אוףףףףף...

Lara F

New member
אוףףףףף...

הבוקר קמתי עם תחושה קלה של נוסטלגיה.... ונתקפתי רצון עז לשמוע שירים ברוסית, חחחח... קורה לפעמים... אז תגידו פיפל, יש לכם איזה אתר טוב להוריד שירים ברוסית, כי אנמי יודעת שיש פה אנשיחם שאוהביחם מוזיקה ברוסית (דההה.) אבל פליז, בלי להרשם זה כ"כ מעיק.... חחחח... תודה אוהבת אותכם...

bariska

New member
יש אתר אחד

שאני חורש עליו מכל הכיוונים http://www.rbcmp3.com/store/default.asp? ד"א הביאו לי אותו פה.. הא ואין צורך להירשם..וגם אין צורך להוריד את פשוט שומעת תדיסקים שאת רוצה אונליין נפלא:)

Janem

New member
שזה פוטנציאל לא רע

לאלפי דיסקים מחתרתיים צרובים. רק תוריד רקורדר מהאינטרנט ובזמן שאתה שומע תקליט...חח לפי דעתי, אין טעם לשמוע אותם ואם אתה ממש רוצה אותם לעצמך?

bariska

New member
אין צורך בזה

כי אין לי ממש איפה לשמוע אותם חוצ מבמחשב:)

Dynamo1929

New member
אפרופו נוסטלגיה....

ראיתי היום "קרלסון קאטוריי ז'יווט נה קרישי"!! איזה חמוודדדדדדדדד זה!!!

Lara F

New member
חחחחח....אני זוכרת,

איזה חמוד זה היה... איזה אהבתי את קרלסון כשהייתי קטנה... תמיד קינאתי בילד ורציתי שגם לי יהיה אחד כזה...חחחחחחחח <עזבו, המצב מדרדר מיום ליום...>

Janem

New member
ומה עם?

nu pogody?. הסרט מצויר האהוב עלי בכל הזמנים? חרשתי על הסדרות האלה אתמול בערב ועשיתי חיים.

Sheep From Hell

New member
חח....

מצאתי איפשהו שיר פאנקי כזה ברוסית על נו פוגודי. זה כזה מצחיק!!!! חייבת לשמוע...!! raskaji snegura4ka gde bila? raskajika milaya kak dila...? zataboyu begala ded maroz.. prolila ne mala gorkih sloz! aaahhh nuka! davaika! plisat vihadi!!! ................. net ded maroz, net ded maroz pogodiiiiii!!!!!!!!!!!!! חח טוב שאני לא יודעת את זה בע"פ

Sheep From Hell

New member
חחחחחחחחח איזה מאגניב זה!!!!!!!!!!!

וואי איך בא לי לראות גם.... אתה ואחי בן ה-3 וחצי תוכלו להסתדר מצויין... עכשיו הוא מכור לכל ה"נו פוגודי" ו"הקארלסון" ו"ברמנסקייה מוזיקאנטי"!!

vk3

New member
שכחת להוסיף... אתרים חוקיים ../images/Emo70.gif

למעלה