אוףףףף אני שיטחית!

אוףףףף אני שיטחית!

הכרתי בחור מקסים!! אבל היום נפגשנו ופתאום התחיל להפריע לי ש....... הוא נמוך הפכתי לקרירה ומסתגרת אוףףף

doodinke

New member
אני נמוך, ותדעי לך

שהפסדת כי אנחנו הנמוכים אנשים ... (קצת צניעות) אולי בכל זאת - רגישים, טובי לב, מוצלחים כל אחד בתחומו ואת יודעת למה אנחנו כאלה? כי אנחנו חייבים בגלל שאנשים כמוך (ואת מהרוב) לא חושבים שאנחנו "יכולים" לפני שקיבלנו צ'אנס

../images/Emo23.gifנשמע ממך כאילו אתה כועס../images/Emo23.gif

עליה ולא נראה לי שזה נכון לעשות כך! זה עניין של טעם, זה לא שהיא אמרה "נמוכים לא יכולים", מפריע לה שיש מישהו נמוך ממנה, זכותה לא? וכן, אני מכירה נמוכים טובי לב ורגישים ומוצלחים כמו שבמקביל אני מכירה גבוהים, שמנים וכו' כאלה.

doodinke

New member
חלילה, לא כעסתי

וסליחה אם זה נשמע ככה גם לי יש פרמטרים בעיניין המראה פשוט היה לי חבל עליהם כי עובדה שמקננת בה החרטה ועובדה שאנחנו נוהגים על פי צו החברה ולא על פי מה שטוב לנו. כמה אנחנו מפסידים מיזה??

../images/Emo23.gifהאמת?לא נראה לי שמדובר...../images/Emo23.gif

עפ"י "צו החברה" פה ואתן לך דוגמא עלי
אני אומנם 1.71 יחפה<
> זה טיפ טיפה גבוה לנשים והנני לא אישה רזה
ולכן בחור נמוך ממני יתן לי הרגשה כאילו אני גדולה עליו כמו אמא רולה, אני צריכה מישהו שיוכל לעטוף אותי
מקווה שהבנת את כוונתי בעניין.

doodinke

New member
כמה שאלות

למה את צריכה מישהו שיעטוף אותך? למה יש נשים שחושבות שתחושת הגנה, בטחון ויציבות יכולה לבא רק עם אדם שיותר גדול מהן? מתי באמת הנשים ישתחררו מהכמיהה למאצו'? למרות שרובן מדברות כאילו זה מגעיל אותן אבל אם נודה על האמת הן ממש אוהבות את זה כל אלו ועוד רבים הם תוצאה של חברה שובניסטית שהנשים בה מקבעות את המצב וכולנו יודעים למה

../images/Emo23.gif../images/Emo12.gifאתה מכניס לי סתם מילים../images/Emo23.gif

לפה, אני רושמת משהו אחד ואתה עונה לי משהו אחר. לעטוף אותי הכוונה בחמימות ובאהבה, מי דיבר על הגנה? מי אמר מאצו'? אתה משנה נושא לכיוו אחר וחבל. לא צריך לכעוס, יש כאלה שאוהבות גברים גדולים מהן במימדים נקודה, למה זה צריך להפריע לאחרים? זה כמו שיש רוב של גברים שאוהבים נשים רזות ולא גדולות מהם נקודה וזכותם......למה להגיע להגנה ובטחון מאצו' שמאצו'.... ואיך הגעת מהנושא שהבחורה העלתה לחברה שובינסטית?!

זה בכלל לא קשור.

אף אחד לא אמר שנמוכים הם לא אנשים... אבל היא ספציפית לא רוצה מישהו נמוך. לכל אחד הריי יש את ה"שריטה" שלו, או את רשימת המכולת שלו. יש דברים עליהם כן תוכל להתפשר ויש דברים עליהם לעולם לא תתפשר. אז כמו שיש גברים שלעולם לא ייצאו עם מישהי מכוערת/רזה/שמנה/חזה קטן וכו", אז ככה יש בנות שלא ייצאו עם נמוכים. כל אחד/ת ומה שהוא נמשך אליו...

פזית 1

New member
זה עדיין לא אומר שאת שיטחית,

גם לי מפריע לצאת עם גברים שהם נמוכים ממני, זה עיניין של נוחות וקבלה, ואם את לא מרגישה בנוח אז את לא יכולה לקבל אותו, אם את בכל זאת לא רוצה לוותר עליו אולי תנסי לצאת איתו עוד פעם או פעמיים ותראי אולי זה יפסיק להפריע לך.... אי אפשר לדעת אם לא מנסים.

תראי

כמה זה נמוך??? 1.70 זה נמוך רק אם את יותר גבוהה מ1.70 זאת דעתי. אני 158 ולכן בעצם די קשה לי למצוא מישהו יותר נמוך ממני אלא אם כן הוא בן 10, וזה כבר עושה אותי פדופילית. אבל אני באמת חושבת שכל עוד זה גובה סביר וסטנדרטי, לא על זה ישפט האיש.

יובל 33

New member
כולכם מקשקשים ( לדעתי )

אם הוא היה נחמד ומדהים והיה מצליח לחדור אותך לא היה איכפת לך שהוא נמוך או מפלצת. זה כנראה לא היה זה וזהו ולכן אין לך מה להרגיש לא נעים (לדעתי לפחות) ערב טוב לכולם \ן

../images/Emo45.gif לפעמים

כיעור/גובה/שמן/רזה מתגמד לאור תכונות חיוביות אחרות.הכל תלוי במה בוחרים להתמקד בו או לטשטש אותו.

יש משהו אחד מהותי שלדעתי

אתה (וכל מי שענה תשובה דומה לשלך) לא מבינים. מראה חיצוני באמת מתגמד לעומת תכונות אופי חיוביות. עד כאן אני מסכימה ב-100%. אבל!!!! מה שאמרת נכון רק אחרי שמכירים את הבנאדם ומגלים את האופי שלו.נכון שזוגיות לא צריכה להתבסס על משיכה מינית בלבד אלא על חברות ואהבה אמיתית. אבל חייבת להיות גם משיכה. זה מה שמבדיל מערכת יחסים זוגית ממערכת אפלטונית. אבל כשאתה מכיר מישהו בפעם הראשונה, בדייט ראשון, אם זה מהאינטרנט או מכל מקור אחר, אז הדבר הראשון שאתה רואה זה המראה החיצוני. אתה לא מכיר את האופי של הבנאדם שיושב מולך וכדי להכיר אותו אתה צריך לצאת איתו לפחות כמה פעמים. אני מאמינה שלא צריך "להתרגל" לבנאדם. צריך לרצות להיות איתו מההתחלה. אם לא אהבת משהו במראה החיצוני שלו, והדבר הזהמאד משמעותי ומפריע לך, גם אם הבנאדם שיושב מולך יהיה הכי מקסים שבעולם, זה לא יעזור כי המשהו הזה תמיד יפריע. אם תכיר את הבנאדם לעומק אז ברור שהדבר פחות יפריע אבל אז זה כבר הרגל!!! ואני מאמינה שצריכה בכ"ז להיות משיכה והתאהבות לפני האהבה.

תשוקית

New member
גובה זה כמו פרמטרים אחרים של מראה

זה חלק מהמשיכה /קליק..וכנראה שגברים נמוכים לא עושים את זה לכל הנשים מ הלעשות...לא צריכים מזה להגיע למסקנות של שטיחיות... כל אחד ומה שעושה לו את זה....

טוב, אני טיפה חולק על דעתך, ברשותך

אבל לא נפתח את זה, רק שלדעתי הבדל של 3 סנטימטר זה לא משהו שעליו פוסלים, לדעתי דבר כזה זו כן שיטחיות. אבל נכון, כל אחד ומה שעושה לו את זה אבל במקביל לזה יש לקחת דברים בפרופורציה הנכונה. יום נעים.

תשוקית

New member
לא מדברת עליי....א ב ל

יש בנות שזהמפריע להן ...זכותן...בנאדם צריך להיות שלם עם מה ועם מי שהוא ואם זה כל כך מפריע להן אז ....אין מצב

למעלה