אוףףףףף

dido20

New member
אוףףףףף

זה כ"כ מתסכל... הייתי מוצאת עבודה כבר מזמן אם לא היו מבקשים בכל מקום התחייבות לשנה
מה לעשות שאני אמורה להתחיל ללמוד שנה הבאה? זה אומר שאני צריכה להיות מובטלת עד הלימודים??? יש למישהו הצעות בשבילי (לא מלצרות)?

dido20

New member
זה לא רק לשקר...

אתה חותם על חוזה, ואם אתה מפר אותו צריך לשלם קנס.

Mariasha

New member
כנראה שבאמת צריך לשקר.

איפה דורשים התחייבות לשנה? בטח בשירות לקוחות. אולי פשוט תחפשי בתחום אחר?

shanshuna

New member
הצעה

את יכולה להתחיל לעבוד כטלרית בבנק. ההתחייבות היא לחצי שנה, וזו עבודה נוחה מאוד מבחינת ימים ושעות, כך שגם כשתתחילי ללמוד תוכלי להמשיך. ההעסקה נעשית ע"י חברת מנפאואר, פני לסניף שקרוב למקום מגורייך.

shanshuna

New member
לא דרוש שום ניסיון בנקאי

הדרישה היחידה היא תעודת בגרות

bibinetn

New member
אל תפחדי מחוזה לשנה

אני מניחה שאת מדברת על חברות הטלפונים או ערוצי זהב. בכל מקרה- ההתחייבויות הללו אומרות שאת חייבת לעבוד שנה, במידה ותפרשי קודם לכן יוטל עלייך קנס. שהוא בדר"כ בערך 2000 ש"ח. תתחייבי, במקרה הכי גרוע תשלמי! ממש פשוט! עכשיו, עד כמה שלי ידוע (מנסיון) דף ההתחייבות, הוא דף נפרד מהחוזה ואשר לא חתום על ידי עו"ד. אני חתמתי על סתם מסמך של וורד. כשרציתי לעזוב, ביררתי את העניין עם חברה שלי שהיא מנהלת חשבונות. מסתבר כי לא חוקי להחתים אותנו על פגיעה כלשהי במשכורת שלנו. מכאן, שהטפסים שאנו חותמים עליהם הם בעיקר כלי הרתעה וסלקציה. אני עבדתי באחת מחברות הכבלים ושעזבתי הם לא דרשו את הכסף! 6 אנשים שעזבו אחרי, גם להם לא לקחו כסף... יתכן שבמקום שתעבדי זה יהיה שונה, אבל שוב, אל תפחדי לשקר! ושתעזבי תאמרי להם שהחלטת ברגע האחרון ללמוד ושלא ידעת זאת קודם. הכי חשוב, בהצלחה בלימודים!!!! ותחשבי על האינטרס של עצמך כשאת משקרת. זהו שקר קטנטן ולא מזיק ...

dido20

New member
תודה רבה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

עזרת לי מאוד ועודדת אותי, ממש עשית לי את היום
את אומרת ששוה לעשות מה שאמרת גם אם תהיה לי רק חצי שנה פנויה לעבוד אצלם? ועוד דבר- אני די נלחצת מכל השטויות האלה של מרכזי ההערכה שעוברים לפני- דינמיקה קבוצתית וכל הבולשיט הזה... את יכולה לספר מה עשו אצלך (לאיזה עבודה זה היה) ואיך עברת? ושוב תודה (אתה בן או בת?) !!!

ליליות

New member
בהמשך לשיחתנו...

טוב, קודם כל אני שמחה שעודדתי אותך! אני אגיב קודם לדבריו של סמיאגול. הוא צודק. הטריק הוא לעזוב אחרי שקיבלת משכורת של חודש כלשהו. בגלל שתהיי רק חצי שנה, את לא תהיי חייבת לתת להם שבועיים אלא ימים ספורים. נניח תקבלי משכורת ב- 10 לחודש. באותו יום תודיעי על התפתרותך. במקרה הכי גרוע, תפסידי משכורת של שבועיים. אבל שוב. זה לא הגיוני, אסור להם לגבות מתוך השכר שלך!!!!! לכן אני כמעט בטוחה שתקבלי את הכסף ללא בעיות. לגבי הדינמיקות הקבוצתיות- יושבים במעגל, והם מפעילים את הקבוצה עם כל מיני נושאים. שם את צריכה להראות שאת נחמדה, מסתדרת טוב עם אנשים, יודעת לקחת יוזמה לידים, קצת פלפלית.(אבל לא להגזים בנסיון להרשים, זה מפיל). למשל בדינמיקה מסוימת שהייתי שמו קופסא עם פתקים באמצע החדר, כל אחד בתורו לוקח פתק שבו רשום נושא כל שהוא, וצריך להפעיל את הקבוצה בדיון (בערך 3 ד'). תראי, אני לא אוהבת את הדינמיקות הללו כי לדעתי הן משקפות רק עד כמה שחקנית טובה את, כאילו שמנסים לסווג אותנו לתפקיד חשוב במעלו.(בסה"כ לתת שרות טלפוני) לכן, אם תפלי בדינמיקה, אל תקחי את זה קשה, תזכרי תמיד מה ערכך. ותדעי שאם נסגרה דלת, אחרת תיפתח בהמשך. מבין 20 איש נבחרים 2.לכן, המון נופלים. את תמיד צריכה להיות מוכנה לשאלה- מה החיסרון שלך? אוהבים לשאול את זה תמיד בראיונות. מבחנים פסיכוטכניים- זה לא המקום לשחק משחקים. יש הרבה שאלות במחשב על זמן קצוב שבוחנים אותך. חלק מהשאלות חוזרות על עצמן בנוסחים שונים, בכדי לבנות אמינות. לכן, ממליצה בחום-תעני רק בכנות!!! חלק ממבחן יכל להיות לא על המחשב- למשל יבקשו ממך לצייר עץ. הטריק הוא לצייר עץ עם עלים, עם פירות, ניצנים. אל תציירי עץ מסכן עם עלה אחד-זה מפיל!זה יעיד עלייך משהו שלילי מבחינתם. והעיקר, בהצלחה! דורית

dido20

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

דורית, תודה רבה על הפירוט, באמת עזרת לי מאוד:) גם אני מאמינה שהדינמיקה הקבוצתית הזאת לא רלוונטית בכלל. אני יודעת שאני יכולה לתת שירות טלפוני מצויין בלי שום קשר אם הצלחתי ליצור "דיון מעניין" עם הקבוצה... בכל אופן, תודה רבה על העצות, ושיהיה לכולנו בהצלחה

סמיאגול

New member
התחייבות לתקופת עבודה

היא עד כמה שידוע לי חוקית רק אם מקום העבודה משקיע בך זמן הכשרה. כל מה שאת צריכה לעשות זה לאיים בתביעה ורוב הסיכויים שהם יתקפלו. לחלופין מכיוון שכל מה שהם יכולים לעשות זה לקנוס אותך דרך המשכורת, את יכולה פשוט לא לעבוד בחודש האחרון לפני הלימודים (להודיע שאת חולה או משהו כזה)

dido20

New member
אבל מה החוכמה בזה...

הם יקנסו מהחודש שקודם לזה...

למעלה