חייבת לכתוב הודעה למען הדקה..
ו ולריה1 New member 10/6/04 #25 ניר אתה צודק ב199% חחח מילה דוחה!!!! כאילו..מזה! מתיחסים לנשים כאילו הן איבר מין מהלך! בושה! אם איי פעם יוצא לי להגיד את זה אני מהר מתנצלת! זוועה!
ניר אתה צודק ב199% חחח מילה דוחה!!!! כאילו..מזה! מתיחסים לנשים כאילו הן איבר מין מהלך! בושה! אם איי פעם יוצא לי להגיד את זה אני מהר מתנצלת! זוועה!
ו ולריה1 New member 10/6/04 #28 ../images/Emo46.gif בוזיייייייי!!!!!!!! שתוק! ושלומי טוב תודה.. מה איתך...???
B buzaglo New member 10/6/04 #29 למה את עצבנית ../images/Emo10.gif../images/Emo41.gif ואני הייתי עדין אתך! תארי לך שהייתי אומר לך שאת כוסית בורוד וואלה גם אצלי טוב ..למה לא רואים אותך כבר?
למה את עצבנית ../images/Emo10.gif../images/Emo41.gif ואני הייתי עדין אתך! תארי לך שהייתי אומר לך שאת כוסית בורוד וואלה גם אצלי טוב ..למה לא רואים אותך כבר?
ו ולריה1 New member 10/6/04 #30 הוו... תכף יראו אותי יותר..אחרי הבגרות המעפנה בלשון.. ואיפה אתה? מדוע ולמה אתה לא במסנג'ר?בוש לך..!!
B buzaglo New member 10/6/04 #33 אהה אז השתכנעת? ../images/Emo41.gif אין לך בעיה עם ורוד מה גם לך היתה היום מתכונת בלשון?? כי כי..אם אני שם אז אני לא פה.. ולמה את לא פה??
אהה אז השתכנעת? ../images/Emo41.gif אין לך בעיה עם ורוד מה גם לך היתה היום מתכונת בלשון?? כי כי..אם אני שם אז אני לא פה.. ולמה את לא פה??
B buzaglo New member 10/6/04 #24 ../images/Emo12.gif אז איך אומרים למישהי בקיבוץ../images/Emo41.gif שהיא כוסית.. ....ואני רציני
B buzaglo New member 13/6/04 #42 אז עכשיו אני מבין למה אתה כל כך../images/Emo41.gif נגד המילה הזו מעניין כמה סטירות גרמו לך להגיע למסקנה הזו
אז עכשיו אני מבין למה אתה כל כך../images/Emo41.gif נגד המילה הזו מעניין כמה סטירות גרמו לך להגיע למסקנה הזו
B buzaglo New member 10/6/04 #23 נועם.. את יודעת מה...../images/Emo41.gif אולי בויוה פלסטינה..משדרים את נטי ..ואם לא נסי אולי בפלסטלינה בהצלחה
נועם.. את יודעת מה...../images/Emo41.gif אולי בויוה פלסטינה..משדרים את נטי ..ואם לא נסי אולי בפלסטלינה בהצלחה
Y yaronshkl New member 10/6/04 #27 חחחחחחחח...... יוואוו... אנשים סליחה, הצטערתי, תיקון פעם שניה: נטי את מושלמת! מלכה שלי! אה?!? איך זה! חיפשתי בפלסטלינה, לא מצאתי, היא לא הייתה שמה!! אויי נטי! איפה את!?
חחחחחחחח...... יוואוו... אנשים סליחה, הצטערתי, תיקון פעם שניה: נטי את מושלמת! מלכה שלי! אה?!? איך זה! חיפשתי בפלסטלינה, לא מצאתי, היא לא הייתה שמה!! אויי נטי! איפה את!?
B buzaglo New member 10/6/04 #31 חח אבל על מה את מצטערת..../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif אני גם לא מבין מה רע במילה כוסית את בטוחה שחיפשת טוב?? נו מה איפה היא?..אני בטוח שהיא משחקת בפלסטלינה
חח אבל על מה את מצטערת..../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif אני גם לא מבין מה רע במילה כוסית את בטוחה שחיפשת טוב?? נו מה איפה היא?..אני בטוח שהיא משחקת בפלסטלינה
ל לולו המשוגע New member 11/6/04 #36 אני אסביר ^_^../images/Emo60.gif זה כמו שתגיד על מישהו יפה - 'איזה בחור פיני' זה נוראי