אוףףףףףף!!

אוףףףףףף!!

דיברתי שעה וחצי בטלפון.. "שעה וחצי שיחת חוץ!".. ועכשיו ההורים שלי יענו "מרשים" לי לדבר רק 5 דקות כל שיחה, ואם אני רוצה שיחות יותר ארוכות, אז אני צריכה "אישור" מהם או משו! וואלה יופי!..
אבל אני לא יכולה.. אני תמיד מדברת הרבה! טוב בד"כ...
-מיכלוש-

*neta*

New member
שיחת חוץ?

אני מקווה שהתכוונת לשיחה בינעירונית ולא שיחה לחו"ל !
בכל מקרה, זה עדיף מאשר שהם יבטלו את השיחות היוצאות..

חח כן כן שיחה בינעירונית...

נו מה את רוצה, ככה הוא אמר..
והם לא יבטלו ת´שיחות היוצאות, גם הם צריכים את הטלפון.. רק שאני *טיפה הרבה* מאריכה בשיחות.. נו מה? חפיף...
טוב בסדרררר! אז לא נתקשר להרבה זמן...! הקטע זה שבד"כ כשאני מדברת אז קשה לי לנתק.. חח מה אני אעשה!
ולפני זה דיברתי מהפלאפון.. שיחות ארוכות יחסית.. וניצלתי את זה שאמא אמרה לי לדבר בטלפון.. חח מה ´כפת לי..
-מיכלוש-

כנסי לאתר בזק, לחצי על... ../images/Emo16.gif

"תעריפים", ותראי להורים. או פשוט תלחצי פה, רק זה לא יראה את הסמל של בזק (כי החכמים משתמשים ב-FRAMES להצגת הלוגו).
ניר

nobodys girl

New member
הייתה פרסומת...

המון זמן מחיר שיחה בינעירונית הוא כמו שיחה עירונית עכשיו... אם זה מנחם אותך תתזכירי את זה לאימא אבא...

oh-da

New member
זה אותו מחיר../images/Emo70.gif

כל הארץ אזור חיוג אחד
כל הארץ זה אותו מחיר, גם אם תתקשרי לאילת מת"א וגם אם תתקשרי בתוך ת"א, זה אותו מחיר
אז תסבירי להם את זה...כנראה שהם לא יודעים...

*neta*

New member
וואלה? איזה שווה!

למרות שנראה לי שמה שהכי הפריע להם זה שהיא דיברה שעה..

oh-da

New member
אני מדבר שעות כל יום

אחרי 19:00, וקיבלתי 51 ש"ח בחשבון טלפון
עיקר המחיר זה בגלל ה-ADSL, 100 ש"ח נוספים... מ-19:00 עד-7:00 2.5 אגורות לדקה. מ-7:00 עד-19:00 12.5 אגורות לדקה.

זה לא אותו איזור חיוג...(?)

אבל זה בזק.. לא יודעת! אני לא בדיוק מת"א, אבל שיהיה...
נראה לי מפריע להם שאני תופסת ת´טלפון שעות..!
תודה אניווי

longshut1

New member
ממממ 2 פתרונות קסם

כפי שצוין כאן,יש את המבצע הזה של 99 שקל משעה מסויימת(?). ואם לא זה,מה אם האפשרות ש....הצד השני יהיה זה שיתקשר?

*neta*

New member
ה99 זה לא רק לאינטרנט? ../images/Emo2.gif

זהו נמאס לי שכולם פה יודעים מבצעים של בזק חוץ ממני, גם אני עכשיו אגלוש שם בקביעות

lolita...

New member
הוא רק נתן לך דוגמא אהבלה שלי ../images/Emo13.gif

תבקשי שאנשים יתקשרו אליך, מה זה פה שוק??????? ותחסכי גם את
מיס יוווווווווו

sparx

New member
סניף! אני מזדהה!!

אני דיברתי אממממ "קצת" יותר מחצי שעה שיחות חוץ.. (בגלל שעברנו דירה ואני שומרת על קשר עם החברות מהבית הקודם..) בכל מקרה הייתי מדברת המון ויש לי קו משלי אז החשבון שלי ורק שלי יצא 500... וגם עשיתי קצת שיחות מהקו שלהם כדי שבחשבון שלי יצא פחות אז החשבון שלהם יצא 400 והם יודעים שזה באשמתי אז מאז אסור לי להתקשר בכלל... בקושי שיחות בתוך העיר מותר לי.. אבל לא נורא אנשים הבינו אותי והם מתקשרים אליי.. אז אני שורדת... הבעיה שלי היא הפלאפון אבל זה כבר סיפור אחר... :\

למעלה