אוףףףףף...

application

New member
אוףףףףף...

אני חי שגרה משעממת למדי, קם כל יום בבוקר הולך לעבדה, חוזר הביתה אוכל, שותה קפה מידי פעם, רואה טלויזיה , הולך לישון וכך הלאה..
יום אחר יום, שעה אחר שעה, דקה אחר דקה ושניה אחר שניה.. החיים האלו בייחוד השגרה הזאת משעממת אותי נורא.
אני חייב שינוי בחיים שלי!!! נמאס לי לחזור על זה כל יום, פשוט בא לי לצעוק "דדדדדדדדדדדייייייייייייי..!!!!!!"
אני בן 32 ולא יודע מה לעשות עם עצמי, פשוט לא יודע מה לעשות עם עצמי..
בא לי פשוט לטוס לחו"ל לכמה חודשים, לעזוב הכל ולעוף מפה, לשכח פשוט מהכל ולברוח מפה.. שקט, שלווה, מנוחה.. אוףףףףף..
אני יודע אבל שלא אעשה זאת, בגלל שאני פוחד.. פוחד פשוט ככה לעזוב הכל ולברוח. לא יודע איך ואם אסתדר בכל מקום בעולם, לא יודע עד כמה נכון בכלל יהיה לעשות זאת.
אתם מבינים אותי, יודעים על מה אני מדבר פה...? מרגישים כמוני.?
אני אשמח לשמוע עד כמה הנושא הזה מדבר אליכם ומה מציעים לי לעשות..
ובכלל, אם מישהו ממכם ירצה לעוף איתי מפה לקצת זמן מנוחה רחוק אשמח!!
תודה...

אתה לוקה בבעית "עוד מאותו דבר"

כשמה כן היא, והפתרון שלה הוא לבצע שינוי. כדי לבצע שינוי צריך תכלית או מטרה. הבעיה של כל ההומואים שבגלקסיה שהם בתהליך התהוות אז התכלית היחידה שתקועה שהם בראש היא מימוש ההומואיות שלהם. במושגים של חיים בכלל זה מענין ת'תחת בתרתי משמע...
לכן העיצה שלי היא: סע ! ואת היעד תבחר לפי איזה סוג של הומו אתה.
אם אתה הומו אורתודוקסי, קרי: צורך מניקור/פדיקור, מסדר גבות, דופק תסרוקות ובגדי מותגים, אץ לקוסמטיקאי לצורך פיצוץ חצ'קונים, ומגיח במקומות הבילוי הבנאליים של הקהילה כדי לראות ולהראות, אז אתה צריך לנסוע למערב אירופה/תאילנד/חלק מארה"ב.
אם אתה הומו בהכרה של בן אדם שחוק ולאה, כדאי שתיסע למקומות מעוררי השראה להתחברות עצמית, נפאל מדהימה לענין הזה, ולמשל אתה יכול לעשות את האנפורנה ואח"כ לנוח באיזה כפר...הודו זה הארד-קור באותו ענין, גם דרום אמריקה אבל שם אופי האנשים רע.
כמובן שמטרת הנסיעה, שאם תחליט לחזור, תחזור עם תוכנית פעולה לשינוי. אין לך הכרה לזה, זה ממש לא חשוב אם תיסע או לא תיסע...
אני הייתי בא איתך בסבבה.

זה מפני שלא חיית על פיה באופן אישי ?

אני סתם מנחש...
בסיס התיזה הוא שהעולם מתקרר, כלומר האנשים - לא הכדור...כשקר לא זזים הרבה, לא במחשבה ולא במעשה. לכן הגדרה זה דבר חשוב מאוד... כשמי מאיתנו מגיע לפיקחון בגלל שאלות כמו שאתה שאלת וענית...הבן אדם שבו גובר על ההומו שבו והוא צריך להחליט. בימינו ברירת המחדל היא להיות הורה כמו סטרייט לכל דבר ובמילים שלי: כמי שלוקח את החיים סטרייט לתחת...אחרי שנים הוא חוזר להיות מה שהיה מלכתחילה. לדעתי, ברירת מחדל זה לעצלנים או קנאים או למי שלא מבין על מה אנחנו מדברים, אבל זה דיון אחר

שורה תחתונה, אני מוכן להתפשר על "הבחור צריך לעבוד על האסקפיזם שלו !" סבבה ?

המצב האנושי - הבדידות - השעמום

הינו בסיסי ולא חשוב מה הצבע, הגובה, גודל הזין או איזה צד בגוף מופקד על סקס.

נכון, אבל זה בדיוק מה שרובנו מכחישים...

הרי על מה מדבר האיש ? והוא גם בבעטה מהגילוי...אם ישאר כאן להפנים הוא ילך לטיפול לצורך הענין...את אותו כסף הוא יכול לשים על טיול שיעשה את אותה עבודה. קרי: זה הכל תלוי בו איך יראו חיו (כמו שאמרת). תבין שהבסיס שאתה מדבר עליו לא מקבלים בהבנה עפ"י רוב.

kombinaizer

New member
בדרום אמריקה אופי האנשים רעים?

בחצי שנה שהייתי שם, הסתובבתי עם המון מקומיים והם פשוט אנשים מקסימים.

kombinaizer

New member
אבל אני מסכים איתך

הבן אדם צריך שינוי, לצאת לטיול (חודש - חודשיים מינימום) בהחלט יכול לתת כוחות ולרענן את כל החיים.
מר אפליקציה - להסתדר אתה תסתדר בכל מקום, תבחר מקום וסע לשם - היתרונות תמיד יעלו על החסרונות.
רק צריך לעשות את הצעד הזה
אל תהיה תרנגולת שיושבת ומתלוננת - אלא תתחיל להזיז דברים

אתה עושה את החיים שלך

ומידת השעמום או העניין בהם הוא תוצר של מעשיך, מחשבותיך וקבלת ההחלטות שלך.
אני מקווה שבגילך כבר אינך חושב שחיי ה"מפורסמים" מענינים יותר משלך
אני גם מקווה שאתה יודע שמדען יושב שעות ארוכות ומתישות במעבדה
אני גם מקווה שאתה יודע ששחקן, חוץ מיכולת לקבל "לא", מבלה שעות רבות ומשעממות בחזרות
בקיצור
מעניין זו תולדה שלך עצמך.
איך להפוך את החיים למענינים?
אולי תתנדב?
אולי תקרא ספרים מענינים?
אולי תצא לחפש זיונים בלילה?
אולי תמרוט שערות מכל הגוף שלך?
שינוי - במקום קפה תתחיל לשתות שוקו?
אולי תנקה את הבית בערבים?
אולי תזמין חברים אליך?

בהצלחה
אהה, וגם אתה יכול לטוס לחו"ל, אבל קח בחשבון שתחמיץ את "שיא הענין" המלחמה עם איראן.

ItsikH

Member
ד"א שכחת את הספורטאי אני נתקל לא פעם באנשים שמאמינים באמת ובתמים שספורטאים מקצועיים הם אנשים שמקבלים כסף בכדי לעשות מה שהם אוהבים במובן האינפנטילי ביותר האפשרי.

hold me1

New member
איש יקר (אפליקציה), קודם כל תירגע

אתה מתאר כאן חרדות שמאפיינות כל הומו וכל אדם על פני כדור הארץ.
שגרה יכולה להיות אכן מעיקה.
לפחות אצל הסטרייטים יש סיבה מצוינת (ילדים כמובן ! ) להיות כל הזמן במירוץ.
לדעתי אתה זקוק ליעוץ תעסוקתי או לימודי.
חייב להגדיר לעצמך מטרות ולכבוש אותם...אבל ברוגע ובלי להלחיץ את עצמך כאילו אתה חייב לבנק משכנתא של מיליון ש"ח.
כמובן שאתה צריך המון תמיכה ואהבה מההורים או מהחברים הקרובים.
כל החיים עדיין לפניך. אתה צפוי לפגוש אנשים טובים וגם אנשים חארות.
הנקודה היא להתמודד עם הקשיים. להתמודד עם הדכאון והאכזבות, כמו גם עם ההצלחות וההישגים.
חיבוק חם ממני ובהצלחה.

ItsikH

Member
אין שום דבר רע בשגרה אלא אם כן... אתה לא אוהב אותה. ברור שגם שגרה נעימה עלולה להפוך למשעממת עם הזמן, אבל לפחות יש בסיס שממנו אפשר לעשות שינוי - אתה מתאר שגרה שאתה מראש רואה כמעיקה. אני לא חושב שאתה חייב לעזוב את הארץ דווקא בכדי לגלות מה מעניין אותך, אם כי גם זו דרך לבחון דברים - בכ"א זו לדעתי צריכה להיות מטרה, לברר עם עצמך מה מעניין אותך, מה מרגש אותך, ואת זה לעשות. אתה יכול להעזר באימון אישי או ייעוץ תעסוקתי.

הזוי

אני מרגיש כאילו אני כתבתי את זה.
גם אני חי חיי שגרה משעממים - כל יום אותו הדבר, והזמן עובר כל-כך מהר.. עד שאני כבר טס לחול לכמה ימים אני לא באמת מספיק ליהנות כי הזמן טס ואני כבר בחזרה בארץ, בחזרה לשגרה.

גם לי יש חלום - פשוט לעזוב הכל ולטייל בעולם, לחוות חויות, להתרגש, להיפתח לעולם.

easyJet

New member
ההצעה של לטוס לחו"ל די טובה !

זה מה שלי קורה כשאני מגיע למצבים האלה וזה קורה הרבה.

סע ללונדון בסילבסטר, מבטיח לך שתהנה שם, זאת הפעם החמישית שלי שאני מגיע לסילבסטר שבוע שבועיים ככה ללונדון ואני נהנה כל פעם מחדש. ועכשיו יש גם טיסות זולות לשם החל מ 250 יורו הלוך חזור.
www.easyjet.com

אני לא מפרסם פה משהו אני רק מציע הצעה שווה שתעביר לך את השיעמום ותשבור את השגרה במחיר נמוך ! :)

למעלה