

238

New member
מסכימה איתך

בס"ד עד עכשיו למרות קטעים מוזרים פה ושם(רידג' והבריחה דרך הדלת באי ההוא לדוג') היפים היתה גדי הגיונית.חולנית משהו(ברוק ואריק,ברוק ורידג',ברוק ות'ורן,ברוק וניק,אני צריכה להמשיך?)אבל עדייםן הגיונית.קשה לי להתחבר לפרקים המוזרים האלו. איזה מזל שיש כל ילדי בימים האלו.

faery18

New member
למי איכפת מהיגיון פה??

טיילור חיה!! זה מה שחשוב!!! אלייב!! שיז אלייב!!

הדס241

New member
הפרק היומי

אני דווקא אהבתי את החלק שטיילור "חזרה מן המתים" זה באמת היה קטע מצמרר, אבל עכשיו לפחות יתחיל להיות מעניין.

238

New member
ומילא שהעלילה הזויה.

בס"ד אבל טיילור חזרה
Haven't We Suffered Enuogh???

taylor18

New member
אז זהו שסבלנו מספיק

מספיק זמן ראינו את ברוק מככבת..עכשיו הגיע הזמן לפנות את המקום למלכה המדהימה והצדיקה איך שרבים מהפורום מתעקשים לכנותה...טיילור חוזרת וכמו שפיירי18 אמרה...לא חשוב בכלל העלילה..העיקר שהיא כאן ! ! נכון העלילה מטומטמת עוד לא הבנתי למה היא לא חזרה כבר 10 שנה.. למה היא חיכתה ? ? אבל בכל מקרה היא כאן ואני מקווה שזה פור גוד !!!!!

Indiman1

New member
לא ראיתי כבר 3 פרקים..והכל משתנה

ראיתי את שלושת הפרקים ברצף, ואני חייב להגיד שחזר הכיף לראות את הסדרה! אני לא מאמין שאני אומר את זה על הסדרה. מה שכן, זה טוב!!! אין ספק שהסדרה הפכה למשהו יותר דומה ל"תיקים באפילה" או ל"עמוק באדמה"... very creepy...
ולעניין העלילה ההזוייה - אז כן, בהחלט הזוי ביותר, בובת שעווה (ההפקה השקיעה הפעם בלהכין אשכרה בובה דומה לטיילור כמו שהיתה בהלוויה בזמנו..), הנסיך עומר שחוטף אותה - אם כבר הזוי, אז למה בכל זאת למחזר עלילות ??? לא היינו כבר בסיפור הזה אי שם במרוקו לפני כמה שנים טובות ? אבל בכל מקרה, אני שמח שטיילור חזרה
. גם אני ציפיתי ליותר גרוע מבחינת המראה שלה, בגלל כל הדיבורים על המראה החדש שלה בפורום, אבל יחסית זה היה בסדר. חוץ מהפאה המזעזעת הזו שהיא צריכה להוריד אותה !!
(זה סימן לפאה ?? חחח) אני פשוט טיילור !! כל כך חיכיתי שהיא תחזור והנה היא הגיעה!
נראה איך יהיה המפגש בינה לרידג' מחר. נ.ב. "רשת" שידרו ביום רביעי!! זה כבר טוב. האם אנחנו חוזרים שוב ל 6 ימי שידור בשבוע ?

Indiman1

New member
* "אני פשוט אוהב את טיילור"

זה מה שרשום למטה... פשוט נמחקו לי כמה מילים. כן,כן, לא נהפכתי לטיילור או משהו כזה.. חחח

S c a r l e t t

New member
"לוס אנג'לס זאת עיר האשליות"

והיפים והאמיצים זאת סדרת האשליות, אבל בתכלס למי אכפת
טיילור שלי חזרה
אני פשוט מטורפת על השחקנית הזאת, על הדמות הזאת ונכון לעכשיו גם על הסדרה הזאת. אז ברור שחיכיתי לחושך כדי שיהיה יותר קריפי ממה שזה, והאמת- זה עבד. לראות את פרינס עומאר צץ out of the blue עם המבטא הסקסי והלוק היה פשוט מפחיד! הקטע שרידג' פתח את הארון וגילה את הבובה היה קטע חזק.. כמו שאמרו כאן מעליי, אני חייבת לציין שטיילור נראית הרבה יותר טוב ממה שחשבתי או ממה שראיתי בתמונות

עופר8

New member
נורא הגזימו במראה של טיילור

כאן בפורום. היא עדיין יפהפיה אמיתית. אז כן, היא עשתה ניתוח להגדלת שפתיים(ניתוח שלדעתי מיותר מאד) אבל היא עדיין מהממת!!!! ועוד דבר, היא לא חובשת שום פאה . מדובר בתוספות שיער כי בתקופה זו יש לה תספורת קצרה והמפיקים ביקשו ממנה בהתחלה לשים תוספת שיער כדי שהיא תיראה כמה שיותר דומה חיצונית לפני שעזבה. בהמשך הפרקים היא כבר תוריד את התוספות ותהיה עם תיספורת קצרה שלדעתי מחמיאה לה מאד. היא תהיה יפה גם עם קרחת ...

Indiman1

New member
../images/Emo45.gif

היא בהחלט עדיין יפה. האמת שלא ידעתי שאלו רק תוספות שיער, ולא פאה.

Elanor Rigby

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo96.gif

גם אני חושבת שהיא נשארה יפה... התגעגעתי אליה
כיף שהיא חזרה.

faery18

New member
בטח שהיא עדיין יפהפיה!!|מאוד|

אין אין עלייה!! טיילור תמיד תישאר מדהימה. יש לה יופי יוצא מן הכלל. מהפנט!!

taylor18

New member
מישהו יכול להסביר לי בבקשה ?

למה היא לובשת את הפאה הזאתי ? והאם זאת באמת הייתה בובה שם בקבר או שהשחקנית עצמה שיחקה אותה? כי זה לא היה כל כך נראה כמו בובה..זה היה ממש נראה אמיתי

למעלה