בהמשך לשיחתנו...
טוב, קודם כל אני שמחה שעודדתי אותך! אני אגיב קודם לדבריו של סמיאגול. הוא צודק. הטריק הוא לעזוב אחרי שקיבלת משכורת של חודש כלשהו. בגלל שתהיי רק חצי שנה, את לא תהיי חייבת לתת להם שבועיים אלא ימים ספורים. נניח תקבלי משכורת ב- 10 לחודש. באותו יום תודיעי על התפתרותך. במקרה הכי גרוע, תפסידי משכורת של שבועיים. אבל שוב. זה לא הגיוני, אסור להם לגבות מתוך השכר שלך!!!!! לכן אני כמעט בטוחה שתקבלי את הכסף ללא בעיות. לגבי הדינמיקות הקבוצתיות- יושבים במעגל, והם מפעילים את הקבוצה עם כל מיני נושאים. שם את צריכה להראות שאת נחמדה, מסתדרת טוב עם אנשים, יודעת לקחת יוזמה לידים, קצת פלפלית.(אבל לא להגזים בנסיון להרשים, זה מפיל). למשל בדינמיקה מסוימת שהייתי שמו קופסא עם פתקים באמצע החדר, כל אחד בתורו לוקח פתק שבו רשום נושא כל שהוא, וצריך להפעיל את הקבוצה בדיון (בערך 3 ד'). תראי, אני לא אוהבת את הדינמיקות הללו כי לדעתי הן משקפות רק עד כמה שחקנית טובה את, כאילו שמנסים לסווג אותנו לתפקיד חשוב במעלו.(בסה"כ לתת שרות טלפוני) לכן, אם תפלי בדינמיקה, אל תקחי את זה קשה, תזכרי תמיד מה ערכך. ותדעי שאם נסגרה דלת, אחרת תיפתח בהמשך. מבין 20 איש נבחרים 2.לכן, המון נופלים. את תמיד צריכה להיות מוכנה לשאלה- מה החיסרון שלך? אוהבים לשאול את זה תמיד בראיונות. מבחנים פסיכוטכניים- זה לא המקום לשחק משחקים. יש הרבה שאלות במחשב על זמן קצוב שבוחנים אותך. חלק מהשאלות חוזרות על עצמן בנוסחים שונים, בכדי לבנות אמינות. לכן, ממליצה בחום-תעני רק בכנות!!! חלק ממבחן יכל להיות לא על המחשב- למשל יבקשו ממך לצייר עץ. הטריק הוא לצייר עץ עם עלים, עם פירות, ניצנים. אל תציירי עץ מסכן עם עלה אחד-זה מפיל!זה יעיד עלייך משהו שלילי מבחינתם. והעיקר, בהצלחה! דורית