אוףףףףף

luli74

New member
אוףףףףף

אחרי שמנובמבר האחרון (הלפרוסקופיה האחרונה שלי) הרגשתי די טוב (למרות כמה סבבי IVF כושלים ששברו את ליבי) האנדו' שלי חזר. זה התחיל בכאבי בטן מטורפים ערב המחזור, וכבר חמישה ימים שאני לא מעכלת כלום! ברגע שאני אוכלת, וומש לא משנה מה- תוך שעה אני משלשלת בטירוף, רק מים וכאבי הבטן בלתי נסבלים. זה מאוד דומה למה שהרגשתי כשהתפוצץ לי האפנדיציט..אבל הוא הוסר, כך שזו לא התשובה... זה לא נורמלי, וכאן השאלה- מישהי חוותה משהו דומה? בלפ' האחרונה לא היתה מעורבות מעי, אבל מיד לאחריה פיתחתי רגישות לחלב- סוריאנו אמר שזה כנראה בגלל שהוא נגע במעי. מה הייתן עושות במקומי? התחלתי כבר להזריק בסבב החדש- המירוץ לתינוק ממשיך, ואני חוששת לפתוח את עניין העיכול..לא מתאים לי עוד ניתוח עכשו!

../images/Emo201.gif

אולי זה בכלל לא קשור ורק צרוף מקרים שזה הגיע יחד עם המחזור. יכול להיות שחטפת וירוס או משהו דומה. כצעד ראשון פני לרופא המשפחה. ותשתי המון שלא תתייבשי. תרגישי טוב.

זואילי

New member
בהצלחה לסבב מנצח!

כרגע אין כ"כ מה לעשות כי התחלת טיפול. כמו שעניתי לפרימה מקודם, אנחנו משלמות מחיר כבד בטיפולים כשאנחנו מלבות את האנדו. שוב, אני הייתי מציעה לך הפסקות על דיכויים בין הטיפולים (דקא או גלולות, תלוי בפרוטוקול), נסיון להפחתת מינוני סטימולציה אם יש מספיק זקיקים (לשאוף ל 8 זה די והותר), וכמובן - בקרת נזקים בין טיפולים אצל סוריאנו. כדאי לפנות לייעוץ תזונתי ולבדוק שינוי תזונה. כדאי גם ללכת לרופא משפחה, כי אולי מדובר עכשיו בקילקול קיבה. אם צריך בירור גסטרו (כמובן לא תוך כדי טיפולים) אז לא להזניח. תרגישי טוב

kikona126

New member
כן...

עברתי חודש כזה כל דבר שלשלתי ובשבועות הראשונים זה היה ממש נוזל (כאילו ואני עושה פיפי משם...) (התחיל לי גם כמה זמן אחרי הניתוח, ואני הייתי בטוחה שזה וירוס או משהו... אבל זה פשוט לא הפסיק, עד כדי כך שלא ידעתי איך לספר לרופאה שאני כבר יותר מחודש משלשלת) לי הרופאת משפחה אמרה לעשות הפסקה של מוצרי חלב לתקופה של שבוע, וזה ממש הרגיע לי את השלשולים. כרגע חזרתי לאכול חלב, פחות ממקודם, וממש לפעמים מגיעים השלשולים. עקרונית, בקשר לרגישות לחלב, לא בטוח זה מהניתוח, כי יש הרבה אנשים שפתאום מפתחים רגישות לחלב. (כבר קיבלתי על זה הסברים)

kikona126

New member
אה

היא אמרה לי שבשבוע של ההפסקה מחלב אפשר גם לשלב קל בטן (ניתן ללא מרשם) אבל היא אמרה שהיא מעדיפה שלא כדי שלא תהיה לי עצירות, שהיא מעדיפה שזה ירגע ללא סיוע של תרופות. מה שכן, שימי לב שיש וירוס של שלשולים באוויר... אצלי זה התחיל עם הכאבי מחזור, אבל אני יודעת שאח שלי קיבל את הוירוס הזה (וירוס של יומיים שאותי תקף חזק במשך שבוע ואחרי זה נשאר כל החודש פחות חזק אבל עם ממש כאבים בבטן (במיוחד בצד שמאל למעלה טיפה וגם בגב) אני כבר לא ידעתי אם להאשים את האנדו, הניתוח או את הוירוס בזה, אבל הכאבים של זה רק הוסיפו לתסכול...) אז אני עשיתי רק שבוע ללא חלב, וזה ממש מרגיע (וגם שחוזרים לחלב, צריך לשים לב לא להגזים, בהדרגה)

למעלה